- Konu Sahibi brunettella
yeni dogum yaptim, bebegim 2 haftalik. Kendimi okadar yanliz hisediyorum ki. Annem uzakta, kendisi 8 yasinda ogluyla yogun. Annem gelse yanima kardesim cok fazla yaramaz esim rahat edemiyor annemde farkediyor, Kaynanam yasli gelip yardim bile etmedi, yardim degilde keske biraz yanimda kalip destek olsaydi. Eltimdende hic bir haber yok. Gorumcemde uzakta yasiyor.
Bir esim yanimda bu dagin basinda. Kendisi ise baslicak yakinda. Tamamen yanliz durucam oglumla.
Demin aglama krizine girdim esimin yaninda. Birsey diyemedim hormonlarimdan dedim.
Cok bunaldim, gercekten hormonlarimdan dolayiyi mi bu bunaltim ? gecer mi sizce. Oglum durmadan yemek istiyor hic kendime zamanim bile olmadi.
Bir esim yanimda bu dagin basinda. Kendisi ise baslicak yakinda. Tamamen yanliz durucam oglumla.
Demin aglama krizine girdim esimin yaninda. Birsey diyemedim hormonlarimdan dedim.
Cok bunaldim, gercekten hormonlarimdan dolayiyi mi bu bunaltim ? gecer mi sizce. Oglum durmadan yemek istiyor hic kendime zamanim bile olmadi.