Saç Rengi ve Saç Boyama yanmış hatta pişmaniye gibi tuttunmu elde kalan saçlara kına yapılırmı??

mistero35

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
616
28
298
İzmir
kızlaar sorum olcak benim hazirandan beri saçımı platin renginde kllandım ee 15 günde boyama bi ara koyulttum koyu sarı gbi sonra yine açtım bu sürede 2 defada kaynak yaptırdım çıkarttırttm yani saçımın içine ettim :2: yanma ne kelime lastikleşme ne kelime ki ben seneler var saçımı yakarım hiç bu kadar yanmamıştı en son 3 gün önce yandığı kadar yanmadı saçlarım adeta pişmaniye gibi tuttuğum an elimde kalıyo lastik gibi çekmeye gerek bile yok :2: şimdi bana diyolar ki kına yak. ama zaten saçlarım beyaz gibi bi renk kına yakınca ne renk olur kim bilir. kimi diyo siyah hint kınası yak kimide diyo git brezilya fönü yaptır. bide bu arada saçlarım dibinden ucuna yanık ve küt şuanda kaynak yaptırmaya gittim tekrar kuaförüm yapmadı 1 ay dinlensin biraz dibin çıksın keratinleri taşıyamaya bilir dedi bana :2: neyse şimdi bnm durmumda olup kınayla brezilya fönüyle falan kurtulan varmı??

benim saçım öle olsaydı kestirebildiğim kadar kısa kestiridim (hatta ben kazıtırdım bile :1: )başka şansın yok bence canım hem belliki açık renk seviyosun kına yaksan bile açtırmak isticeksin daha kötü olucak benim sana tavsiyen kısacık kestir açık kumral açık kahve tonlarında boya düzenli bakım yap en fazla 1 seneye gayet sağlıklı uzar saçların ;)

o derece bi yanığa brezilya fönü etki eder mi bilmiyorum.ben yanık lastik gibi uzayan saçlarıma hint kınası yapmıştım.çok sertleştirdi çalı gibi arasına elim girmiyordu.sonra birkaç kere zeytinyağı badem yağı vs bakım yaptım düzelir gibi oldu.birkaç ay sonra da kestirdim çok kuruydu çünkü tararken çatır çatır kopuyordu.brezilya fönünü dene istersen kurtarsa kurtarsa o kurtarır kına falan zannetmiyorum işe yarasın

Vallaha şu aşamada saçlarını şu modele $saç.webp kestir saçların beyazlamıoyrsada hiç boyama.. kınada föndü ugraşma sende biraz rahat et saçların saçlıklı olsun.. Hatta ben olsam sıfıra vurdurup perukla gezerdim.

sıfıra vurdurmayı tavsiye edenlerin şaka yaptıklarını düşünüyorum. keza kadın psikolojisinden haberdar olmak lazım....
şuan alanında uzman bir kuaföre gidip breziyle fönü mü yoksa kısım kısım kesilerek düzeltilecek bir işlem mi görüş alınmalı. tekrar kına/boya işlem yanlış olabilir. ve fakat belki belli bir zaman sonra cila atabilir. bunları kuaföre danışmak lazımdır diye düşünüyorum.
çok geçmiş olsun canım.
benim de röflelerim arasında çok zayıflayan tararkan zorlandığım esnemeye müsait saçlarım var. ballı, yumurta sarılı ve z. yağlı maske çok iyi geliyor. durulama suyunda da elma sirkeli-su yapıyorum. koruyucu özelliği oluyor. onarıyor mu bilemiyorum. ama çok iyi geliyor gerek görüntü gerek tararken.

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım kadının en önemli şeyidir saç böyle bi durumda keratin saçı en kısa sürede toparlar yanmış saç a uygulanacak en güzel şeydir keratin özlü saç bakım kremleri kullanmanı tavsiye ederim eger boyamak zorunda isen organik boyalar var ama zorunda olmadıkca tavsiye etmem bitkisel şeyler kullanabilirsin canım :):36:

saçımı BEN kazıtırdım dedim ve sözümün arkasındayım şuanda bile saçlarımda hafifbi yıpranma var yani çok az onu bile kestirmeyi düşünüyorum :1::1: hele öle saçım pişmaniye gibi kopup elime gelcene kazır mis gibi saçlara kavuşurdım tabi herkes cesaret edemez :D veya çok kısa kestirirdim heralde saçının dipleride öle kötü değildir ama çok yanmış saçlara yapılacak çok fazla bişey oldunu sanmıyorum üzüldüm saçlarına :50:

Brezilya fönünü tavsiye ederim ama yaptıracağınız kuaförü önceden araştırırsanız iyi olur memnun kalmayan insanlar var ama benm saçımı kurtardı resmen

kızlar saolun ama geçen yıl zaten erkek modeli kestirmiştim saçlarımı uzayana kadar neler çektim ki 1 senede 4 defa kaynak yaptırdım :D tekrar kısacık küt kestirdim kazıtmaya cesaretim yok zaten annem beni keser öyle bişey yaparsam :) boya sürülcek bi yanıda kalmadı saçımın zeytinyağlı yumurtalı karışımı sürdüm şuanda kafama öylece oturuyorum 1 gıdım saçım var zaten onada brezilya fönü yaptıcıam yaptırıcamda gittim kuaföre o bi gıdımcık saça 600 lira istedi o.O diye kaldım. evde nasıl yapılıyo ki bu brezilya fönü sonra tamamen kel kalmakta var işin ucunda

Brezilya fönünü tavsiye ederim ama yaptıracağınız kuaförü önceden araştırırsanız iyi olur memnun kalmayan insanlar var ama benm saçımı kurtardı resmen

katılıyorum kazıtmak falan diyipte stres e sokmayalım arkadaşımızı o kadar ünlüler var şahit oldum kuaförde çalıştığım yere her ünlü geliyordu en çok saç boyayan renk değiştiren onlar zaten o saçlar haliyle mahvoluyor bakım kremi şampuan besleyici yağ falan kurtarıyorlar bunun gibi bi olayla da karşılaşan bir müşteriye de rastladık çözümü keratin özlü besleyici yağ olmuştu yada krem yanılmıyorsam belki yardımı dokunur:44:

eğer saç çok elde kalıyorsa tutam tutam dökülüyorsa brezilya fönü çekerken dikkatli olmalısın daha çok dökülebilir belki

merhaba bettyboop :) ben daha önce keratin bakımı yaptırdım çok iyi geldi saçlarım röfleli ve sürekli yıpranıyor ama mehmet tatlıda yaptırdım ciddi para ödedim ok iyi geldi ama 5 ay etki etti şu an tekrar yaptırmak istiyorum siz nerede yaptırdınız acaba ?

Back
X