yanlız yaşayan hanimlar varmi aramızda

Buraya takılın bol bol. Korku falan kalmaz. Bebekten sonra yalnız kalmayı unuttum. Yerinizde olsam 1 kilo falan mısır patlatıp , netflixten dizi , film falan açarım. En olmadı duvara boş boş bakar mısır yerim.
çok mantıklı deneyeceğim keşke buranın bir chat yeri olsa süper olurdu😂

Ben 20 yaşından 25 yaşına yalnız yaşadım ve hiç korkmadım. Şimdi hala eşim yokken gece yarıları karanlıkta gezerim evin içinde. Bina güvenli kapı kilitli olduktan sonra birşey olmaz. Kendinizi korkutmayın yeter. Geçen kuzenim yalnız kalmış evde 3 gün , sabahlara kadar oturmuş korkudan, 51 yaşında 🤣 Bu yapınızla ilgili biraz.
apartmanda yaşıyorum hırsızlık vs olduda bizede bir kere teşebbüs oldu camdan inşaat zamanıydi ozaman onun dışında sıkıntı olmadi çok şükür🤗

tanidigin deyince merak ettim bn başak burcuyum detaycigim biraz tmm sormadım 😁😂🤣
Ooo o evhamlar hiç bitmez o.zaman
Ben başak burçlarının detay sorularından çok sıkılmışımdır en gereksiz ince detaylara takılırsan
Hayat o kadar detaylara takılıp kendini yormak için çok.kisa

Ooo o evhamlar hiç bitmez o.zaman
Ben başak burçlarının detay sorularından çok sıkılmışımdır en gereksiz ince detaylara takılırsan
Hayat o kadar detaylara takılıp kendini yormak için çok.kisa
öyle haklısın da iste bazen insanın elinde olmuyor ama bu işi anlimin akiyla basaricam inşallah bu arada 6 günmüş tatil hakkindan gelirim Allahın izniyle🤣

apartmana bir kaç kere hırsız girdi karşı binamda kiz öldürüldü int baglamaya gelen kisi tarafindan bir kerede inşaat varken pencereden girmeye çalıştı bize ama demirler vardı giremeden kaçtı 😃😃ama Elhamdullilah iyiz öyle hırsız girme vakası yaşamadık kapımı kitler yatarim diyorum Allahima güveniyorum yanlızin yardımcısı Allahtır
haberlere cikan kiz mi ? onu hic unutamiyorum, mekani cennet olsun.. :KK43:

hic korkmayin akliniza kötü seyler getirmeyin, disarida yabancilara vs evde yalniz kalacaginizdan bahsetmeyin, kapiyi kimseye acmayin, bildiginiz dualari okuyup yatin, uyuyun :) Allah yardimciniz olsun ve mutlu saglikli gunler hep sizinle olsun..

haberlere cikan kiz mi ? onu hic unutamiyorum, mekani cennet olsun.. :KK43:

hic korkmayin akliniza kötü seyler getirmeyin, disarida yabancilara vs evde yalniz kalacaginizdan bahsetmeyin, kapiyi kimseye acmayin, bildiginiz dualari okuyup yatin, uyuyun :) Allah yardimciniz olsun ve mutlu saglikli gunler hep sizinle olsun..
evt fatmanur cinayeti çıkmıştı haberlere tsk ederim en yakın arkadaşıma bile deneyeceğim yanlız olacağımi aynen tsk ederim

Kldiniz mi ? Yalnız geçecek olan süreç başladı mi yani ?
kendi isimi kendim yapıyorum evde yemeği de dışarıdan alcam sadece ilk defa yanlız kalcam evde korkarmiyim acaba diyorum😃

Gelin faydasız biri mi 🥺
akrabam yok ama bir erkek kardeşim var gelinle muhatap olmak istemiyorum birde çocuğu var kafam rahat olsun istiyorum kiz arkadaşıma bile demeyecegim yanlız olduğumu bu hayat tecrubesiyle kendim bas etmek istiyorum😃

Back
X