- 31 Ocak 2018
- 487
- 1.320
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece bu ülkeye değil ki.çocuğumu servise veremedim korkudan haberler yüzünden .kendim götürüp getiriyorum güvenmiyorum kimseye.noldu bu ülkeye ne zaman bu kadar yoldan çıktık biz
Nereden duydunuz? İnşallah hemen olup bitmemiştir işkence ile öldürmüşlerdir.3 yaşındaki çocuğu istismar eden cezaevinde öldürülmüş.
Bunu da içerde 3 gün yaşatmazlar.
Bir de şunları beslemeyelim.
nerde duydunuz bu haberi ? gazetede bulamadim3 yaşındaki çocuğu istismar eden cezaevinde öldürülmüş.
Sadece bu ülkeye değil ki.
Az önce 16 yaşında hamile bıraktığı kızı ile karısından ayrılıp düğün yapan adamın haberini okudum. Amerika falan sanırım.
Adamın ailesi de katılmış bu dugune.
Torunları ile oğullarının dugunlerine.
Avrupa da büyük bir futbol Takımının gözlemcisi olan adam hakkında 40 küsür pedofili suçlaması var.
Bence dünyanın çivisi çıktı.
Cehennem.var evet iyiki var fakat bu pislikleri dünyada da biseyler yaşaması gerekiyor ah elimize verseler lime lime etsek etlerini
Doğru söylüyorsun elimize yağ sırada canimizdan can gidiyor. Cehennem ateşini düşününceEvet keşke dünyada da hesapları görülse
Görülmediğini gördüğümde ise diyorum ki ıyi ki allah'ın adaleti var çünkü dünyadaki azap allahın gazabının yanında zerre bile değil o zaman icim az da olsa soğuyor
3 yaşındaki çocuğu istismar eden cezaevinde öldürülmüş.
Gerçekten mi ?? Doğruysa sevindim dicem ama bu kız çocuğunun acılarını dindirecek mi3 yaşındaki çocuğu istismar eden cezaevinde öldürülmüş.
Bunu bi yerde söylesek insan hakları diye kalkar millet ayağa.. insan mı ki onlar..İdam falan bunun gibilere kurtuluş olur buna uygun ceza yakarak öldürmek falan bence