yanlizim, caresizim ve evliligimi surdurup surdurmemekte kararsizim...

Ben evet cok pismanim ilk duydugumda hemen herkesi ayaklandirmadigma... herkese herseyi anlatip onu rezil etmedigime... böyle cok diyorum... emin olun. bende istemdim böyle olsun bende istemedim bunlari yasamayi. ama ben onu rezil edip cekip giderken cocugumun sonrasini nasil düsünmem? öyle bi babanin oglu olmak onun ilerki hayatinda hicmi etki olmayacak?
ha belki "sadece" bosanabilirdim. geciemiyoruz deyip... oda benim icin aci olurdu. onun pisligini kapatip hemde ayrilmak...

hic birinizi tanimiyorum ama emin olun yürekten etkileniyorum yazilariniza. her birini dikkatlice okuyup düsünüoyrum ve etkliniyorumda. belki siz bunlari bi yabanci birinin hikayesi gibi görüyosunuz. o yüzden sizlere kolay geliyor bazi cümleleri yazmak.... bosan... migden nasil kabul ediyo...

suada varki emin olun ben yasayana kadarda AYNILARINI bende yazardim... ama yasayinca okadar korkutucu degisik anlatilmaz bi hiski.... helede sorunsuz bi evligiin varken ve cok caba harcanmi bi sevgi varsa ortada....onun üstünde aldatma....gercekten tarifi imkansiz aci... birden darma duman oluyosun. sevgi bitiyo.. duygu bitiyor... nefret bile etmiyosun.

bi seneden fazla oldu bile artik... basarabilirmiyim bilmiyorum bi bi sene daha... sizlerden tecrüblerinizi ögrenmeyi isterim. bana belki acim nasil hafifler ondan bahsetmenizi isterim....

sizlerle dertlesmek cok rahatlatiyor beni... hepnizden ALlah razi olsun... insallah hic bi kadin böyle bisey yasamaz....
yasayin olur, burda benimki derdine derman arayin biri olursada aldatilmis biri olarak benim söyleyecegim tek sey unutulmuyor. nekadar iyi olursada olsun sonradan esiniz unutlumuyor.....

herkese hayirli aksamlar.... yine yazacagim son halimi...

Karar elbette size aittir, boşan demek de kolay değil boşanmak da... Evli kalmanın da boşanmanın da artıları eksileri vardır eminim. Ama siz mutsuzluk içinde boğulurken çocuğunuz çok mutlu olmuyor, hatta hiç mutlu olmuyor. Tecrübeyle sabit. Kalacaksanız kendiniz, çocuğunuz ve eşiniz için kalın.

Bazen kadınlar düzenlerini değiştirmemek ve zorluklarla uğraşmamak için çocukları biraz da bahane ediyorlar gibi geliyor bana. Çünkü boşanmak kolay değil evet. ama mutsuzlukla, bitmiş şeylerin içinde yaşamak da kolay değil.

Çok düşünmekte haklısınız. Ama mutsuzluğunuzu göz ardı etmeyin. ya değiştirmenin yolunu bulun ya da gidin. Ve eşiniz mutsuz olduğunuzda kalmayacağınızı net bir şekilde bilsin. Hayatımda hiç mutsuz annenin mutlu çocuğu olduğunu görmedim ne yazık ki...

nasil bi tecrübe... cocugunuzda varmi? kusura bakmayin soruyorum... cok cok karisik ve caresizim.... sanki bitek ben yasiyorum bunlari. ve emin olun tek bi arkadasim akrabam vs anlatmiyorum. sadece burda paylasiyorum
Tecrubeyi bizzat yasiyorum canim
Cocugum var evet cocuklarim var 4 tane
Aldatildim ve ya susup sineye cekicektim yada biricektim
Hangisi daha kolay inan bilmiyorum ama sanirim yaninda olupta seni aldatmasi hergun yuzune bakarak yalan soylemesi daha zor ,katlanilicak sey degil
Bende ayrildim cok sukur onsuzda yasiyorum mutlu degilim icim aciyor yaram daha kapanmadi ama yasiyorum iste
Cocuklari bahane edip ayrilmasaydim daha da aci cekerdim bari boyle yaptigi rezilligi gozum gormuyor kulagim duymuyor

Acil bir durumda kurtulma plani olarak ilk once anne kendini saglama alir sonra cocugunu kurtarir. Yani anne iyiyse cocuk zaten iyi olur. Siz cocugunuz icin affediyorsunuz ama psikolojiniz bozulunca nasil saglikli bir evlat yetistirmeyi dusunuyorsunuz? Siz iyi olmayacaksiniz ki cocugunuz nasil iyi olsun? Hani cocuk icindi?

Cocugum icin lafi bana gore bahaneden baska birsey degil. Anne babasi ayri olupta mukemmel yetisen o kadar cocuk varken bu bahanenin arkasina saklanmayin lutfen. Esim de ayri anne babanin cocugu ama o kadar saglam karakterli ve iyi bir koca ki... Hepte der, iyi ki babamla buyumemisim diye. Babasiyla buyuyen ayri erkek kardesine (anneler ayri) uzulur surekli, ne bicim yetistirdi babam onu diye.

