yanlizim, caresizim ve evliligimi surdurup surdurmemekte kararsizim...

haskadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
136
7
48
35
İstanbul
Uc yillik evligim.aslinda bastn beri bitakim sorunlarimiz vardi.fakat esimle birlikte cok mutlu ve huzurluydum.taki kasim 2013 beni aldattigini ogrenene kadar.hemen bosanmak istedim.fakat beni sekilde ikna etti....bi yasindada oglum var ve babasina cok duskun.onun icin af etmeye karar verdim.fakat hicbisey benim icin eskisi gibi olmadi.aklimdan icimdrn atamadim bu ihaneti.ogrendikten sonra tekrar aldatti ayni kisiyle.ben soguk.davtandigim icin bidaha ona guvenmesigim icin dedi.o siralar oglum birince yas gunuydu yine unutmayi teecih ettim ((( suda bi gercek oglum olmasa asla asla durumam.y
yine aradan bi kac hafta gecti....yine msj lasmalar oldugunu gordum.buseferden kadin cocuk aldirdigini soledi.esimde onu teselli etmek icin yazmis....fakat benim yasadiklarimi anlayamiyor beni teselli edemiyor.benden herseyi unutmami ve eskiyr hemen donmemizi bekliyo.baslarda aklima getirmiyordum.fakat simdi son zamanlarda surekli aklimda.istemiyorum onu...bi yandanda onsuz olmak istemiyorum.oglumunda babasiz buyumrsini istemiyorum.ve en kotusu kimseyle konusamiyorum bu konusi (((( buda beni iyice bunalima itiyor.burada sizden gonulden tavsiyeleriniui istiyorum.bosansam ailemin yaninda rahat bi hayat grciririm fakat cocugum babasiz buyumek zorunda kalir.ki esim cok iyi cok ilgili bir baba.yada piskolaga gitsemmi?unuturmuyum bu yasadiklarimi?eskisi gibi ona heyecanlanabilirmiyim.cookk coook coookk aci bisey aldatilmak.heleki bukadad emek verdiyseniz evliliginize cok aci....en kotusu kadinin yeni bi sevgilisi esimin yine normal bi hayati herkea laylaylom...fakat benim hayatim duygularim.icim disim.herseyim.darma dagin..icim aciyo reamen.surekli aglamak istiyorum.fakat bu yasadiklarimida kimseye his ettirmiyorum.ailemin duymasini istemiyorum..neden bole kadinlar var.evli cocuklu adamlaedan ne isterler.....cok uzgunum..

Sizi aynı kadınla 2 kez mi aldattı?
Ve kadının aldırdığı çocuk sizin eşinizden mi?

yazık olmuş üzüldüm çok..Allah kimsnin başına vermesin.Allah yardımcın olsun..Allah büyük merak etme herkes ettiğini bulacak sen içini ferah tut senin bir suçun yok.o çekicek yaptığının sen bişey yapmadın.Boşanma sakın tamam mı çocucğun olmasaydı durma rdim çocuğun varmış çocuğunun kısmetını başkalarına yedirme..Çocuğa ver bütün sevgini..Kocanla olan ilişkini de zaman bırak..Allaha sığın ..Allaha çok dua et..Boşanma çocuüun için..Belki kocanında aklıbaşına gelir. Zamanla herşey küllenir,gider , unutulur inşaAllah..Eğer ilerde yine aynı şeyi başkasıyla yaparsa o zaman tekrar düşünürsün..Ama şimdilik çocuğun için unutmaya çalış...Allah sabır versin yardımcın olsun ok dua et.... Allaha emanet ol..

Kusura bakmayinda asil sizin gibi kadinlar oldugu icin erkekler bu kadar rahat aldatiyorlar.afam yapsin yapsjn siz affedin sonrada baska kadinlati suclayin sanki esinizin basina silah dayadi kadin benle ol diye
hey allah him ya bu adam bu kadini sizin evinize geyirse siz bu adamdan yine ayrillazsiniz en iyisi unuttun gitsin erkek tir yapar deyin
nasil olsa cok iyi bi baba
allah sizin gibi kadinlara akil fikir versin....

Tamam af etmissin cocugun icin varsayalim,ama yüzsüz adam ayni pisligi tekrar yapmis,zaten kabullendi diye düsünerek.
Demekki yarin bir gün bu adam baska birini bulabilir.
Cocugun ezik bir anne ile daha mi mutlu olur?
Babasinin annesini aldattigini görmek daha mi iyi olur?

