Tecrubeyi bizzat yasiyorum canimnasil bi tecrübe... cocugunuzda varmi? kusura bakmayin soruyorum... cok cok karisik ve caresizim.... sanki bitek ben yasiyorum bunlari. ve emin olun tek bi arkadasim akrabam vs anlatmiyorum. sadece burda paylasiyorum
yine yeniden merhaba...hemde gözüyaşlı bir merhaba...ben hala ayni kalb sizisiyla hayata devam etmeye calisiyorum.. dinmiyor...dinmiyor dinmiyor iste bu aci...artik öyle cekilmezki bu evlilik benim icin.ben benlikten ciktim.kadinligimi geciyorum anneligimi bile yasayamiyorum...cok sinirli depresiv huysuz biri oldum.hicboseye tahamül edemiyorum.duygu denen bisey kalmadi bende...hicbiseye hic kimseye..piskplojik tedavi almak bile istemiyorum...biri bilirse herkes ögrenir diye...bi yanim herkesle bu aciyi paylamak istiyor...yardim edin yükümü hafifletin diyesim gelio...bi yanim al coxuguni git diyor...zaten mutsuz saygisiz bi ortamda büyüyor...ahahh...burayi takip edip bu yaziyi okuyanlar icin yaziyorum...gram dinmiyor aci...erkek ne yaparaa yapsim dinmiyor...gücü olan ayrilsin...ben bundan acizim
..korkagim....
BabaM annemi senelerce aldattı göz göre göre babam kadın için ağladı yanimizda o annemin çektikleri beni parcaladi maalesef yalvarmama rağmen bosanmadi annem çocuğunuzun aklı erseydi emin olun bosanmanizi isterdi bence sagliksiz mutsuz bi ailede hayattan beklentisi olmayan bir anneyle büyütmeyin çocuğunuzu siz esinizin kaybetmek istemiyosunuz aslında ama olan ilerde çocuğa olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?