Haklısınız. Bu forumda genelde aksi iddia edilse de Maslowun ihtiyaçlar hiyerarşisinde de sevilme ve ait olma unsurları bulunur.
Ama hayat işte. Hiçbirimizin hayatı mükemmel değil.
Benim çok iyi bir eşim var. Sağlıklı bir bebeğim var. Görünüşe göre eksiğim yok ama o kadar isterdim ki güzel bi işim olsun, mesleğimi yapabileyim diye. O kadar isterdim ki nasıl ifade edilir bilemiyorum.
Işte bir şekilde işi olanın düzgün bir evliliği olmuyor, düzgün evliliği olanın düzgün sağlıklı bir evlâdı olmuyor,sağlıklı evladı olanın düzgün bir işi olmuyor, düzgün isi olanin düzgün bir aile hayatı olmuyor ya ds sağlığı olmuyor. Örnekler bu şekilde çoğaltılabilir.
Hepimizin bir yanı kırık dökük.
Bu şekilde yazıyorum ama mesela bu forumda da sıklıkla karşılaşıyorum ki, çalışan kadınlar calişmayanlari küçümsüyor, çocuğu olanlar olmayanlara akıl veriyor, evliliği düzgün olan, düzgün olmayana caka satıyor. Aslında hepimizin bir yani kırık. Ve yarin ne olacağımızı bilmiyoruz. Garantisi olmayan şeyler için birbirimizi kırmak yerine anlayış göstersek ne güzel olurdu.
Ben de sizin konunuz vesilesiyle içimi döktüm . Velhasılı hayat mükemmel değil. Hepimizin eksik bir yani var. Dua etmekten başka çok da bir şey gelmiyor elden.
Allah size; sizi seven ve sizin de sevdiğiniz bir eş nasip etsin. Allah gönlünüze göre versin.