Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar yanmış saçlarıma çözüm !

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

gnzp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
27
6
1
Merhaba arkadaşlar ;
Ben 3 ay önce bir hata yaptım ve saçlarım yandı saçlarıma açıcı fazla bekleyince yıkadığım onda kopmaya başladı bende 3 farklı bakım yapdım inanın suan bunlarla hızlı uzamaya devam etti saçlarımı ucundan azıcık kestirdim yandıktan sonra tüm yanıkları aldırmadım ama .
şimdi ilk olarak sampuan kullanmadım çünkü asırı kurumuştu saçlarım o yüzden otacının 10 bitkili saç kremi , ipek saç kremi kullandım . Hergün yıkadım saçlarımı.
hindistan cevizi yağı aldım 25 gün boyunca kantaron yağıyla karıştırarak her gün sürdüm 5 gün ara verdim .
Sonraki ay bemix ampül , ısırgan otu , çam terebentin yağıyla maske yaptım 25 gün sürekli yaptım 5 gün ara verdim
Son ayımda ise hindistan cevizi yağı , bemiks , she butter yağı ve birkaç damla hint yağı kullanarak maske yaptım hergün saçıma
yarım saat bazen 2 , 3 saat beklettim geceleri. şimdi gelelim sonuca suan ara veriyorum 1 ay boyunca baske yapmayı düsünmüyorum iyice dinlenmesi için saçımın emin olun bu maskelerı kullandığımda özellikle hindistan cevizini saçlarımın kırıkları uçlarından dökülüyordu zaten uçlarımda saçlarımı çektiğimde lastik gibi sünmüyor üstelik bu maskelerı yaparken saçlarımıda boyuyordum :)

Baya uğraşmışsın emeklerinin de karsiligini almissin :)

İpek saç kremi nasil memnun musun ?

ben ne yapsam cozmedım sonunda kestırdım kı hala kopmaya care olmus degıl ..ve cansız kaldıkları gıbı eskı sacımın3 de ikisi gitti.

Baya uğraşmışsın emeklerinin de karsiligini almissin :)

İpek saç kremi nasil memnun musun ?

biraz memnunum ama çok fazla bir özelliğide yok ben sürekli otacıyı kullanmamak için arada ipek kullandım saçlarım alışmasın diye :)

ben ne yapsam cozmedım sonunda kestırdım kı hala kopmaya care olmus degıl ..ve cansız kaldıkları gıbı eskı sacımın3 de ikisi gitti.
Çoğu kişi dayanamayıp kestiriyor zaten ben çok sabrettim belkide ondandır . Ama üzüldüm senin adına saçlarının azalmasına

Bitkisel şeyler kuklan. Sampuanina yağları karistirio kullan

biraz memnunum ama çok fazla bir özelliğide yok ben sürekli otacıyı kullanmamak için arada ipek kullandım saçlarım alışmasın diye :)

Tamam canim sağol :)

Pantenin tüpteki yağ õzlū kremi sonuc veriyo.2 ay boyunca haftada bir uyguladim.sonuc guzel.pratik zaten oyle saatlerce beklemiyosun.sadece 2 dk.dusta sampuandan sonra uyguluyosun.ekstra zamana masaja vs gerek yok.sen vucudunu yikarken o sacinda 2 dk cık bekliyo:) sonra duruluyosun.benimde saclarim yoluk yoluk ve yanikti.epey toparladi.

benim saçlarım çok aşırı kalın telli resmen kutunun yarısını boşaltıyorum saçıma sürerken sen sadece saç kremiyle toparlayabildiysen çok iyi :) ben çok uğraştım

benim saçlarım çok aşırı kalın telli resmen kutunun yarısını boşaltıyorum saçıma sürerken sen sadece saç kremiyle toparlayabildiysen çok iyi :) ben çok uğraştım
Sac kremleri,yag õzleri saci yapilandirmiyor yada yeni bir sac yaratmiyor.sadece goruntuyu duzeltiyor.parlaklik veriyor.elektriklenmeyi yatistiriyor.benimki de bu sekilde toparladi.degilse yoluk saca tek cozum kestirmek.

Arkadaşımın da saçı oryalden fena yandı, kendi evde keratin yükleme yaptı ve şu an saçları eskisi gibi düzeldi. Korkmadan tekrar yine açma işlemi uyguladı. Benim saçımda yanma yok ama biraz yıpranma ve kırıklar çok vardı, ben de kullandım, şu an saçlarım daha güçlü ve pürüzsüz kırıksız. Etkısı de aylardır devam ediyor. Yalnız bu marketlerde ve kuaförlerde olan kimyasal keratin değil. Doğal, saf, katkısız keratin olacak. Üzerine de Keratin Yağı ile bakım olursa çok daha iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…