Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım yaa korktuğun hiç bir şeye odaklanma. Korkacak mıyım diye kendini de dinleme. Yukarıda bahsettiğim konular basit ama önemli. Eve girince kapıyı her yerinden kilitle. Kapı çalınca panikleme başka bir daireye gelen misafir ya da kurye bile kapı çalabiliyor malum, gerekmedikçe açma ama ses ver mutlaka. Balkon kapısı ve camlar açık uyuma. Ocağa dikkat et. Hemen hemen hepsi bu. Devamında keyfine bak.çok tşk ederim kendi isimi kendim yapıyorum zaten çalışan bir insanım sabah gidip akşam gelcem ilk defa evde yanlız kalcam yemeğimi dışardan alirim duşu kuaförde hallederim tek düşüncem akşam vakitleri korkar miyim acaba bni cesaretlendirin kizlar![]()
tsk ederim konumu beğendiniz için haftaya yaşayacağım bu hayatı tecrübeyi sizlere danışmak istedim desteğinizle guzel olacak inşallah aileme de kendimi kanıtlamış olacağım enazindan babam güveniyorda annem çok endişeli![]()
apartmana bir kaç kere hırsız girdi karşı binamda kiz öldürüldü int baglamaya gelen kisi tarafindan bir kerede inşaat varken pencereden girmeye çalıştı bize ama demirler vardı giremeden kaçtıKorkulmuyor hiç merak etmeyin.Oturduğunuz semt nasıl, güvenilir mi?
bizde yaptiracaktik banyoyu o şekil ama taşınacağız diye vazgeçildi banyo uygun değil şuan saçımı kuaförde yikatirim vücudumu da silerim diyorum olur biter mutfak uygun değil bana uzanamam yemek yapamam ama isitmadan yenen yemekleri az ilitip yiyebilirim dışarıdan alirim bir sekilde halletcem artikMerak etmeyin
Anneler hep endişeli oluyor zaten, o olmazsa olmaz.
Bol miktarda “Kızım nasılsıın?” “İyiyim anne
”
muhabbeti dönecek, zamanla o da alışacak.
Yemek işini de siz yaparsınız aslında tabi pişirmekle vakit kaybetmek ister misiniz bilemem, süre az zaten.
Banyo için kısa vadede ıslatılıp sıkılmış küçük havlular (mutfak havlusu gibi, yumuşak olsun ama) çok işe yarar, rahatlarsınız. Saçı zaten kuaföre bırakmışsınız çok iyi fikir.
Bir kova suya batırıp batırıp çıkartırsınız kiri akıtır.
İnatçı lekeler için bebek temizleme havluları inanılmaz iş görür, temizlenmek kolay önemli olan tahriş olmaması.
Banyo için uzun vadede de çözüm var zaten artık klasik küvetlerin/duşakabinlerin modası geçti. Komşumuz annesi için yere sıfır cam kapılı duş yaptırmıştı, yerde sadece gider var. İnsanlar moda ve pratik diye bunu tercih ediyor hangi ustaya söyleseniz yapar.
canım 5.kattayız balkon cam kapatırsam sıcaktan yanarım büyük ihtimal açık olacak belki balkonu kaparım ama cam açık olur aksam eve gelcem çalıştığım için akşamları evde kalıp uyumaya alissam yeterYok canım yaa korktuğun hiç bir şeye odaklanma. Korkacak mıyım diye kendini de dinleme. Yukarıda bahsettiğim konular basit ama önemli. Eve girince kapıyı her yerinden kilitle. Kapı çalınca panikleme başka bir daireye gelen misafir ya da kurye bile kapı çalabiliyor malum, gerekmedikçe açma ama ses ver mutlaka. Balkon kapısı ve camlar açık uyuma. Ocağa dikkat et. Hemen hemen hepsi bu. Devamında keyfine bak.
Kilo sorunun yoksa en sevdiğin dondurmayı/tatlıyı al mesela akşama. Yalnızken kendini mutlu etmek, şımartmak daha bi iyi gelir insana.
