Yanlızım :(

eee biraz daha acsan. neden böyle düşünüyosun.
Hep mi böyle düşünüyosun...

helede duygusal anlamda birşeyler paylaştığın biri varken kendini yalnız hissediyorsan
neden böyle düşündüğünü sorgulamak gerek canım..bence biraz daha aç konuyu ki yardımcı olabilelim...

1 haftadır böyleyim cok büyük bi kalabalığın içinde bile tekim sanki erkek arkadasım biraz ilgisiz belki ondandır tam olarak sebebini bende bilmiyorum :(

memnun olmadığın bişeyler mi var ??

hayatında herşey yolundamı yada herşey ters mi gidiyo?

yani yalnız hisetmenin bi sebebi yok mu yoksa altında yatan bi sebep olma ihitmali varmı?

fazla soru sordum ama konuyu çok açmamışsın o bakımdan:)

1 haftadır böyleyim cok büyük bi kalabalığın içinde bile tekim sanki erkek arkadasım biraz ilgisiz belki ondandır tam olarak sebebini bende bilmiyorum :(

Sorun bulundu :teselli:
Erkek arkadaş ilgisizliği :oklava:
Bence ilişkine dair bilgiler verirsen daha faydalı yorumlar alabilirsin kaydirigubbakcemile5

işyerinde sıkılıyorum biraz birazda erkek arkadasım ilgisiz bunun dışında ters giden bişey yok depresyon belirtisimi acep korkmaya başladım walla

bence geçici bir durum canım bazen bana da olur sebepsiz yere değişik ruh hallerinde olunuyor geçer yakında ama sevgilinin ilgisizliğine de kafayı takıyorsan daha çok böyle hissediyorsundur

erkek arkadasın ıe ılışkını bıraz daha ıncele ıstersen ve bunuonunlada palas ılgısızse saba karsı boyle hıssedebılırsın bagzen cevrendkılerın ılgısını bıle algılayamamıs olup bunu yetelı gormuyorda olabılırsın bahar depresynu olabılır

işyerinde sıkılıyorum biraz birazda erkek arkadasım ilgisiz bunun dışında ters giden bişey yok depresyon belirtisimi acep korkmaya başladım walla

Zaman zaman buna benzer belirtiler bir çoğumuzda baş gösterebiliyor. Merak etme, eminim geçicidir :) Özellikle hayatmızın en önemli yerindeki kişi ( eş - sevgili ) ile ilgili olumsuzluklar varsa, daha boğucu olabiliyor. Çıkış noktamız burası bence :delphin:

bi örnek veriyim dün otobüsten indim eve gidicem otobüsten bi adam indi peşime takıldı eve kadar peşimden geldi erkek arkadasıma anlattım durumu üzüldüm falan dedi sabah işe geldim beni aramadı saat 3 de ben aradım aynı adam sabah beni kacırsa sonucta evime öğrendi benimki haberi televizyondan yada gazeteden alcak saat 3 e kadar uyunur mu ya 3 e kadar yatmış

ben de kendimi çok yalnız hissediyorum evli olmama rağmen,canım hiçbir şey yapmak istemiyor,seni iyi anlıyorum

havalardan tatlım geçermirmirmirmirsıkma canını erkek arkadaşın ilgisizse konuş onunla rahatsızlığını belirt..:kahve: böle devam ederse bırak gitsin kocan mı sanki bu kadar düşünüp sıkılmaya deymez

Son düzenleme:
gecici bir durum sanırım.
hani hepimiz darlanırızya bazen.
belki işin düzelir düzelmesede iyi bi iş bulursun.erkek arkadasın ilgisizse ilgili birini bulursun.
:S bak formları oku bastan sona. haline sükretmeye calıs.bu sana iyi gelecektir

38 yasında ankaralıyım cevre genısletmek ıstıyorum istersenız buradan yazısıp tanısabılırız

erkek arkadasım arkadas cevram ailem olmasına rağmen kendimi cok yanlız hissediyorum::(

:) seni o kadar iyi anlıyorum ki benedn senden farklı durumda değilim. arakdaş çevrem yok denecek kadar azaldı. iş çevrem desem zaten zoraki geliyorum ne çalışmak istiyorum nede evde oturmak eşim işimden dolayı çok yoğun birbirimizle yeteri kadar ilgilenemiyoruz öyle kendi kendime yapayalnız yaşayıp gidiyorum bi amacım yok sadece yaşamak için yaşıyorum hep bi depresyon hep bi bunaım içindeyim kendim için hiçbir şey yapmak gelmiyor inan içimden.

Back
X