Bence sizin akıl sağlığınız bozulmuş ? Siz iyi olmazsanız çocuğunuza da iyi bir annelik yapamazsınız ? Nasıl bu kadar çok şeyi unutmak için kendinizi zorluyorsunuz ? Unutmayın nefret edin ve boşanın. Ve lütfen çocuğunuzun babasına düşkün olması fikrine sığınarak bunu hazmetmeye çalışmayın. Ne demek bana güvenmediğin için bana soğuk davrandığın için aldattım. Lütfen psikoloğa gitmek yerine bir avukata gidin. Boşanın. Çocuğunuz bu fikre alışır. Biz de boşanmış anne baba çocuğuyuz. Ama sizin sandığınız gibi bir tramva olmuyo. Ben de babamın yakasından inmezdim. Anne ağladığında çocuk daha kötü oluyo. İnanın boşa kürek çırpıyorsunuz..Çocuğunuz için yaptığınızı sandığınız fedakarlık sandığınız şey aslında ona yapacağınız en kötü şey. Sağlıksız bir evlilik..lütfen kendinizi toplayın..

Ne zaman boşanmalı sence?

Şoklardayım.. Taş olsa çatlar siz ne dediğinizi bilmiyorsunuz bence..Çocuğunun rızkını başkalarına yedirme diyorsunuz da babası çoktaaaaaaaaaaaan yedirmiş hem karısının hakkını hem de çocuğunun hakkını..siz nerde yaşıyorsunuz ??

soru yanlış konu sahibi.. kadınlar, evli erkeklerden ne ister diye sormadan önce, evli-barklı erkekler neden başka kadınlara bakar diye sormak gerekiyor.. iğne-çuvaldız olayı kısaca.. oğlum için deyip duruyorsunuz ama siz de biliyorsunuz gidememenizin oğlunuzla alakası olmadığını.. emin olun oğlunuz, ruh sağlığı bozulmuş bir anne, mutsuz bir evden daha fazla ister boşanmanızı..

Öncelikle hepimiz kadiniz.. Çocuğum için bosanmadim kocaman bir BAHANEDİR.. Buna bizi birakin gördüğünüz gibi Eşiniz bile inanmiyor ki ayni hataya tekrar ve tekrar düşüyor..

Cocuk diyorsunuz cok iyi bir baba diyorsunuz da kusura bakmayin sokakta ahlaksizlik yapip eve gelip iyi koca baba olunmaz. Bu karakter meselesidir çünkü. ben Çocuğumun boyle bir adami 7/24 saat görmesine izin vermem...

Ayrıca çocuğun anneye ihtiyacı daha fazladır ama siz bu durumdayken cocugunuzu nasil mutlu ediyorsunuz. Çocuklar duygu okumakta çok iyidirler siz sadece çocuğunuzu ve kendinizi kandiriyorsunuz.ailenizde keyfi yerinde olan tek kişi Eşiniz ve boyle olmaya devam edecek ne yazik ki..

her zaman demişimdir aldatma olayı affedilirse tekrarı olur diye...çocuk olsun ya da olmasın affedilmemesi gereken bir şey o adam zaten çocuğuna ve sana değer verse başka bir kadına dokunmayı aklından bile geçirmezdi.

sizin değil eşinizin psikoloğa gitme ihtiyacı var sen hala acaba unutup evliliğimi sürdürebilir miyim düşüncesindeyken eşinde karımı tekrardan yumuşattım ilerde tekrar birini bulup ilişkiye başlarım düşüncesindedir emin ol...

Boşanmak çözüm olsaydı tey Allahım ya.. Aklınız bi tek boşanmaya çalışır zaten..Kolay yolu herkes yapar zaten..

kolay yol mu boşanmak mı? keşke kadınların aklı boşanmaya çalışsa da erkekler sizin mantığınızı baz alıp "nasıl olsa evde bekler" diye bildiklerini okumasalar.. konu sahibi anne ve eş den önce bir kadın.. keşke bir de bu açıdan baksanız sevgili üye!

Son düzenleme:
Sizi aynı kadınla 2 kez mi aldattı?
Ve kadının aldırdığı çocuk sizin eşinizden mi?

Allah razu olsun...insallah gelir.ki geldide.kadini bi kac gun aonra baska bi adamla gormus.baskasindan duydum esjm solemedi.fakat ister istmez herseyden etkileniyorum.icimde sizi dinmiyor...

Cocukta esimdenmis....bu olay da beni kahrediyor...henuz 30 yasindayim tektar cocuk sahibi olmayi cok istiyodum fakat simdi asla....

başta yazdıysanız da kaçırdım sanırım.. aileniz ya da yanına gidebileceğiniz birileri var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…