Baktın atamıyorsun o gereksiz tedirginliği, gir nete online tavla, okey filan oyna. Çok etkilidir,
Akşamdan gece uykunu kaçıracak şeyler yiyip içme. Ben uyuduğum odanın kapısını kilitlerim mesela yalnızken, güven verir bana
Kendini korkutma, Korkulacak hiç bir şey yok kendi evinde, aslında çok keyiflidir kendinle baş başa yaşamak.,17 yaşımda ailemden ayrılmıştım ben. Öğrencilik bitip işe başlar başlamaz da kendime ev tutmuştum![]()
Gerilim gibi bir hayatapartmana bir kaç kere hırsız girdi karşı binamda kiz öldürüldü int baglamaya gelen kisi tarafindan bir kerede inşaat varken pencereden girmeye çalıştı bize ama demirler vardı giremeden kaçtıama Elhamdullilah iyiz öyle hırsız girme vakası yaşamadık kapımı kitler yatarim diyorum Allahima güveniyorum yanlızin yardımcısı Allahtır
ay çok sevindim kader arkadasım moral ve cesaret verdin ama senin engelin ne derece sakıncası yoksa öğrenebilir miyim bn spina bifida hastasiyim yürüyemiyorum ilk defa deneyimleyecegim bakal im32 yaşında yetişkin bir insansın korkma bu kadar bir de tamam engellisin ama engelini kişiliğinin önüne koyuyorsun her seferinde
Ben de sağlık sorunları olan engelli statüsünde çalışan biriyim ama hiç hasta modunda olmadım atandığımdan beri yalnız yaşıyorum (yaklaşık 8.5 senedir) hastalık sadece hayatımın bir parçası ve aslında tüm ömrümü etkileyen bir şey olsa da bunu merkezime almıyorum sana da tavsiye ederim![]()
bnde öyle düşündüm ailemi ikna ettim gidiyorlar kendimi deneyeceğim bakal im şuan kendi mi ikna etmeye çalışıyorumGerilim gibi bir hayatalışmanız size faydası olacak. Ben tek başıma kalıyorum ilk kaldığımda orta 2ye gidiyordum. Güçlü durursanız hiçbir şey olmaz. Kadınların başaramayacağı şey yoktur
![]()
Benimki kronik yani fiziksel bir sorun yok ama tabii fiziksel yönleri etkileyen ilaçlar kullanıyorum kemiklerinden sorunlar var idare ediyorum biz seninle engelli sitesinde de burada da daha önce çok defa yazıştık hatırlamayabilirsin. Lütfen kendine güvenay çok sevindim kader arkadasım moral ve cesaret verdin ama senin engelin ne derece sakıncası yoksa öğrenebilir miyim bn spina bifida hastasiyim yürüyemiyorum ilk defa deneyimleyecegim bakal im![]()
çok haklısın cnm hangi sitelerdi acaba merak ettim konusmusuzdur muhakkak bn önce çevreme herşeyi yapacağıma inandırıp sonra kendimi ikna etmeye çalışıyorumBenimki kronik yani fiziksel bir sorun yok ama tabii fiziksel yönleri etkileyen ilaçlar kullanıyorum kemiklerinden sorunlar var idare ediyorum biz seninle engelli sitesinde de burada da daha önce çok defa yazıştık hatırlamayabilirsin. Lütfen kendine güven
Dediğim gibi hastalık odaklı yaşama ve sağlık sorunlarını önüne engel olarak sen bari koyma
Her yorumuma soruyla karşılık veriyorsun farkındaysançok haklısın cnm hangi sitelerdi acaba merak ettim konusmusuzdur muhakkak bn önce çevreme herşeyi yapacağıma inandırıp sonra kendimi ikna etmeye çalışıyorum![]()
Ben şimdi ısrarla camı kapatmazsan şöyle olur böyle olur diye korkuturmuşumcanım 5.kattayız balkon cam kapatırsam sıcaktan yanarım büyük ihtimal açık olacak belki balkonu kaparım ama cam açık olur aksam eve gelcem çalıştığım için akşamları evde kalıp uyumaya alissam yeter![]()
6 yıldır yalnız yaşıyorum. Mis mis. Harika bir şey. Şu an ailemleyim. Evime gitmek için gün sayıyorum.çok tşk ederim kendi isimi kendim yapıyorum zaten çalışan bir insanım sabah gidip akşam gelcem ilk defa evde yanlız kalcam yemeğimi dışardan alirim duşu kuaförde hallederim tek düşüncem akşam vakitleri korkar miyim acaba bni cesaretlendirin kizlar![]()
Yatarken TV açık bırak. Bı tane ışık.acik bırak evde. Kapını iyice kitle. Arada kafa dinlemek iyidir aslında.çok tşk ederim kendi isimi kendim yapıyorum zaten çalışan bir insanım sabah gidip akşam gelcem ilk defa evde yanlız kalcam yemeğimi dışardan alirim duşu kuaförde hallederim tek düşüncem akşam vakitleri korkar miyim acaba bni cesaretlendirin kizlar![]()
tanidigin deyince merak ettim bn başak burcuyum detaycigim biraz tmm sormadımHer yorumuma soruyla karşılık veriyorsun farkındaysan
Bence detaylara çok takılma hayat güzel yaşamaya bak![]()
tsk ederim cnm 5.katta camdan balkondan bisi olmaz cnm zaten gereksiz elham yapmak istemiyorumBen şimdi ısrarla camı kapatmazsan şöyle olur böyle olur diye korkuturmuşumŞaka şaka.. Gönlünce geçirip, huzurla yaşayacağın güzel bir deneyim olsun diyorum o halde
![]()