yanlizim, caresizim ve evliligimi surdurup surdurmemekte kararsizim...

keşke ayrılsaydınız.. elbette daha iyi olacaktı. 1 sene olmuş veacı çekiyorsunuz devamlı.
yazık ediyorsunuz kendinize

bence ayrı bir konu açın. çünkü konu sahibinin konusu karışacak sizinkiyle.

Bana söylediği cümle şu oldu: Bırakmak için elimden geleni yapıyorum. Ben anladım ki eşim çok fena bağlanmış benim onu boş bırakmamdan kaynaklanarak o boşluğu doldurmuşlar. Ben bu süreçte kendi hatalarımı gördüm düzeltmek için elimden geleni yaptım ve yapmaya devam ediyorum.. Olursa inşallah olur olmazsa da yapacakbir şey yok artık. Hayat devam ediyor. Böyle durumlarda insan önce çuvaldızı kendine iğneyi karşı tarafa batırmalı diye düşünüyorum. Yine de düzelmezse Allah büyük deyip; yolunuza devam etmekte fayda var. Allah a sığınıp size yol göstermesi için dua edin. Kimse sizden kıymetli değil... . Birde Allah kimseye kaldıramayacağı yükten fazlasını VERMİYOR...
saygılarımla...

Hanimefendi bu konudan cikip yazdiklarinizi kopyalayin bir derdim var a tekrar girip konularin üstünde "yeni konu AC" diyerek konunuzu bu şekilde acin

Siz tam tersi amac ile yazmissiniz ama konu sahibinin ne kadar yanlis yaptigini gosteriyorsunuz aslinda.

Affetmissiniz yapmis, affetmissiniz yapmis, affetmissiniz..

Ayni kosullarda ayni seyleri yapip farkli sonuclar ummakla ilgili mukemmel bir soz var hic duydunuz mu acaba?

Affetmeniz ise yaramamis, bu sefer kendinizi suclamayi denemissiniz, tebrik ederim.

Bu da ise yaramazsa esinizi bir yere kilitleyip sadece su ve yemek verin, sonucta cozumler bitmez

Sevilmediginizi kabul etmedikten sonra.

Aldaran erkegi affedipte hayatinin mukemmel olacagini sananlarin aklina sasarim.

Hersey deyin ama cocuk icin affettim kadar kendine sotlenmis klise bir yalan daha tanimiyorum.

Boşanmak için neyi bekliyorsunuz illa kadın kucağında bebeğiyle kapınızı mı çalmalı ? siz eşinizden ayrılınca çocuğunuz da babasından ayrılacak diye bir şey yok

hayir malesef icten sarilaniyorum...eskisi gibi heyecanlanmiyorum...

hayir malesef icten sarilaniyorum...eskisi gibi heyecanlanmiyorum...
üzgünüm ama bu yaptığınız kendinize de çocuğunuza da acı çektirmek. sevginin olmadığı bir ortamda kusura bakmayın ama sağlıklı bireyler yetişemez. oğlunuz babasını örnek alacak ve ilerde o da babasının size yaşattıklarını başka birine yaşatacak. kendinize bir iyilik yapın ve oğlunuzla kendinize özel yeni bir hayat kurun. içinde yalan olmasın. saf sevgi olsun.

Niye aldatilan insanlar 2. şans verir anlamiyorum anlamakta istemiyorum pisman bile degil aldattigi icin seni suclamis farkinda misin?Evlenince insanlar bazi seylere kör mü oluyo.

Herkes boşan falan yazmışta, boşanmak çözüm mü, bunu konuşmak lazım, insanın başına gelmeden dışarıya martaval okumak kolaydır kızlar,

Şimdi bu arkadaşımızı hayalen boşayalım, çocuğuyla beraber ailesinin yanına dönsün, çok mu mutlu olacak, o eve dönüşü evden çıktığı gibi olmayacak, çevrenin baskısından, bakışlarından, dedikodusundan rahatsız olacak, adam da gidip o kadınla evlendi farzedelim, buyur burdan yak...

