yanlizim, caresizim ve evliligimi surdurup surdurmemekte kararsizim...

Bir kadın aldatılmayı kabullenmemeli bence ne olursa olsun ...

ben olsam duydugum an silerdimmm ....

çünkü ona baktıkça bana yasattıkları aklıma gelir iyice nefret kin beslerdimmm en iyisi uzaktaaa olması

aynı kadınla 2. kez aldatıyor ve siz hala çocugum mu dıyorsunuz? annesının psıkolojısı bozuk cocuk babayla buyuyecek dıye ne bu cıle kendıne.dunyaya cıle cekmeye gelmıyoruz bız kadınlar lutfen kendınızı uzdugunuz kadar esınız uzuluyor mu acaba...

İşin içinde olmadan yorum yapmak kolay ama bence tüm yönleriyle her iki ihtimali de düşünün derim.Her şeyden önce vereceğiniz karar en çok sizi etkileyecek.Eğer devam edecekseniz yaşadıklarınızı unutmaya çalışıp konuyu açmayacaksınız ama eğer kaldıramam derseniz de ayrılığı sececeksiniz. Ama aceleye getirmeden tüm yönleriyle.İmkanınız varsa aile danışmanlığına gidip destek alabilirsiniz,belki karar vermede daha kolaylık sağlar,umarım hayırlısı olur hakkınızda

Kardeşim sen iyi misin? İyi saatte olsunlar.Kadın eşinden çocuk aldırmış ya! Çocuk! Ve eşin onu teselli etmiş.Bundan daha beter aşağılanamazdın.Hatayı affederek yapmışsın başta.Oğlunu bahane etme Mazoşist misin yahu? Def et.Oğlun daha mutlu olur garanti veriyorum.

Emin olun vende bundan bi kac ay oncesinden bole bi yazi gorsem ayni sizin yazdiklarinizi yazardim.fakat isi yasayinca bambaska oluyor.kendini dusunemiyosun sadece..evet bole adamlari birakip gidecrksin...iste o anda yavtum daha minicik deyip katlaniyosunuz.ya o babasizlik cekecek uzulecek yada sen unutmaya calisacaksin diyorum.

[/QUOTE

Boşanmak çözüm olsaydı tey Allahım ya.. Aklınız bi tek boşanmaya çalışır zaten..Kolay yolu herkes yapar zaten..[/QUOTE]

Siz bence çok basit düşünüyorsunuz..kolay olan sizin yaptığınız..KABULLENMEK...siz kabullenin eğer aldatılırsanız..

Evet...malesef..

O zaman bence bırakmanız en doğrusu olur gibi.. Çocuğunuzun babasıyla ilişkisi devam eder yine de, babalığını yapsın.. Ama siz daha fazla böyle bir evlilik içinde kendinizi heba etmeyin derim.. Aldatmanın tekrarı olmasaydı belki daha farklı düşünürdüm ama, 2. kez olanın 3. kez de olması büyük bir ihtimal bence..

Yoo uni mezunuyum..iyi bi meslegim var.bugun ayrilsam cok daha rahat bi hayatim olur.belki cok hos bisry degil.bu yazacaklarim ama ole...bugun ayrilsam yine yeni bi evlulik yaparim.oturup karalar baglamam.ama ben mutlu olurum fakat oglum olmag.cunki babasindan coook uzaklarda hayatiningecirmek zorunda olur.genel olarak disardan bakildiginda cok sakin bi aileyiz..oda brnim cirkef olmadigimdan.kendi sorublarimi kimseye yuk etmek istemsigimdeb...ama artik tukendi bu gucum enerjim

en az senin kadar üzüldüm yazdıklarına, çok zor bir durum gerçekten. Hele ki eşini seviyorsan boşanmak çok korkutucu gelir sana. Ben evli değilim ama uzun yıllardır süren bi ilişkim var bundan 3 yıl önce bende buna benzer bir durum yaşadım. Ispatlı şekilde tensel hiç bir durum olmadığını bana kanıtladı. Ama o gün bu gündür hala her durumda bunun etkisini yaşıyorum. şüphe öyle kötü bir tohum ki bir kere içine düşünce insanın asla onu oradan söküp atamıyorsun.
çok ince bir çizgidesin, kendi grurun mu çocuğunun geleceğimi. Ailenin yanına dönsen bile iğreti olacak bir daha asla o eve kendini ait hissetmeyeceksin. Masumca söylenecek bir cümle bile belki zoruna gidecek.
Bilemiyorum, eğer ekonomik özgürlüğün varsa evet ben kendi ayaklarım üstünde durabilirim diyorsan kendine güvenebiliyorsan bi psikolojik şiddete daha fazla dayanma. şu surumda senin kendine bile yararın yoktur çünkü düşüncelerin o kadın tarafından eşin tarafından zehirlenmiş.
Rabbim yardımcın olsun. çok zor bi durum, insanın aklıyla kalbi arasında kalması gerçekten çok zor bi durum..
Dilerim en güzel yarınlar sizinle olur ..

Aslaa...ogluma bole bisey yansitmak istemiyorum.ki esimede.ona bole bi tramva icinde oldugumu bile belli etmemeye calisiyotum.yarin bidha olsa.hemen bosanirim...allah ole bi aci tekrar yasatmasin.sonmuyo.bu atesin yangini ((((

Seni uzmek istemem ama sizin evlilikten ne koy olur ne kasaba...
Yakalandiktan sonra aglasa yalvarsa af dilese sonra sana unutmanda yardim etse tamam cocuk icin kendini feda et derdim ama cocuk aldirmaya kadar giden bir adam var. Cocugunu babasiz sen degil kocan birakti. Hic vicdan yapma bu konuda. Insallah hemen toparlanirsin.

Nasil yani kusura bakmayin anlayamadm

İlk mesajınızda "psikolağa gitsem ona karşı tekrar heyecanlanabilir miyim" diye sormuşsunuz ya.. ya göreceği ya çekeceği gün var derler.. sizin daha çekeceğiniz günler var demek ki diye düşündüm..

bence doğru soru donuna kadar nasıl alırım olmalıydı?

Benim anlamadigim başka bir kadinla yatip çocuk aldiran bir adamin cocugunuzla ayni evde yasamasina nasil izin verdiğiniz?

Ahlaksiz karaktersiz yapisi cocugunuza geçmesin dikkat edin.

çocuğu aklinda kalbinde olan adam seyine sahip cikar kusura bakmayinda.. Onun umrunda ne siz ne de çocuğunuz var..

Kazara nasil hamile kaliniyor bunu hic anlamiyorum? Esin seni defalarca aldatmis
Korunma geregi bile duymamis... Eee hep afedersen adaminda senden korkusu cekincesi olmaz tabii
Yahu cocuk icin cocuk icin deyip kivraniyorsunuz da, bu sekilde mutsuz bir ailenin icinde yasamasi daha mi iyi oliyor? Hic mi cocuk hissetmiyor evdeki gerginligi?

Ya da ayrilmak istememenin bahanesi mi cocuk?
Defalarca aldatilmissin
Hala neyin kararsizligi bu
Boyle hayat nereye kadar gider?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…