YANLIZLIK İÇİN ÇARELER

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Masallah ya ben bir tanesini yapamiyorum

Bu hafta çok yoğun bir hafta geçirdim
İş yerinde güzel vakit geçirdiğim çay kahve içip yemek yiyerek sohbet ettiğim bir ekibim var ve sayıca fazlayız,
ayrıca haftaiçi 1gün sabah kahvaltıya gittiğim bir arkadaşım
Ayrıca tiyatroya davet ettiğim bir başka arkadaşım ardından
haftasonu piknik ve güzel bir grupla harika bir toplanma gerçekleştirdik
iş yerinde aktif rol aldığımız konularda gereken gayreti gösterdik çok şükür Hayatımdaki herşey için şükürler olsun.İnşallah çok daha iyi şeyler olur
İyi şeyler zaman alır,mükemmel şeyler aniden olurmuş

Tam 1 ay sonunda
İşle ilgili çok güzel gelişmeler ve atılımlar oldu
Şehir dışı gezisine katıldım yine yakın bir yerleri gezdim insanlarla tanıştım konuştum arkadaşlar edindim
Ardından mesleğime ve kariyerime katkısı olacak eğitimlere ağırlık verdim
Bir süre izne ayrıldım yaklaşık4-5gündür dinleniyorum şehir dışında gideceğim ordada vakit geçirmek istiyorum
Ordada kendini geliştirecek işler peşinde olacağım muhakkak
Biraz fazla yorulmuşum ama dinlenmem lazım hem beden hem ruhen dinlemek dinlenmek dinlenmek
Kitap okumalarına tekrar başladım az az da olsa içimden geldikçe devam ediyorum

Beni motive etmeyen olumsuz enerji veren herşeyden uzaklaşmak istiyorum
🕊🕊🕊
Bir süre dinlendim evimi topladım kendimi ve kafamı toparlamaya çalıştım inşallah daha iyi olacak
Tanışmak için deneyimlediğim aktivitelerdeki arkadaşlar ile bazılarıyla görüşmeye sözleştik bakalım yeni sezonda
Bahsedilen sosyal medya uygulamalarındanda birçok kişiyle arkadaş oldum ama bakalım nasıl gelişmeler olacak inşallah hayırlı gelişmeler olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…