Psikoloji daha da bozulabilir, bence bu durumda kararı verecek olan kocasını tanıyan bayandır, karakterini, kişiliğini herkesten iyi bilir, ortada sürdürülmeye değer bir ilişki varsa, çiftler birbirlerine değer veriyorlarsa ( cinsellikten bahsetmiyorum), zamanla kapanabilecek bir konuysa dışardan müdahale olmadan, dallanıp budaklanmadan kendi içinde çözülmesi gereken bir konu bu, geçmişe sünger çeker, hayatınıza devam edersiniz, tabi bu adam bunlara değecek birisiyse,

Siz eşinize ilgili davrandığınız halde ( yapmacık değil, doğal olmanız lazım) aynı tas, aynı hamam devam ediyorsa yol verin gitsin.

Yuva yıkmak öyle kolay bir iş değildir, ondan sonraki süreç daha da yıpratıcı olabilir, bu yüzden evleneceğiniz erkeği seçerken doğru insanı seçmeye çalışın, evlenince değişir demeyin, değişmez, bir insan yedisinde ne ise yetmişinde de odur,

Bekarken gitsin istediğini yapsın, evlenince yapmaz mantığı yanlış bir mantıktır, evlenince de yapar, yapmayan zaten yapmaz.

Canım kendine bakamayacak durumda olsan boşanma katlan denilebilirdi ama ailenin yanında rahat bi hayat sürerim diyorsun. Öyleyse hemen boşan. Psikoloğa gitsen ne olacak? Eşin seni iki kere aldatmış vazgeçecek mi sence? Oğlum için diye kendini kandırma. Benimde babam annemi beni çok döverdi, annemi aldattı, boşansınlar diye dua ederdim her gece. O acıları ertesi gün çekmemek için. Sağlıklı bir gelecek için boşanmalısın. Allaha emanet ol..

Allah metanet versin cnm guclu ol herseyden onemlisi senin kendne olan saygin untma evladinin mutlulugu cok onmli ama senin mutsuz oldgn bi evlilikte evladin cok olumsuz etkilenir

ayrilamama tek neden gercekten oglum...bbunu acik ve net esimede.sesimede soyluyorum...yazdiklariniz okadar dogruki....eesim gun gectikce aslunda daha sabirli anlayisli bana.ama ben hala ayni acilarla yasiyorum...dduygusuz...okadar kotu biseyki deli gibi severke birden.hicbisey hissedememek.esimle yan yana oturunca

evet cok haklisin aslina.... malesef icimden gelerek sarilamyorum... duygularim sevgim saygim yok.. elimden gelen bu. sadece nötür bi sekilde bi evlilik sürdürmek. nekadar sürer bilmiyorum.

neden o kadin diye bende cok merak ediyorum... cesaret edip soramiyorum

evet cok haklisiniz... yazdiginiz herseye katiliyorum... fakat ayrilik icin cesaretimi toparlayamiyorum. ki emin olun suanki hayatimdan cok daha iyi bi hayat sürecegimi bildigim halde böyleyim. bi kac arkadas yazmis esimi sevdigimden ama degil... inan yasanmayinca tarifi cok zor... karar cok zor...

Niye aldatilan insanlar 2. şans verir anlamiyorum anlamakta istemiyorum pisman bile degil aldattigi icin seni suclamis farkinda misin?Evlenince insanlar bazi seylere kör mü oluyo.

kör degil... ama farkli bisey. emin olun bende bu noktaya gelmeden önce cok kolay gelirdi bana bosanmak. aslinda cocuk olmasa ben halen bu konuda zorluk cekmem. fakat düsünsenize cocugunuz babasiyla annesinin yan yana oturmasindan bile 100 de 100 mutluluktan tavirlari konusmasi hareketleri degisiyosa... sadece bununla bile mutlu olabiliyor ise kendim icin onu babasiz birakmaya kiyamiyorum... evet mutsuzum...evet bu sekilde büyümeside cok hos degil.. yinede zor arkadasim. Allahim böyle duruma kimseyi düsürmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…