• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanliz

Canım bende yanlızdım her gün ağlıyordum ağırıma gidiyordu lohusalık işte çok normal şuan hissettiklerin. Benım bebeğimde problemliydi cok cektirdi bana bide yanlızsın deliriyordum. İnan bana kırkından sonra daha iyi hissedeceksin geçiyor bunlar

Halledersin canim halledersin gülüm sen güclüsündür fark et bunu. Valla buralarda dogumda annesi gelip kv si gelip sorun yasayanlari da cok okuduk canim. İnan bu hissin lohusaliktan canim benim. Hepsi gececek yakinda kapisini calip danisacagin bir komsun vardir ins.

İki çocuğum var. İkisindede 3 er gün kaldı annem veya kayınvalidem. İlk doğumumda 3. gün itibari ile yalnız kaldım. Eşim hiç izin alamamıştı. Heeep yoğun çalışır kendisi. Aynı sizin gibi hissettim. Yalnızlık, çaresizlik, ağlama krizleri... ev işi yemek kendine bile yetememe... ama bütüüün bunlar geçiyo. Ben 3 ayın sonunda baya rahatlamıştım. Sonra keyfini sürdüm. İkinci çocuğumda da hiç yaşamadım bu bunalımı. Çoook rahattım.

Merak etmeyin geçer bugünler. Ama size hoş gelen şeylere yer açmaya çalışın. Bebek uyuyorsa hemen bi kitap kahve ya da eş gelince uzun sıcacık bi banyo ( en çok bunu yapmak rahatlatırdı beni) güzel bi filim evde hoşunuza giden bi müzik açık olsun sürekli. Böyle böyle geçecek merak etmeyin. Allah evladınıza uzun sağlıklı bi ömür versin

Kırkı çıkana kadar böyle idare et sonra bakacaksin aaa yeni yeni düzene girmeye baslicak herşey uykusu yemesi tuvaleti ooh rahatlicaksin ve dünya varmış diyeceksin.kk hatunlari haklıymış meğer herşey kırkı çıkana kadarmış diyeceksin. Ne mutlu sana ileride sana arkadaş olacak senin derdini tasani alacak biri geldi dünya ya.senin göz bebeğin o tadını çıkar gerçekten çabuk büyüyolar.

Hepsi geçecek merak etme hatta yakında oğlunla hep başbaşa kalmak isteyeceksin benim de 6 aylık kızım var aynı şeyleri yaşamışız aşağı yukarı. Biberon neden yatağın arkasına düştü neden alamıyorum diye ağladığımı bilirim öyle bi manyaklıktı bende ki yalnızım eşime yalvarıyordum rapor ol gitme diye hepsi geçiyor gülerek anımsadığın bir anı olarak kalıyor

Öncelikle Allah bağışlasın bebişi :) ilk zamanlarda yalnız kalmanız bebek bakımında birazcık kötü olmuş ama bu dünyanın sonu demek değil moralinizi bozmayın sizin daha önceki konularınızı da biliyorum. Yanınıza bir hemşire tutacaktınız yanlış hatırlamıyorsam. Bebeğinizin sürekli yemek istemesi çok normal ne güzel iştahlı işte sevinin

Hepsi geçecek merak etme hatta yakında oğlunla hep başbaşa kalmak isteyeceksin benim de 6 aylık kızım var aynı şeyleri yaşamışız aşağı yukarı. Biberon neden yatağın arkasına düştü neden alamıyorum diye ağladığımı bilirim öyle bi manyaklıktı bende ki yalnızım eşime yalvarıyordum rapor ol gitme diye hepsi geçiyor gülerek anımsadığın bir anı olarak kalıyor

Amaaaaan 6 aylik oldu mu cimcime

yeni dogum yaptim, bebegim 2 haftalik. Kendimi okadar yanliz hisediyorum ki. Annem uzakta, kendisi 8 yasinda ogluyla yogun. Annem gelse yanima kardesim cok fazla yaramaz esim rahat edemiyor annemde farkediyor, Kaynanam yasli gelip yardim bile etmedi, yardim degilde keske biraz yanimda kalip destek olsaydi. Eltimdende hic bir haber yok. Gorumcemde uzakta yasiyor.

Bir esim yanimda bu dagin basinda. Kendisi ise baslicak yakinda. Tamamen yanliz durucam oglumla.
Demin aglama krizine girdim esimin yaninda. Birsey diyemedim hormonlarimdan dedim.
Cok bunaldim, gercekten hormonlarimdan dolayiyi mi bu bunaltim ? gecer mi sizce. Oglum durmadan yemek istiyor hic kendime zamanim bile olmadi.
Canım çok iyi anlıyorum seni bende senin gibiydim o günler o kadar çabuk geciyorki sımsıkı sarıl bebeğine o sana arkadaş yoldaş olacak bütün yalnizlığını alacak kendine güven Allah'ım bağışlasın

yeni dogum yaptim, bebegim 2 haftalik. Kendimi okadar yanliz hisediyorum ki. Annem uzakta, kendisi 8 yasinda ogluyla yogun. Annem gelse yanima kardesim cok fazla yaramaz esim rahat edemiyor annemde farkediyor, Kaynanam yasli gelip yardim bile etmedi, yardim degilde keske biraz yanimda kalip destek olsaydi. Eltimdende hic bir haber yok. Gorumcemde uzakta yasiyor.

Bir esim yanimda bu dagin basinda. Kendisi ise baslicak yakinda. Tamamen yanliz durucam oglumla.
Demin aglama krizine girdim esimin yaninda. Birsey diyemedim hormonlarimdan dedim.
Cok bunaldim, gercekten hormonlarimdan dolayiyi mi bu bunaltim ? gecer mi sizce. Oglum durmadan yemek istiyor hic kendime zamanim bile olmadi.
Guzel annecik hepsi horminlardan dolayi. Bende tek baaima buyuttum oglusumu. Boyle daha iyi bence. Kucaga alistirmadim uslu bir cocuk oldu hep. Anne bebek tek iken daha guzel buyuyorlar iatediginiz terbiyede buyutursunuz. Bebeklerin isi uyku ve memedir. Emecek ki buyuyecek. Bol bol emzirin her gozunu actiginda emzirin hatta.

Oğlumu dünyaya geldiğinde tıpkı senin gibi yalnızdım. Ailem akrabam hiç kimse yoktu yaşadığım yerde. Birde çok zor bir bebekti aşırı gazlı ve uykusuz. Ağlayarak günde bir kaç kez doktora götürdüğümü bilirim elim ayağım dolaşarak. Yaklaşık 1 yaşına kadar uykusuz sabahlar. Demem o ki evet yalnızlık her türlü zor ama bebeğinize sımsıkı sarılınca ve zamanla tabi ki herşey çok ama çok güzel oluyor.

Back
X