Surekli annesini aldatan ve surekli babasini affeden bir anneyle buyumesi bosanmis bir ailede buyumesinden daha iyiyse buyurun devam edin...

yazmadan duramadim...insan icin en tehlikeli durum bence kendine yalan soylemesidir..bu baskalarinin bize yalan soylemesinden cok daha berbat bir durumdur bana kalirsa.ve sunu da anlamiyorum,anlamayi reddediyorum.yuva yikan kadin diye birsey yoktur.yoldan cikarilan erkek de yoktur.yuvasini dagitma riskini goze alamayan ama zevkinden de odun vermeyen rahat adamlar ve bu rahat adamlarin onlara bu rahatligi saglayan karilari vardir.sen kendini dusunuyorsun arkadasim son derece de haklisin.ve fakat diger tarafta senin esinden cocuk aldirmis bir kadin var!yapmasaymis deyip gectiginiz icin bu kisir dobgu boyle devam edip gidecek.cunku siz asil suclu olanin esiniz oldugunu,evli olmasinin sorumlulugunu alacak kisinin esiniz oldugunu kabullenmiyorsunuz.hep karsi taraftan bekliyorsunuz.yahu sizin kocaniz bu ise meyilli ve evli cocuklu olan da o!yani o kadin mi dusunecek ya bu adam evli ben uzak durayim mi diyecek.biz kadinlar bu erkeklere sorumluluk vermedigimiz muddetce burda boyle daha cook konu okuyacaz...

Çok zor ve üzücü bir durum. Ancak evliliğinizi, ne yaşadığınızı, aranızdaki ilişkinin derecesini, onun hatalarını, kendi hatalarınızı en iyi siz bilirsiniz. Çocuğunuzu düşünerek olayı ortaya atmamanız, eşinizi rezil etmeye filan kalkmamanız çok asilce ve olgunca bir davranış. Ancak içinizdeki düğümü çözmelisiniz. Çözemiyorsanız bu evlilik size sadece üzüntü verir.Bir film öneriyorum size.İhanet affedilebilir mi, hangi durumlarda nasıl affedilebilir üzerine... Umarım işinize yarar.
http://www.hdfilmizlebe.com/ay-isigi-turkce-dublaj-izle.html

Çocuğunuza yazık ediyorsunuz. Siz bu psikoloji ile zaten kendinize hayrınız yokken o çocuğa annelik yapamazsınız.
Ayrılın desem yapmayacaksınız aşikar demesem gönlüm razı değil. Kendinizi harap etmeyin. bu hayata birkez geliyoruz

yine yeniden merhaba...hemde gözüyaşlı bir merhaba...ben hala ayni kalb sizisiyla hayata devam etmeye calisiyorum.. dinmiyor...dinmiyor dinmiyor iste bu aci...artik öyle cekilmezki bu evlilik benim icin.ben benlikten ciktim.kadinligimi geciyorum anneligimi bile yasayamiyorum...cok sinirli depresiv huysuz biri oldum.hicboseye tahamül edemiyorum.duygu denen bisey kalmadi bende...hicbiseye hic kimseye..piskplojik tedavi almak bile istemiyorum...biri bilirse herkes ögrenir diye...bi yanim herkesle bu aciyi paylamak istiyor...yardim edin yükümü hafifletin diyesim gelio...bi yanim al coxuguni git diyor...zaten mutsuz saygisiz bi ortamda büyüyor...ahahh...burayi takip edip bu yaziyi okuyanlar icin yaziyorum...gram dinmiyor aci...erkek ne yaparaa yapsim dinmiyor...gücü olan ayrilsin...ben bundan acizim
..korkagim....

anne babaniz sahip çıkmıyor mu size? onlarla konussaniz. 30lu yaşlardasiniz. gençsiniz

Niye yapiyorsunuz bunu kendinize, çocugunuza? Degiyormu bir adam ugruna kaybettiklerinize?

Hani cocugum babasiz kalmasin diye bosanmiyorum, demistiniz ya. Noldu simdi, o cocuk annesiz kaldi degilmi? Sizin psikolojiniz bu kadar bozukken, esinizle bu kadar büyük sorunlariniz varken, ona nasil anne-baba olacaksiniz siz?

Saklanmayin artik çocuğunuzun arkasina, eger evladinizi, kendinizi seviyorsaniz hemen bosanin. Ailenizinde durumu iyiymis, maddi sıkıntıda cekmezsiniz.

Bir erkege böyle körü körüne baglanilmaz. Dünya esinizden ibaret değil. Kendinize gelin artik.

Bosanmayacaksaniz tüm yasadiklarinizi unutun ve kaldiginiz yerden devam edin. Unutamiyorum diyorsanizda hemen bosanin. Çünkü artik sadece siz değil cocugunuzda etkileniyor bunlardan.

Öncelik cocugunuzun olmali çünkü siz annesiniz. Onun menfaati icin atmalisiniz adimlarinizi.

Siz ne bosaniyor ne unutuyorsunuz. Ama halinizdende memnun degilsiniz, ne büyük tezat. Karnım doysun, pastam dursun.

Cocugunuza üzüldüm ben.

BabaM annemi senelerce aldattı göz göre göre kadın için ağladı yanimizda o annemin çektikleri beni parcaladi maalesef yalvarmama rağmen bosanmadi çocuğunuzun aklı erseydi emin olun bosanmanizi isterdi bence sagliksiz mutsuz bi ailede hayattan beklentisi olmayan bir anneyle büyütmeyin çocuğunuzu siz esinizin kaybetmek istemiyosunuz aslında ama olan ilerde çocuğa olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…