yanlizim, caresizim ve evliligimi surdurup surdurmemekte kararsizim...

evet hayatim bos duygusuz geciyor...
Kac sene tanistiniz bu insanla hep mi böyle umursamazdi. Basta bazi seyleri görmemezlikten mi geldiniz?
Kusura bakmayin da kac defa belli ki sizi fiziksel olarakta aldatmis nasil hala ayni yataga giriyorsunuz. Mideniz bulanmiyor mu. Anlayamiyorum.

Asla kabul edilebilir birsey değil. Hemde 2 kez belki 3-4-5-6... böyle biri iyi baba olamaz

bi kere olduktan sonra 2,3,4.... fark ypamaz aslinda. ama bu aslinda bi 1-2 ay icinde yasanan seylerdi... fakat camur bulastimi temizlemesi kolay olmuyor.... ben esimin önüne gecmeseydim yada anlamasaydim eminim suan o kadinin pesinde olurdu...asla itiraf edeyim kadin esimi biraktiktan sonra hatasini anladi bence.....nekadar pismanda olsa hiiicc önemi yok.... yasanmis yasanmistir. en ufacik biseyde hemen benim aklimda...gram dinmedi icimdeki aci

tabii canim kadinin haftasi gelmeden baskasiyla beraberdi... onun akabinde yine yeni kisiler girdi hayatina....

iste bu yazdiklarinizi yapmayi istiyorum ama cesaret edemiyorum.... sadece kendimi düsünmek istemiyorum. ailemde cok üzülecek... cocugumda hep yarim kalacak....

yok o dava acamaz bana.... o kadinla zaten 1-2 aylik bi iliskiydi. bende cok üzgünüm---

Anlamadım siz bu adamla hala evlimisiniz?

nasil bi tecrübe... cocugunuzda varmi? kusura bakmayin soruyorum... cok cok karisik ve caresizim.... sanki bitek ben yasiyorum bunlari. ve emin olun tek bi arkadasim akrabam vs anlatmiyorum. sadece burda paylasiyorum

ne iyi olmus anlayamadim?

Rabbim sizede yardimci olsun insallah.... benimi biraz daha ileri bi sorundu.... paylastiginiz icin bana zaman ayirdiginiz icin tsk ederim.

Sana yorum yaptigimda Benim bebegim 5 aylikmis, simdi 1 yasinda, sende degisen bir durum yok mu , aldatilmaya devam mi ?

ne iyi olmus anlayamadim?

Sizinle evlenmesi ve aldatması iyi olmuş.

Bunu kaldıramayacak, daha gururlu bir kadına yapması daha kötü olmaz mıydı?

Siz affedebiliyormuşsunuz demek ki. İşte aldatan erkekler de affedebilen kadınlarla olsun bence.

Canim bu anlattıkların şaka mı gerçekmi anlayamadım...

Ya arkamda ailem var diyorsun hâlâ ne diye bu adamla yaşıyorsun neyinden vazgeçemiyorsun Kadını evine getirip seni göndermesini mi bekliyorsun yada.. tövbe Yarabbim yaa tövbe

iste bu yazdiklarinizi yapmayi istiyorum ama cesaret edemiyorum.... sadece kendimi düsünmek istemiyorum. ailemde cok üzülecek... cocugumda hep yarim kalacak....

Canim asıl sen böyle yaptığın sürece çocuğun yarım kalacak bu olanlar 1 2 ay içinde oldu yazmışsın düşünsene bi iki ay içinde bunu yapan ilerde daha neler yapar çocuğunun ilerde psikolojisi daha çok bozulacak yavrum şimdi olanlardan habersiz ama çok geçmeden oda anlıycak

okadar güzel yazmissinizki... gercekten ellerinize saglik... okadar zorki icimdekileri yazmak...siz cok iyi tarif etmisiniz korkularimi kaygilarimi.... bosanmakla tamamen iliskiyi kesemeyecegim zaten. ve bunun yani sira cocugumla ailemle cevremle ugrasmam gerekecek...

esim degermi inanin buna karar veremiyorum. ben ona dogal oluyorum... dogal olmamda suan okadar duygusuz okadar hissiz ve sevgisizki... esimde farkinda eskisi gibi ol diyor bana. fakat ben ona olamadigimi söylüyorum. evet ondan yana olumlu degismeler var. ama icim yüregim almiyo. belkide hic beklemedigim bi anda oldugu icin.... halen ayni o günki gibiyim. unutamiyorum elimde degil.

keske öyle gecmise sünger cekmek kolay osla.evet dilde öyle dedik. tekrar deneyelim. ama ben onu af etmedim. sadece sonrasi daha zor bi hayat olabilecegini düsündügüm icin ve oglumu bukadar kücükken babasiz birakmak istemedigim icin sabrediyorum. daha dogrusu unutmaya calisiyorum...

bazi arkadaslar yazmis tekrari olur vs diye.... bazen diyorum bi acigini yakalasam vicdanim tertemiz cekip gitsem. ama bi kere oldu diyede yinemi olur acaba yaparmi diye inanin hic edisem yok. yaparsa kendi bilir.... ben kendimde bi anne olarak oglumun hayati icin af etmeye calisiyorum okadar.....

tekrar ellerinize saglik....

En kısa zamanda:

-Mutsuz bir aile ortamının çocuğu boşanmadan daha fazla etkilediği
-Çocuk ne kadar küçükse boşanmayı o kadar kolay atlatacağı
-İki tarafın da birbirini sevdiğini, saydığını görürse çocuğun boşanmadan etkilenmeyeceği

üzerine bir yazı yazmayı düşünüyorum.

Hadi bakalım, hayırlısı.

yok artik tabii degil.. zaten dedigim gibi o kadinla 1-2 aylik biseydi.

olabilir... bastan bi hataydi evliglim

Allah korusun.. .insallah öyle bisey olmaz

Ellerinize saglik diyorum simdiden. Bence cocuk bahane kadinlar kocasiz kalmak istemiyor.

Çocuğunuz bu ortamda büyürken babasini örnek alacak. Size (ve kadinlara) olan saygısini yitirecek ve kendinizi bu muameleye layık gördüğünüz için içteni içe size öfke duyacak. Bunu kendinize de çocuğunuza da yapmayın lütfen. Esinizin her yaptigini sineye çekmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…