Yanlız yaşama

İki buçuk yıldır yalnız yaşıyorum bu sene kışı yanımda geçirmek için annem babam geldi hiç bir sıkıntımız olmamasına rağmen arada daraldığımı hissediyorum, bence her kadının deneyimlemesi gereken bir tecrübe

Zor değil çok zevkli😊 sadece maddi açıdan bazen özellikle kışın yakıt eklenince zor oluyor🙄 onun dışında bence paha biçilemez

Tek yaşamanın güzel yanları var. Mesela ben ailemleyken tv izleyemezdim kumanda ya annemde ya babamda. Yeni tarifler denemek isterdim mutfakta ama babam pek yemez.
Belli saatlerde yemek yerler çay bile belli saatte.
Tekken daha özgür oluyorsun. Bıkac iyi arkadaşın oldu mu sıkılmazsın. Bir de evlilik için çok net olmaz demişsin. Karşına seni seven sevebileceğin anlasabilecegin biri olursa neden olmasın

Tek yaşamak çok güzel. Ama sonra yine birileriyle yasamaya baslamak cok korkunc. 😂 benim tek yasarken sorunum vardı .anksiyeteye sahip oldugum icin geceleri ölücem, kalp krizi geciricem, kimse beni bulamayacak diye korkuyordum. Bunun dışında çok özlüyorum yalnızlığı ve sadece bana ait olan kullanim alanları ile esyalarımı. Bak ya gece gece.

küçücük bir ilçe malesef mümkün değil. Çok üzgünüm keşke başka yerleri yazsaydım tercihlerde.
Aile evinize çok çok yakın ne bileyim alt kat üst kat filan tutup şimdiden yalnız yaşamanın artısını eksisini denemeye başlayabilirsiniz tabii ucuz bir kentte yaşıyorsanız. Aileyle yaşamanın yanında yalnız yaşamak cennet. Bi de aileyle göbek bağını ne kadar erken kesersek o kadar iyi. Sonra 40 yaşıma geldim hiç ailemden ayrı yaşamadım ki paniği başlıyor

Of çok mükemmel biseydir ya 😂hayalimdi asla gerçek olmicak ama düşüncesi bile huzur veriyor bana ..birde çalışıyorsan ve araban varsa ah bide ev sana aitse gerçekten bu bence ciddi anlamda bir lüks 💞

5 yıldır yalnız yasıyorum.
Hayatımdaki en büyük şanslarımdan biri

Merhaba iyi geceler sizlerin de fikrini almak istedim.27 yaşındayım ailemle yaşıyorum aile dediğime bakmayın hiçbir zaman gerçekten ailem olmadı. Bu yıl memleketime atandım. 4 yıl sonra tayin hakımız oluyor nasipse tayini alıp başka yere gideceğim. Evlilik falan hiçbir zaman düşünmüyorum,bazı sebeplerden dolayı, şunu diyorum tek başına yaşamak zor mu tek başına yaşayanlar fikir verebilir mi?
4 yıl 3+1 evde paşalar gibi tek başıma yaşadım. Korkularınız yoksa (karanlık, deprem,hırsız vb.) gayet hoş oluyor.

biraz karakterinize bağlı. yalnız vakit geçirmeyi seven, kendi kendine yetebilen biriyseniz zor değil

Merhaba iyi geceler sizlerin de fikrini almak istedim.27 yaşındayım ailemle yaşıyorum aile dediğime bakmayın hiçbir zaman gerçekten ailem olmadı. Bu yıl memleketime atandım. 4 yıl sonra tayin hakımız oluyor nasipse tayini alıp başka yere gideceğim. Evlilik falan hiçbir zaman düşünmüyorum,bazı sebeplerden dolayı, şunu diyorum tek başına yaşamak zor mu tek başına yaşayanlar fikir verebilir mi?

Tek başına yaşamak mükemmel.
Ailenle aran süper de olabilirdi
Bu ülkede hala ayrı eve çıkarken neden illa bir problem okul ya da iş gibi faktörler gerekiyor
Yaşını alan artık yavaştan bireyselleşmeli
Ben ayrıldım ailemden 2 sene ayrı yaşadım sonra evlendim zaten

Ama en güzel 2 senemdi herhalde
Kesinlikle yapmalısın.

3 sene yalnız yaşadım.
Rüya gibiydi.
Sonr evlendim.
Başka bir rüyadayım vs. Hepsi güzel.
Ama muhakkak insan bir kaç sene yalnız yaşamalı...
Ben çok şey öğrendim.

Tek basina yasamak harika bir duygu ev arkadasi edinmistim ailemin zoruyla yapamadim anlasamadim en son kavga ettik kiz da tasindi zaten. Evini senden baska dagitan yok ne yaparsan sen yapiyorsun ozgurluk iste :)
Tek sorun alistiktan sonra biriyle ayni evde olma fikrine bile kolay kolay alisamiyorsun

valla bende annemler memlekete gidince bir ay filan evde tek kalıyorum. Nasıl bir konfpr olduğunu anlıyorum.Ailemle aynı şehiri yazıp atandığıma pişmanım keşke başka bir il yazsaydım...

2 senedir yalnız yaşıyorum. Ailemden başka memleketteyim. Şükür şimdiye kadar bir sorun olmadı. Hatta rahatlık yalnızlık çok güzel 😊

şunu diyorum yani korkar mıyım? yanımda birilerini ister miyim? Daha önce hiç tek kalamadım.
Lisedeyken bile gece korkup ablamın koynuna girmişliğim var. Şimdi evlendim. Eşimin gece nöbetleri var ama hiç korkmuyorum. Tek korkum deprem olursa. Aytetel kürsi oku yatarken bişey olmaz

Yanlızlık hiç zor değil.
Yanlız yasamak muhteşem.
Etraftan kendinizi çok soyutlamayın yeter.
Onun dışında özgürlük istediğiniz gibi yasarsınız.
Istediğiniz saatte uyanırsınız vs vs

Back
X