Yanlizliğa Terkedildim Bu Hayatta

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
YANLIZLIĞA TERKEDİLDİM BU HAYATTA
İNSANLARDAN YEDİĞİM DARBELER ELLERİMDE
YÜREK AĞRISI İLİKLERİMDE..
SIRTLANDIM ACILARI OMZUMA YÜRÜYORUM
BİR BOŞLUKTA…
NERDEYİM NEYİM BİLMEDEN YÜRÜYORUM
KARANLIKLAR İÇİNDE.
HANİ DİYORUM BİR IŞIK ODA YOK ARTIK
GÖZLERİMDE..
SENSE DOKUNABİLECEK KADAR YAKINIMDA
ÇIĞLIKLARIMI DUYAMIYACAK KADAR UZAKLARDASIN.

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Ahhh Duygucum!
Neden hala karamsarsın hiç anlamıyorum ki.. İlk eşinden ayrılan sen değilsin son da olmayacaksın. Ayrıca; hatırladığım kadarıyla çok büyük problemleriniz vardı.
Artık içine gücüne dört elle sarılsan, huzurla yaşasan daha iyi değil mi?
Yazık ediyorsun kendine! Nolur topla artık kendini...:teselli:

Yalnız ancak Allaha mahsusutur.. Nice insanlar tanırım yanlarında bi beden olmasına ragmen yalnızlar untuma bunu ve ayaga kalk

duygucuğumm nasılsın ,mesajından iyi olmadığın belli,sen yalnız değilsin sadece bu hayatta bazı alışkendlıkların değişecek ve onlara alışmaya çalışacaksın,bu biraz zordur.Rejimin ilk haftası gibidir,bozmamak için zor tutarsın kendini ama ilk haftadan sonra bir haftalık rejim sisteminede alışırsın ,alışkanlıklar kolay terkedilmiyor,sorunlar hangi ortamda olursan ol yakanıda bırakmıyor ama güçlü olmak zorundasın .Ne zor geliyor biliyormsunuz güçlü olmak değil ,güçlü olmak zorunda kalmak da değil,bir bakmışın ki ellerinde bedeninde ve benliğinde o gücü yaşıyorsun amaaa asıl olan -güçlü olmaktan artık yoruldum- diyerek haykırarak ağlamak,işte bu zor güçlü olmaktanda yorulmak zor

Duygucum bu dünyanın sonu değillll..üstelik bekarsın ...kim bilir kimler geçecek hayatından ...allah bundan sonrakini hayırlı etsin....benim senin gibi seçeneğimde yok artıkk..evli ve mutsuzummm

duygum bebeğim silkinip hayata tutunmamız lazım meleğim artık üzülsekte sızlansakta faydası yok biliyosun bende aynı durumdayım allahım yardımcımız olsun bebeğim seni seviyorum:asigim:

Duygucum bu dünyanın sonu değillll..üstelik bekarsın ...kim bilir kimler geçecek hayatından ...allah bundan sonrakini hayırlı etsin....benim senin gibi seçeneğimde yok artıkk..evli ve mutsuzummm

CANIM BENDE EŞİMDEN AYRILDIM BEKAR DEĞİLİM YANİ

Yanlizliğa Terk edilsen bile Bu Hayatta ..
Insanlardan Yediğin Darbeleri avuçlayacaksın..
Yürek Ağrisinı iliklerinde hissetsende....
Ardından Sirtlandiğın Acilari Omzunda Yürümeyi bilmesilin..
Bir Boşlukta yada boşluktan çıkana tek....
Nerdeyim Neyim Bilmeden Yürüyorum demeden
Karanliklar Içinden çıkıcaksın...
Hani Diyorum Bir Işik Oda Yok Artik demek yerine
Gözlerinle dünyaya ışılca bakacaksın...
O ise Dokunabilecek Kadar Yakininda dahi olsa
Çiğliklarini Duyamiyacak Kadar Uzaklarda değil aslında...

Hayatım bunu değiştirdiğim gibi sende acılarını değişterebilirsin bebişkomm:) Herşeye inat,,,, dene..... demekten zarar gelmez....:)

canım karamsarlık yaparak kendini belki de şuçlayarak bir yere varamazsın..eşinle güzel bir yuva hayal ederken olmadı yürümedi bu dünyanın sonu değil..ne yapalım kader de ayrılık varmışşş...bence sen değil senin gibi birini kaybettiği için eski eşin düşünsün..her işde bir hayır vardır unutma...hakkında hayırlısı olsunnnn..kendine iyi bak

bu dünyaya tek geldik,tek ölecegiz....

Merhaba;

Canım çok üzüldüm bu yazıyı okuyunca ben şimdi ya.

neden böyle bir yazı yazdın.

duyucum kendimi sana okadar çok benzetiyorumkii..aynada kendimi görür gibi oluyorum yazdıklarını okuyunca..bende bi ışık arıyrorum..bu labirentten çıkmak için artık bi çıkış kapısı bulmak istiyorum ama yok..olmuyoo..
evliyim ama bi mutlu günüm olmadı..olmayackta..kime üzüleceğimi şaşırdım..onamı kendimemi..geldiğim hale mi??
hergün diyorumkii.llahım gözlerimi bi kapatıp açsam ve değişse herşey ben hatalarımı hiç yapmamış olsam..
içimi deşen hançerler artık canımı yakmasaa..
ama olmuyo..hergün oluk oluk kan akıyo sanki içimden..döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yok..yanımda kimse yok..ailemin yanına gitmek istesem öyle uzaklarkiii
kendim için minicik de olsa bi alan istiyorum.huzuru bulabileceğim minicik bi alann
ama yokk..her yer diken..her yer huzursuzluk..her yer mutsuzluk..
hayat böyle cnm..
bazen hatalarımızın bedelini çok ağır ödüyoruz..
çıkarsız oluyoruz,yalansız oluyoruz ama hayatta insafsız oluyo..bize hakettiğimizi vermiyoo maleseff..kendi seçtiklerimiz bunlar..
ben o yüzden artık sesimi hiç çıkarmadan kendi sebep olduğum mutsuzluğuma katlanmaya çalışyorum.
sana umut verici şeyler yazamadım canımm ama bende böyleyim bu aralar..gel-gitlerim bitmiyoo..bitmeyecek de galibaa..

benide 2 sene evli kaldıgım eşim terkedip gitti. hemde 11 aylık kızımla ..... moralim çok bozuk . 1 haziranda gitti. ve hiç aramadı. eve hiç maaşını getirmezdi. ben bakardım eve. bende aramıyorum gururumu kırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…