YANLIZLIK

Nazlican333

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
480
183
628
Ben esimden yaklaşık 2 yıl önce ayrıldım.10 yaşında bir kızım var.Onunla birlikte yaşıyorum.Ama kendimi çok yanlız hissediyorum.Yasadigim yerde olsun ya da olmasın kızımdan başka hiç kimsem yok.Kizimda yarın babasının yanına gidecek bir haftalığına ben evde yanliz kalacağım için çok üzülüyorum.Gidecek kimsem yok.Muhtemellen bir hafta boyunca evden bile çıkmadan kızımı bekleyeceğim.Bazen keşke boşanmasaydım diyorum yanlız kaldığım için.Kötü de olsa eşim ve kızım yanında olurdu.Insanlar bosaniyorlar ama bir akraba bir arkadaş bir kardeş tutuyor ellerinden.Benim kimsem yok kızım dışında.Bu yüzden çok üzüluyorum

Evli olup da aynı yalnızlığı hisseden, tümüyle olmasa zaman zaman da olsa hisseden çoktur. Bu devirde zaten anne, baba, kardeş de öyle çok yakın olmuyor insana. Sizdeki biraz da aile yaşantısına özlem gibi. Gün doğmadan neler doğar. Hayat bu belli olmaz belki yeniden yuva kurarsınız. Huzursuz bir günden ise yalnız bir gün her zaman iyidir. Canınızı sıkmayın, keyfinize bakın. Bardağın boşu kadar dolusu da var.

Su sıralar herkes aynı şeyden muzdarip. Pek çok insan pandemi sürecinde aslinda evliliğinde de yalnız olduğunu fark etti. Dolayısıyla acaba bosanmasaydim diye düşünmeyin. Sebepsiz yere ayrilmadiniz ya..yalnız hissetmemek için birilerinin fiziksel varlığı yetmez. İkincisi de bu yalnizlik meselesi biraz da bizim yarattığımız bisey. Cok sik görüyorum. Kadınlar kulübü üzerinden bile arkadas edinen o kadar insan var ki...sanırım biraz çaba harcamak gerekiyor.

Benim yaptığım hiç bir şeyi beğenmediği beni sürekli eleştirdiği ailesinin yanında beni sürekli azarladığı için beni hiç sevdiğini hissetmediğim için ayrıldım.Onum yanında kendimi hicbir zaman değerli hissetmedigim için ayrıldım.

Benim yaptığım hiç bir şeyi beğenmediği beni sürekli eleştirdiği ailesinin yanında beni sürekli azarladığı için beni hiç sevdiğini hissetmediğim için ayrıldım.Onum yanında kendimi hicbir zaman değerli hissetmedigim için ayrıldım.

Bosanma kararı alırken tahmin etmediNiz boyle olacagını? Cunku sosyal cevreniz yokmus zaten

Bazen kuru kalabalıktan ve samimi gibi görünen samimiyetsizlikten daha iyidir yalnızlık.

Kıymetini bilin.
İnşallah hayatınıza güzel ve kiymet bilen insanlar girer.

Bu arada demeden geçemeyeceğim: yanliz değil yalnız .

Evliyken yaşadığım stresten dolayı fiziksel olarak hastalanmaya başlamıştım.Surekli bas dönmelerin oluyordu.Kollarim agriyordu ve bacaklarım kasiliyordu yürüyemiyordum.Cocuguma faydam dokunmaz olmuştu.Ayrildigimda düzeldi hepsi fizyolojik rahatsızlıklarım.

Keşke boşanmasaydım diyerek yalnızlıktansa bunları yaşamaya devam etmek mi isterdiniz??

Oturup yalnız kaldım, yalnız ne yapacağım diye düşünerek kendinizi negatife çekmeyin. Geçireceğiniz zamanı kaliteli hale getirmek için evde yalnız yapabileceğiniz etkinlikler planlayın.

Sosyalleşmek için ne yapıyorsunuz ?
Yalnızım deyip kadercilik oynamaktan ziyade aktif bir hayat oluşturabilirdiniz kendiniz için.
Hadi pandemi hasebiyle desek boşanalı 2 sene olmuş, başkalarından ziyade yalnız olmamak için ortam oluşturmak sizin elinizde.

Kendinizi oyalayacak meşgul olmanızı sağlayacak yeni şeyler bulun bir hobi edinin onunla vakit geçirin olmadı bir hayvan sahiplenin. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama belki işe girmek sizi iyi gelebilir. İlk önce kafanızda yalnız olmadığınızı sadece sosyal bir yaşamınız olmadığını hatırlatın kendinize. Pandemi nedeniyle birçok insan aynı hisleri yaşıyor ancak yalnızlık sadece birinin yanınızda olmaması değildir. Siz ruhsal anlamda halen boşanmanın etkilerini yaşıyorsunuz ve kendinizi sürekli sorguluyorsunuz. Bunu yapmaktan vazgeçin ve verdiğiniz kararların arkasında durarak kendinize yeni yollar çizin derim.

Kendinize hobi bulun boyama, örgü veya diğer el işleri kızınız gitti diye neden eve kapanma gereği duyuyorsunuz? Unutmayın ki kızınızında geleceği olacak 10 sene sonra hadi üniversite hayatını birlikte geçirdiniz evlenince ne olacak? Geleceği düşünün sosyalleşmeye bakın arkadaşlar edinin belki yeni bir ilişki evlilik? Böyle devam ederseniz kızınızada psikolojik sorumluluk yüklersiniz

Hiçkimse durduk yere eşinden ayrılmazki öyle düşünmeyin yalnızlık zor ama en azindan bir kızınız var ne güzel tamamen yapayalnız olanlarda var umarim tekrar güzel bir evlilik yaparsıniz

En az 3 yerde yanlış yazıldığı için düzeltmek istedim. Yalnız olarak yazılır. Yalın sözcüğünden türüyor. Aslında yalınız imiş ama ı harfi düşmüş ve yalnız olmuş. Yanlış kelimesi de yanılmayan türüyor mesela. O da aslında yanılış ama ı harfi düşmüş ve yanlış olmuş. Bu şekilde bilince doğrusunu yazmak daha kolay oluyor. Umarım yalnızlığa iyi gelecek bir sosyal ortam ya da yeni bir ilişki olur diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…