- 29 Şubat 2020
- 165
- 15
- 18
- Konu Sahibi Kedisssizzz
-
Allah yardımcın olsun kötü şeylere maruz kalmışsın üzüldüm senin adına ama değişeceğine inanıyor musunO kadar yorgun ve incinmiş bir bayanım ben babamdan 19 yıldır dayak gören bir insan şimdi evlendim ondan da aynısı ya ben küfür duymaktan çok yoruldum içim acıyor kötü oluyorum ne Yapıcam bilmiyorum sürekli bir suratsız bir anlaşmazlık olsun duvarları vuran bir insan ben 7 Aydır evliyim söz vermişti bana baban gibi yapmıcam diye ama ben çok acı çektim dayanamıyorum artık intihar ettiğim oldu çok Kez antidepresan ilaçlar içtim ama birinin ilgisizliği değersiz olması beni Çok üzüyor çok acımasız bir insan acımıyor yani ben hep alttan alan bir insanım Ona birşey söylesem benim hayatıma karışma diyor böyle davranıyor ben ne yapsam bilemedimöyle bir acım varki yara üstüne yara yaşıyorum nasıl düzeltebilirim bu insani yardımınıza ihtiyacım var Cevaplarınız için Allah razı olsun sizden
19 yaşındayım deme nolur?O kadar yorgun ve incinmiş bir bayanım ben babamdan 19 yıldır dayak gören bir insan şimdi evlendim ondan da aynısı ya ben küfür duymaktan çok yoruldum içim acıyor kötü oluyorum ne Yapıcam bilmiyorum sürekli bir suratsız bir anlaşmazlık olsun duvarları vuran bir insan ben 7 Aydır evliyim söz vermişti bana baban gibi yapmıcam diye ama ben çok acı çektim dayanamıyorum artık intihar ettiğim oldu çok Kez antidepresan ilaçlar içtim ama birinin ilgisizliği değersiz olması beni Çok üzüyor çok acımasız bir insan acımıyor yani ben hep alttan alan bir insanım Ona birşey söylesem benim hayatıma karışma diyor böyle davranıyor ben ne yapsam bilemedimöyle bir acım varki yara üstüne yara yaşıyorum nasıl düzeltebilirim bu insani yardımınıza ihtiyacım var Cevaplarınız için Allah razı olsun sizden
Eşinizden merhamet beklemeyin acımasız insan size istediğiniz sevgiyi ilgiyi veremez geçmişten de yaralıymışsınız nasıl bir insan sevdiği eşinin yaralarını bilip yaralarını sarmak yerine daha da beter olabilir kimseden birşey beklemeyin siz çok güçlüsünüz unutmayın Allah korusun bu acımasız insanlar yüzünden hayatınızdan vazgeçmeye degmez emin olun bir karar verin ve ayaklarınız üstünde sapa saglam durum bütün acımasız insanları alt etmişcesine kimseden merhamet beklemeden en büyük deger vereniniz yine kendiniz olun Rabbim yardımcın olsun.birinin ilgisizliği değersiz olması beni Çok üzüyor çok acımasız bir insan acımıyor
BilmiyorumAllah yardımcın olsun kötü şeylere maruz kalmışsın üzüldüm senin adına ama değişeceğine inanıyor musun
Teşekkür ederimSana tek tavsiyem çocuk yapma şimdi
Hatta güvenmediğin adamı hiçbir zamanbaba yapma
Kendi çektiklerine ortak edersin
Aman diyeyim
Kendini geliştirmeye bak
Kaç Kez demişimdir ama işte öyle olmuyor ya duvarlara vuruyor yada ağır hareketler ediyor zor yanı19 sene babanızı çekmişsiniz şimdi bir 19 sene de eşinizi hatta boşanmayacaksanız ölene dek çekebilecek misiniz? Ya da neden çekesiniz? O size kötü davranırken siz neden alttan alıyorsunuz? Siz zaten üzülmüşsünüz o da size aynılarını yaşatmayacağına dair söz vermiş ve sözünde durmamış bu durumda sizin ona çektirmeniz gerekirken o size çektiriyor ve siz neden buna göz yumuyorsunuz? Siz kendinizi düşünmez, korumaz, savunmazsanız buna eşiniz de dahil herkes sizi böyle ezer. Kendinize gelin ve lütfen sesinizi yükseltin biraz oda yerini bilsin.
Ya teşekkür ederim iyiki varsınızEşinizden merhamet beklemeyin acımasız insan size istediğiniz sevgiyi ilgiyi veremez geçmişten de yaralıymışsınız nasıl bir insan sevdiği eşinin yaralarını bilip yaralarını sarmak yerine daha da beter olabilir kimseden birşey beklemeyin siz çok güçlüsünüz unutmayın Allah korusun bu acımasız insanlar yüzünden hayatınızdan vazgeçmeye degmez emin olun bir karar verin ve ayaklarınız üstünde sapa saglam durum bütün acımasız insanları alt etmişcesine kimseden merhamet beklemeden en büyük deger vereniniz yine kendiniz olun Rabbim yardımcın olsun.
Tanıdım gibi 2 yıltanımadan mı evlendin?
okumaya devam ediyorum19 yaşındayım deme nolur?Okudun mu? Çalışabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?