- 27 Eylül 2021
- 1.858
- 3.860
- 83
- Konu Sahibi Bakteriyofaj
Selamlar, konu sahibine ve size ortak yanıt vermek istedim. Ben bu işlerin geçmişle, çocuklukla ve aşamadığımız bazı örüntülerle ilgili olduğuna iyiden iyiye inanmaya başladım. Önceki ilişkilerinizde yaşadığınız, ortak ve tekrarlayan duygular üzerine hiç düşündünüz mü? Bunların çocukluğunuzdaki yaşantılarla bağını kurmaya çalıştınız mı? Ben babamın beni ne yaparsam yapayım onaylamamasına ve annemin çok pasif biri olmasına istinaden, ilişkilerimde hep onay bekleyen taraf olduğumu ve çoğu zaman annemin aklıyla düşündüğümü fark ettiğimde bir kırılma yaşamıştım ilişkilerle ilgili mesela. Sınav dediğimiz belki de bu örüntüleri fark edip gerekeni yapmaktır. Bir psikoloğa danışmakta fayda var muhakkak. Yalnızlık ve mutsuzluk kader de değil mecburiyet de. Dışarıda birbirini çok güzel seven insanlar var. Siz de denginizi ve sizin için hayırlı olanı bulursunuz umarım.Henüz boşanmadım davam sürüyor
Ben nasıl ve neden 2.kez hata yaptım
2.kez boşanmayacağım asla demistim
böylesine sünepe bir adamla neden evlendim
Bugün nikah resimlerimizi yırttım
Ben neden kendimden 14-15 yaş büyük ana kuzusu adamla evlenip deli bunak kaynanamı alttan aldım
Ben neden şizofren bir aileye gelin oldum
Hiç mi ders almadım
Bugün babam dedi ki seni uyarmıştım uzerinde mıknatıs var kötüleri çekiyorsun daima
Benim kavgam kendimle
Suçlu benim
Kendimden şikayetçiyim çok sıkıldım kendimden nereye kaçabilirim bilemiyorum
kişisel gelişim kitapları sakinlestiriciler yok yok olmuyor birşeyleri kırıp dökesim var