- 19 Kasım 2013
- 1.207
- 853
- 198
Kac sene tanistiniz bu insanla hep mi böyle umursamazdi. Basta bazi seyleri görmemezlikten mi geldiniz?evet hayatim bos duygusuz geciyor...
Asla kabul edilebilir birsey değil. Hemde 2 kez belki 3-4-5-6... böyle biri iyi baba olamaz
tabii canim kadinin haftasi gelmeden baskasiyla beraberdi... onun akabinde yine yeni kisiler girdi hayatina....Kerdesim nolur ayril o adamdan
bak ne guzel kendine guvenecegin herseyi yapmissin uni felan
aslinda cok sey yazdim ama cesaret edip yayinlayamadim
Ama bu sizi bitirir,batakliktir bu
gitsin o bayana bisey yazicaktim ama neyse
o bayani bigun baskasinin kollarindada gorur(%99 eminim bundan)
onlar degersiz insanlar,sizde kendinizi o degerde tutmayin lutfen
ve zamanla sizinde kafaniz karisacak,kurtulun
canm yaşadıkların çok zor çok ağır bütün mesajları okumadım ama eğer ailenin arkanda duracağından eminsen ayrıl boşan kaç yaşındasın bilmiyorum ama güzel günler bekliyodur seni çocuğun için korkuyosun ama bir ömür böyle geçmez anneni ara ve bahset ona ailenin yanına gidince çalışmayada başlarsın inşallah kimseyede yük olmazsın
Senin için coook üzgünüm cnm ama bu adamdan çocuk aldırmış o kadın ilişkinin boyutuna bakar misiniz aman allahimmm hala evli misiniz o aciz herifle bilmiyorum ama kurtulun ondan yoksa yakında o size davayı açarsa sasirmam
aradan ne kadar zaman gecerse gecsin unutmayacaksin unutamazsin
emin ol o adamdan ayrilsan bu kadar aci cekmezdin
cunki gormezdin duymazdin
onunla ayni ortamdasin ,her hareketinden suphe duymak,acaba ne hissediyor ne dusunuyor diye kendini yemektense en iyisi ne biliyormusun ?
onu kapinin onune koymak
tavsiye ederim.Inanki ise yariyor.
sahsen tecrube edilmistir
ne iyi olmus anlayamadim?Konunuzu ilk açtığınızda okumuştum, çok üzülmüştüm.
Şimdi görünce güncellemenizi içim bir tuhaf oldu.
Ama iyi olmuş bence. Aldatan adamların sizin gibi aldatmayı affeden kadınlarla oyalanması taraftarıyım artık. Diğer kadınları rahat bırakırlar böylece. Ayrılmayın sakın.
Bana söylediği cümle şu oldu: Bırakmak için elimden geleni yapıyorum. Ben anladım ki eşim çok fena bağlanmış benim onu boş bırakmamdan kaynaklanarak o boşluğu doldurmuşlar. Ben bu süreçte kendi hatalarımı gördüm düzeltmek için elimden geleni yaptım ve yapmaya devam ediyorum.. Olursa inşallah olur olmazsa da yapacakbir şey yok artık. Hayat devam ediyor. Böyle durumlarda insan önce çuvaldızı kendine iğneyi karşı tarafa batırmalı diye düşünüyorum. Yine de düzelmezse Allah büyük deyip; yolunuza devam etmekte fayda var. Allah a sığınıp size yol göstermesi için dua edin. Kimse sizden kıymetli değil... . Birde Allah kimseye kaldıramayacağı yükten fazlasını VERMİYOR...
saygılarımla...
ne iyi olmus anlayamadim?
iste bu yazdiklarinizi yapmayi istiyorum ama cesaret edemiyorum.... sadece kendimi düsünmek istemiyorum. ailemde cok üzülecek... cocugumda hep yarim kalacak....
Herkes boşan falan yazmışta, boşanmak çözüm mü, bunu konuşmak lazım, insanın başına gelmeden dışarıya martaval okumak kolaydır kızlar,
Şimdi bu arkadaşımızı hayalen boşayalım, çocuğuyla beraber ailesinin yanına dönsün, çok mu mutlu olacak, o eve dönüşü evden çıktığı gibi olmayacak, çevrenin baskısından, bakışlarından, dedikodusundan rahatsız olacak, adam da gidip o kadınla evlendi farzedelim, buyur burdan yak...
Psikoloji daha da bozulabilir, bence bu durumda kararı verecek olan kocasını tanıyan bayandır, karakterini, kişiliğini herkesten iyi bilir, ortada sürdürülmeye değer bir ilişki varsa, çiftler birbirlerine değer veriyorlarsa ( cinsellikten bahsetmiyorum), zamanla kapanabilecek bir konuysa dışardan müdahale olmadan, dallanıp budaklanmadan kendi içinde çözülmesi gereken bir konu bu, geçmişe sünger çeker, hayatınıza devam edersiniz, tabi bu adam bunlara değecek birisiyse,
Siz eşinize ilgili davrandığınız halde ( yapmacık değil, doğal olmanız lazım) aynı tas, aynı hamam devam ediyorsa yol verin gitsin.
Yuva yıkmak öyle kolay bir iş değildir, ondan sonraki süreç daha da yıpratıcı olabilir, bu yüzden evleneceğiniz erkeği seçerken doğru insanı seçmeye çalışın, evlenince değişir demeyin, değişmez, bir insan yedisinde ne ise yetmişinde de odur,
Bekarken gitsin istediğini yapsın, evlenince yapmaz mantığı yanlış bir mantıktır, evlenince de yapar, yapmayan zaten yapmaz.
Canim bu anlattıkların şaka mı gerçekmi anlayamadım...
Ya arkamda ailem var diyorsun hâlâ ne diye bu adamla yaşıyorsun neyinden vazgeçemiyorsun Kadını evine getirip seni göndermesini mi bekliyorsun yada.. tövbe Yarabbim yaa tövbe
Kac sene tanistiniz bu insanla hep mi böyle umursamazdi. Basta bazi seyleri görmemezlikten mi geldiniz?
Kusura bakmayin da kac defa belli ki sizi fiziksel olarakta aldatmis nasil hala ayni yataga giriyorsunuz. Mideniz bulanmiyor mu. Anlayamiyorum.
Allah korusun.. .insallah öyle bisey olmazCanim asıl sen böyle yaptığın sürece çocuğun yarım kalacak bu olanlar 1 2 ay içinde oldu yazmışsın düşünsene bi iki ay içinde bunu yapan ilerde daha neler yapar çocuğunun ilerde psikolojisi daha çok bozulacak yavrum şimdi olanlardan habersiz ama çok geçmeden oda anlıycak
Ellerinize saglik diyorum simdiden. Bence cocuk bahane kadinlar kocasiz kalmak istemiyor.En kısa zamanda:
-Mutsuz bir aile ortamının çocuğu boşanmadan daha fazla etkilediği
-Çocuk ne kadar küçükse boşanmayı o kadar kolay atlatacağı
-İki tarafın da birbirini sevdiğini, saydığını görürse çocuğun boşanmadan etkilenmeyeceği
üzerine bir yazı yazmayı düşünüyorum.
Hadi bakalım, hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?