Yansın CEHENNEM bu ahlaksız zalimler için !!!

İşte boyle pislik ahlak yoksunu vicdansız kisiliksiz insanlari hiç gözünü kirpmadan öldüreceksin.NET!! O cinsel organindan basliycaksin kesmeye yada vurmaya serefsiz kopek!! Hayir bide öldursen adam yerine koyarlar bu yaratiklari hapse atarlar

İdam falan bunun gibilere kurtuluş olur buna uygun ceza yakarak öldürmek falan bence

Son dönem bilimkurgu dizilerinde bu konular çokça işleniyor. Sanal gerçeklik uygulamaları ile aynı kötülük ona her gün uygulanabilir, hem böylece başka bir mahkumdan da medet umulmamış olur, belki yürekler biraz huzur bulur.

Caydirici cezayi gectim bir de anneyi suclamislar karakolda. O onun babasi sevmistir senin tedaviden kafan gitmis diye. Bunu diyen insanin cocugu yok sanirim. Kucucuk cocuga uzulmesini gectim insan kendi cocugu icin endiselenir. Yarin bir gun kendi oz kizina tecavuz eden bu manyakla kendi cocugunun karsilasma ihtimalini nasil goz ardi eder?

ne diyosunuz ya... olamaz Allah’ım korusun çocukları... böyle dua ediyorum ancak içten içe inancımı yitiriyorum bu haberleri okudukca ne günahı var o kızın neden reva görülür bu idam istiyorum meydanlarda asılsın tecavüzcülerin hepsi

2. haberi şimdi sizden duydum tüylerim diken diken oldu.şu şerefsizi kanunu manunu boşverip versinler bize sopalarla döve döve kıralım o hasta kafasını kopasıca şeyini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…