yanlizim, caresizim ve evliligimi surdurup surdurmemekte kararsizim...

Korkarım bu ilşki devam edeceksize rağmen kopmamışlar,
Üstelik herseferinde eşiniz size yeni bir suç isnat edecek utanmak yerine.
Kimse babasız çocuk büyütmeyi istemez ama bunu eşinizin de düşünmesi lazım.
Aldattıkça affedeceğinizi biliyor, üzgünüm ama 1-2 ile kalmaz bu iş sanırım
Bir yerden sonra ayar tutumaz ilişkiler.

Son düzenleme:
Boşanmak çözüm olsaydı tey Allahım ya.. Aklınız bi tek boşanmaya çalışır zaten..Kolay yolu herkes yapar zaten..

Benim aklımın neye çalıştığını sen nereden biliyorsun fatmabilmemkaç....

bu konuda kolay olan boşanmak değil, üç maymunu oynamak... sevgilisi adamdan çocuk aldırmış, sen kocana sahip çık mesajları veriyorsun...peeeehhhhhhhh

böyle bir imkanınız olduğu halde bu adamı neden hala çekiyorsunuz??aldatma 1 kere olsa hadi affettiniz diyelim..adam bir de çocuk aldırmış..resmen o kadınla ayrı bir hayatı var yani..he kadını başkasıyla görmüş falan...o kadını bıraktı diyelim..başka bir kadının onun yerini almayacağı kocanızın bu sefer de başka bir kadınla beraber olmayacağı nereden belli?? belki kadında bir hastalık var eşiniz dolayasıyla size de bulaşacak?????
ayrıca oğlunuzun sizin ağladığınızı üzüldüğünüzü görerek babasına düşman olarak büyümesi daha mı doğru? ayrıca ahlaksız bir adam ona babalık adına ne öğretebilir??? çocuğuna ahlakı, terbiyeyi ,dini, imanı öğretebilir mi? hiç sanmıyorum..olaya bir de bu açıdan bakın bence.../B]

Ayyy,ne kadar sinir deposusunuz sinirlenmekten başka işe yaramazmısınız siz mideme kramplar girdi...Ya bazı kadınlar bazı kadınlara yönelik konular açıyor çok haklılar.Şu halebakın..psikolojik bir yardım yok git boşan..oldu be... ortada bir yuva var onuherkes der önemli olan başlakarını gormedgını gorebilmekk..o kadının yerıne koymak yok kendını zaten kadıncağız aklı var fikri var zor durumd olsa buraya yardım isyemez o da dusunurde boşanmayı iş o değil....burdakı kadınlar ne kadfa acımasız ne kadar başkalarının fıkrıne tecrubesıne saygısız ..anca klavye başında stres atıyorlar yazmış olmak için uazıyorlar yazıklar olsun sizsn gibi düşünenlere...içinizden çirkinlik sıradanlık sataşmadan başka birşey almıyor....anca saldırın etrafa.. AllH SABIR VERSIN SIZI ALAN ERKEKELRE...HAKİKATEN BÖYLE ACIMASIZ ELEİTIRILERE MARUZ BIRAKIYORSUNUZ TAŞLIYORSUNUZ ÇOK BİLİYORMUŞ GİBİ HERŞEYİ... YAZIK HİÇ YAZMAYIN DAHA İYİİİİ...............!

ben cesaretsizliği maddi anlamda söylemedim.Bence çocuğunuz böyle bir ailede büyürse siz farketmeseniz de mutsuz olur.Babasından neden uzak olsun ki o ayrılmıyor babasından siz ayrılıyorsunuz.Sürekli birlikte olmasına izin vererek bence bu sorunu aşabilirsiniz.Kendiniz daha kendinize yakışır yaşarsınız en azından.

