öyle yapmayı düşünüyorum bakal im ışık sevmeyen gece lambasiyla uyurum büyük ihtimalYatarken TV açık bırak. Bı tane ışık.acik bırak evde. Kapını iyice kitle. Arada kafa dinlemek iyidir aslında.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle yapmayı düşünüyorum bakal im ışık sevmeyen gece lambasiyla uyurum büyük ihtimalYatarken TV açık bırak. Bı tane ışık.acik bırak evde. Kapını iyice kitle. Arada kafa dinlemek iyidir aslında.![]()
ay ne kadar güzel mis ilk zamanlarda hissettiğin duyguları yazabilirmisin6 yıldır yalnız yaşıyorum. Mis mis. Harika bir şey. Şu an ailemleyim. Evime gitmek için gün sayıyorum.
çok mantıklı deneyeceğim keşke buranın bir chat yeri olsa süper olurduBuraya takılın bol bol. Korku falan kalmaz. Bebekten sonra yalnız kalmayı unuttum. Yerinizde olsam 1 kilo falan mısır patlatıp , netflixten dizi , film falan açarım. En olmadı duvara boş boş bakar mısır yerim.
apartmanda yaşıyorum hırsızlık vs olduda bizede bir kere teşebbüs oldu camdan inşaat zamanıydi ozaman onun dışında sıkıntı olmadi çok şükürBen 20 yaşından 25 yaşına yalnız yaşadım ve hiç korkmadım. Şimdi hala eşim yokken gece yarıları karanlıkta gezerim evin içinde. Bina güvenli kapı kilitli olduktan sonra birşey olmaz. Kendinizi korkutmayın yeter. Geçen kuzenim yalnız kalmış evde 3 gün , sabahlara kadar oturmuş korkudan, 51 yaşındaBu yapınızla ilgili biraz.
Ooo o evhamlar hiç bitmez o.zamantanidigin deyince merak ettim bn başak burcuyum detaycigim biraz tmm sormadım![]()
öyle haklısın da iste bazen insanın elinde olmuyor ama bu işi anlimin akiyla basaricam inşallah bu arada 6 günmüş tatil hakkindan gelirim Allahın izniyleOoo o evhamlar hiç bitmez o.zaman
Ben başak burçlarının detay sorularından çok sıkılmışımdır en gereksiz ince detaylara takılırsan
Hayat o kadar detaylara takılıp kendini yormak için çok.kisa
Eviniz güvenlikli mi? Giriş katta mı?kendi isimi kendim yapıyorum evde yemeği de dışarıdan alcam sadece ilk defa yanlız kalcam evde korkarmiyim acaba diyorum![]()
evim apartman 7 katlı hırsızlik girişimi oldu ama bizim eve olmadi şükür kapımı kitlerim diyorum akşam dan akşama eve gircem zatenEviniz güvenlikli mi? Giriş katta mı?
Korktun mu kızgüncelll
bu gece gidiyorlar kizlar destek atın bana hadi koşun koşun gelinKorktun mu kızburalardayız bu gece gidiyorlar kizlar destek atın bana
![]()
bu gece gidiyorlar kizlar destek atın bana hadi koşun koşun gelin![]()
Ben korkuyorumYok ya korkmazsınız. İnsan kendi evinde korkar mı?
hafta içi iste olacağım akşamları gelince rahat uyusam korkmasam yeterDizi aç kız ama korku olmasın![]()
haberlere cikan kiz mi ? onu hic unutamiyorum, mekani cennet olsun..apartmana bir kaç kere hırsız girdi karşı binamda kiz öldürüldü int baglamaya gelen kisi tarafindan bir kerede inşaat varken pencereden girmeye çalıştı bize ama demirler vardı giremeden kaçtıama Elhamdullilah iyiz öyle hırsız girme vakası yaşamadık kapımı kitler yatarim diyorum Allahima güveniyorum yanlızin yardımcısı Allahtır
evt fatmanur cinayeti çıkmıştı haberlere tsk ederim en yakın arkadaşıma bile deneyeceğim yanlız olacağımi aynen tsk ederimhaberlere cikan kiz mi ? onu hic unutamiyorum, mekani cennet olsun..
hic korkmayin akliniza kötü seyler getirmeyin, disarida yabancilara vs evde yalniz kalacaginizdan bahsetmeyin, kapiyi kimseye acmayin, bildiginiz dualari okuyup yatin, uyuyun :) Allah yardimciniz olsun ve mutlu saglikli gunler hep sizinle olsun..
kendi isimi kendim yapıyorum evde yemeği de dışarıdan alcam sadece ilk defa yanlız kalcam evde korkarmiyim acaba diyorum![]()
akrabam yok ama bir erkek kardeşim var gelinle muhatap olmak istemiyorum birde çocuğu var kafam rahat olsun istiyorum kiz arkadaşıma bile demeyecegim yanlız olduğumu bu hayat tecrubesiyle kendim bas etmek istiyorum![]()
evt başladı bu gece itibariyle şuan yanlızim bir hafta devam edecekKldiniz mi ? Yalnız geçecek olan süreç başladı mi yani ?
Gelin faydasız biri mi
zararı olmasin yeter o kendi evini çevirse hepimize yeter bnden uzak olsun Rabbim eline düşürmesin diyorumGelin faydasız biri mi![]()