Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnız yaşıyorum. Tek sıkıntım evde yokken kargolarımı karşılayacak birinin olmaması.
Aile evinize çok çok yakın ne bileyim alt kat üst kat filan tutup şimdiden yalnız yaşamanın artısını eksisini denemeye başlayabilirsiniz tabii ucuz bir kentte yaşıyorsanız. Aileyle yaşamanın yanında yalnız yaşamak cennet. Bi de aileyle göbek bağını ne kadar erken kesersek o kadar iyi. Sonra 40 yaşıma geldim hiç ailemden ayrı yaşamadım ki paniği başlıyorküçücük bir ilçe malesef mümkün değil. Çok üzgünüm keşke başka yerleri yazsaydım tercihlerde.
4 yıl 3+1 evde paşalar gibi tek başıma yaşadım. Korkularınız yoksa (karanlık, deprem,hırsız vb.) gayet hoş oluyor.Merhaba iyi geceler sizlerin de fikrini almak istedim.27 yaşındayım ailemle yaşıyorum aile dediğime bakmayın hiçbir zaman gerçekten ailem olmadı. Bu yıl memleketime atandım. 4 yıl sonra tayin hakımız oluyor nasipse tayini alıp başka yere gideceğim. Evlilik falan hiçbir zaman düşünmüyorum,bazı sebeplerden dolayı, şunu diyorum tek başına yaşamak zor mu tek başına yaşayanlar fikir verebilir mi?
Merhaba iyi geceler sizlerin de fikrini almak istedim.27 yaşındayım ailemle yaşıyorum aile dediğime bakmayın hiçbir zaman gerçekten ailem olmadı. Bu yıl memleketime atandım. 4 yıl sonra tayin hakımız oluyor nasipse tayini alıp başka yere gideceğim. Evlilik falan hiçbir zaman düşünmüyorum,bazı sebeplerden dolayı, şunu diyorum tek başına yaşamak zor mu tek başına yaşayanlar fikir verebilir mi?
Tek basina yasamak harika bir duygu ev arkadasi edinmistim ailemin zoruyla yapamadim anlasamadim en son kavga ettik kiz da tasindi zaten. Evini senden baska dagitan yok ne yaparsan sen yapiyorsun ozgurluk iste :)Merhaba iyi geceler sizlerin de fikrini almak istedim.27 yaşındayım ailemle yaşıyorum aile dediğime bakmayın hiçbir zaman gerçekten ailem olmadı. Bu yıl memleketime atandım. 4 yıl sonra tayin hakımız oluyor nasipse tayini alıp başka yere gideceğim. Evlilik falan hiçbir zaman düşünmüyorum,bazı sebeplerden dolayı, şunu diyorum tek başına yaşamak zor mu tek başına yaşayanlar fikir verebilir mi?
Lisedeyken bile gece korkup ablamın koynuna girmişliğim var. Şimdi evlendim. Eşimin gece nöbetleri var ama hiç korkmuyorum. Tek korkum deprem olursa. Aytetel kürsi oku yatarken bişey olmazşunu diyorum yani korkar mıyım? yanımda birilerini ister miyim? Daha önce hiç tek kalamadım.