- 14 Kasım 2009
- 480
- 183
- 628
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Keşke boşanmasaydım diyerek yalnızlıktansa bunları yaşamaya devam etmek mi isterdiniz??Evliyken yaşadığım stresten dolayı fiziksel olarak hastalanmaya başlamıştım.Surekli bas dönmelerin oluyordu.Kollarim agriyordu ve bacaklarım kasiliyordu yürüyemiyordum.Cocuguma faydam dokunmaz olmuştu.Ayrildigimda düzeldi hepsi fizyolojik rahatsızlıklarım.
Neden sosyal çevreniz yok edinmiyorsunuz koca dirdiri çekmekten daha kolay..Etmedim
Hiçkimse durduk yere eşinden ayrılmazki öyle düşünmeyin yalnızlık zor ama en azindan bir kızınız var ne güzel tamamen yapayalnız olanlarda var umarim tekrar güzel bir evlilik yaparsınizBen esimden yaklaşık 2 yıl önce ayrıldım.10 yaşında bir kızım var.Onunla birlikte yaşıyorum.Ama kendimi çok yanlız hissediyorum.Yasadigim yerde olsun ya da olmasın kızımdan başka hiç kimsem yok.Kizimda yarın babasının yanına gidecek bir haftalığına ben evde yanliz kalacağım için çok üzülüyorum.Gidecek kimsem yok.Muhtemellen bir hafta boyunca evden bile çıkmadan kızımı bekleyeceğim.Bazen keşke boşanmasaydım diyorum yanlız kaldığım için.Kötü de olsa eşim ve kızım yanında olurdu.Insanlar bosaniyorlar ama bir akraba bir arkadaş bir kardeş tutuyor ellerinden.Benim kimsem yok kızım dışında.Bu yüzden çok üzüluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?