Tsk ederim insallah toparlarim..ogluma his ettirmemeyr calisiyorum....suanda azda olsa gucum var buna.istw devami nasil olur o beni endiselenditiyor.sorublu anne kadin olduktan sonra ayrilmak daha zor olur.suan gucu m var azda olsa

Haklisiniz...esiminde sucu var her nekadat kadin ilk adimi atmis olsada.inanin oglumu duaunuyorim.ben babamin yaninda olucam o hep boynu bukuk.esimde dikkat ediyo onun yaninda hia ettirmemeye calisiyoruz

Evt his ediYor.ilk zamanlar babasina hic gitmek iatemiOdu.bizdeki gerginligi his ediOdu.yansitmak istemesekte.ahahh bende istemiyorum bole bi adamla cicuk yetistirmeyi.hele ki bi cocugun olmesine sebeb oldugunu dusundukce...kadin olarak galiba boraz daha mucadeleciyiz...ama cookk dehset zor agir bi yik

Eger bole bi dusuncedeyse rabbim en kisa zamanda olmesini nasip etsin...inan bundn aci olmaz

Ahh ahhh bu namussuz,evli erkek düşkünü kızlar..Hep onların suçu.Halbuki kocanız ne kadar iyi bir baba,iyi bir eş,iyi bir aile reisi..Ne kadar da ahlaklı,temiz,saf namuslu değil mi?

Kiz degil bi kiz cocugu annesi...yo esim ole degil...ole olsa bunlari yapmazdi.genel itibariylebu olay haric gercekten iyi bi aile babasiydi.....

Haklisiniz...esiminde sucu var her nekadat kadin ilk adimi atmis olsada.inanin oglumu duaunuyorim.ben babamin yaninda olucam o hep boynu bukuk.esimde dikkat ediyo onun yaninda hia ettirmemeye calisiyoruz

eşinden çocuk aldırmış....

sen hala düşünüyorsun :26:

çok şey yazarım da banlanmaktan değil, kalbini kırmaktan korkuyorum...

o kocaya ne yapılır biliyormusun sen?

bilmiyorsun belli zaten, ya da işine gelmiyor ahhh ahhhh

Arkadaşım sen bu adamı mı hak ediyorsun? Mesleğinde varmış, belki daha iyi bile olur durumum diyorsun... Çevremde boşanmış ailenin çocukları var, hiç boyunları bükük de değil..

Sen ömrün boyunca bu adamın sevgilileri ile mi uğraşacaksın? Boşanmak çok çok zor bir karar, süreci çok zor, burada yaşayan arkadaşlar daha iyi bilirler..

ömrünü bu adamla mı bitirmek istiyorsun?

Canım yaşadıkların çok üzücü gerçekten.Böyle durumlara çevremde çok şahit oldum.Maalesef böyle kadınlar var.Yeryüzünde hiç bekar erkek yokmuş gibi evli hatta çocuklu erkeklerle birlikte olan kadınlar...Tabii kadınlar kadar erkeklerde suçlu.Allah hepsini bildiği gibi yapsın.Yaşadıklarını unutman tabii ki çok zor ama bir şekilde kendin ve çocuğun için doğru olana karar vermelisin.Allah hakkında hayırlısını versin inşallah canım...

Bence sen hiç yazma.

Bunca gurursuzluk, bunca ezilmişlikle, sen gerçekten HİÇ yazma.

İşe yaramayan sensin.

Pardon, bir işe yarıyorsun evet, bir objesin mesela, ruhu olmayan bir nesnesin.

Bir kadın mısın peki?

Kadın olmak sandığın kadar kolay değil.

Senin midene kramp girmiş ya, benim senin yazdıkların üzerine midem bulandı.

Konu sahibi, senin de devam edecek bir evliliğin yok.

O adam evli olduğunu unutmuş çoktan.

bence ne ikisi ne üçü sürekli görüşüyorlar gibi hissettim allah yardımcınız olsun

Hayir kesinlikle.uzulmuyorlar

haskadın eşin için iyi bir baba diyorsun ama eşin o haltları yerken ne eşine ne de çocuğuna vereceği zararı düşündü o nedenle evine bakmakla çocuğuyla ilgilenmekle iyi baba olunmuyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…