Adamlar sizin gibi kadınlar yüzünden bu kadar rahat zaten..Ne zaman boşanmalı sence?[/QUOTE
Boşanmak çözüm olsaydı tey Allahım ya.. Aklınız bi tek boşanmaya çalışır zaten..Kolay yolu herkes yapar zaten..
Nasıl bir mideye sahipsiniz Allah aşkına..
Adamlar istedikleri kadar gezsin tozsun kızlarla,yatsın kalksın yani öyle mi?
Kim sizi kandırdı koca kahrını çekince cennete gideceğinize dair?
Emin olun vende bundan bi kac ay oncesinden bole bi yazi gorsem ayni sizin yazdiklarinizi yazardim.fakat isi yasayinca bambaska oluyor.kendini dusunemiyosun sadece..evet bole adamlari birakip gidecrksin...iste o anda yavtum daha minicik deyip katlaniyosunuz.ya o babasizlik cekecek uzulecek yada sen unutmaya calisacaksin diyorum.Kusura bakmayinda asil sizin gibi kadinlar oldugu icin erkekler bu kadar rahat aldatiyorlar.afam yapsin yapsjn siz affedin sonrada baska kadinlati suclayin sanki esinizin basina silah dayadi kadin benle ol diye
hey allah him ya bu adam bu kadini sizin evinize geyirse siz bu adamdan yine ayrillazsiniz en iyisi unuttun gitsin erkek tir yapar deyin
nasil olsa cok iyi bi baba
allah sizin gibi kadinlara akil fikir versin....
Nasil yani kusura bakmayin anlayamadmBence heyecanlanabilirsin.. bunu sorduğuna göre daha çekeceğin günler var demek ki...
Evet...malesef..
oğlum için oğlum için...kendi cesaretsizliğinizi onun üstüne atıyorsunuz bence.Oğlunuz böyle bir ailede yaşasa çok mu sağlıklı bir birey olur acaba?? Bence daha fazla aşağılanmayı kabul etmeyin.
Kesinlikle katılıyorum bu yoruma.Ne zaman boşanmalı sence?[/QUOTE
Boşanmak çözüm olsaydı tey Allahım ya.. Aklınız bi tek boşanmaya çalışır zaten..Kolay yolu herkes yapar zaten..
Boşanmak çözüm değil..
Konu sahibesi bence sabretsin,ha ne zaman kocası kadını eve getirir o zaman düşünsün bence boşanmayı.
uc yillik evligim.aslinda bastn beri bitakim sorunlarimiz vardi.fakat esimle birlikte cok mutlu ve huzurluydum.taki kasim 2013 beni aldattigini ogrenene kadar.hemen bosanmak istedim.fakat beni sekilde ikna etti....bi yasindada oglum var ve babasina cok duskun.onun icin af etmeye karar verdim.fakat hicbisey benim icin eskisi gibi olmadi.aklimdan icimdrn atamadim bu ihaneti.ogrendikten sonra tekrar aldatti ayni kisiyle.ben soguk.davtandigim icin bidaha ona guvenmesigim icin dedi.o siralar oglum birince yas gunuydu yine unutmayi teecih ettim((( suda bi gercek oglum olmasa asla asla durumam.y
yine aradan bi kac hafta gecti....yine msj lasmalar oldugunu gordum.buseferden kadin cocuk aldirdigini soledi.esimde onu teselli etmek icin yazmis....fakat benim yasadiklarimi anlayamiyor beni teselli edemiyor.benden herseyi unutmami ve eskiyr hemen donmemizi bekliyo.baslarda aklima getirmiyordum.fakat simdi son zamanlarda surekli aklimda.istemiyorum onu...bi yandanda onsuz olmak istemiyorum.oglumunda babasiz buyumrsini istemiyorum.ve en kotusu kimseyle konusamiyorum bu konusi(((( buda beni iyice bunalima itiyor.burada sizden gonulden tavsiyeleriniui istiyorum.bosansam ailemin yaninda rahat bi hayat grciririm fakat cocugum babasiz buyumek zorunda kalir.ki esim cok iyi cok ilgili bir baba.yada piskolaga gitsemmi?unuturmuyum bu yasadiklarimi?eskisi gibi ona heyecanlanabilirmiyim.cookk coook coookk aci bisey aldatilmak.heleki bukadad emek verdiyseniz evliliginize cok aci....en kotusu kadinin yeni bi sevgilisi esimin yine normal bi hayati herkea laylaylom...fakat benim hayatim duygularim.icim disim.herseyim.darma dagin..icim aciyo reamen.surekli aglamak istiyorum.fakat bu yasadiklarimida kimseye his ettirmiyorum.ailemin duymasini istemiyorum..neden bole kadinlar var.evli cocuklu adamlaedan ne isterler.....cok uzgunum..
Tamam af etmissin cocugun icin varsayalim,ama yüzsüz adam ayni pisligi tekrar yapmis,zaten kabullendi diye düsünerek.
Demekki yarin bir gün bu adam baska birini bulabilir.
Cocugun ezik bir anne ile daha mi mutlu olur?
Babasinin annesini aldattigini görmek daha mi iyi olur?
Nasil yani kusura bakmayin anlayamadm
Emin olun vende bundan bi kac ay oncesinden bole bi yazi gorsem ayni sizin yazdiklarinizi yazardim.fakat isi yasayinca bambaska oluyor.kendini dusunemiyosun sadece..evet bole adamlari birakip gidecrksin...iste o anda yavtum daha minicik deyip katlaniyosunuz.ya o babasizlik cekecek uzulecek yada sen unutmaya calisacaksin diyorum.
Ne zaman boşanmalı sence?[/QUOTE
Boşanmasın,kumalarıyla beraber yaşar.Hatta kumalarının aldırdığı çocuklarla ölü ceninler çiftliği kurarlar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?