• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yansın CEHENNEM bu ahlaksız zalimler için !!!

çocuğumu servise veremedim korkudan haberler yüzünden .kendim götürüp getiriyorum güvenmiyorum kimseye.noldu bu ülkeye ne zaman bu kadar yoldan çıktık biz
Sadece bu ülkeye değil ki.
Az önce 16 yaşında hamile bıraktığı kızı ile karısından ayrılıp düğün yapan adamın haberini okudum. Amerika falan sanırım.
Adamın ailesi de katılmış bu dugune.
Torunları ile oğullarının dugunlerine.

Avrupa da büyük bir futbol Takımının gözlemcisi olan adam hakkında 40 küsür pedofili suçlaması var.

Bence dünyanın çivisi çıktı.

Az önce gördüm.
Parkta heykeli dürtüyor adam.
Geçen aylarda köpek sevincinden yalıyor bir zihin engelli cinsel anlamda yaklaşmış öpüşüyor resmen hayvancıkla.
Bunları akıl sağlığı yok diye niye salarsınız ki?
Kapatın hastaneye, zavallı çaresizleri kapatıyor ve öldürüyorlar.
Çok bela okuyorum kaç gündür.
Hapishanedeki pislik öldürülmüş diyorlar ama kanıt yok henüz.
Aynı şekilde parçalanarak ölmesini canı gönülden dua ederek istiyorum.

Bu kanı bozuklar ifşa edilmeli, linç edilmeli, diri diri yakılmalı ibreti alem olsun diye.
Devlet gerekeni yapmıyorsa insanlar yapmalı. Bazen içim o kadar kin doluyor ki, keşke bir tim olsa, bu adamları tek tek yakalayıp işkence ile infaz edip yayınlasalar. İçim bir türlü soğumuyor çünkü!

Sadece bu ülkeye değil ki.
Az önce 16 yaşında hamile bıraktığı kızı ile karısından ayrılıp düğün yapan adamın haberini okudum. Amerika falan sanırım.
Adamın ailesi de katılmış bu dugune.
Torunları ile oğullarının dugunlerine.

Avrupa da büyük bir futbol Takımının gözlemcisi olan adam hakkında 40 küsür pedofili suçlaması var.

Bence dünyanın çivisi çıktı.

Aslında dünyanın çivisi çıkalı çok oldu. Tek fark artık haberlerin yayılması daha kolay tek tuşla sosyal medyada. Haber kanalları bile Whatsapp İhbar Hattı oluşturuyor. Eskiden olduğu gibi her şeyi gazeteden öğrendiğimiz çağlar olsaydı duymamaya devam ederdik diye düşünüyorum.

Bir de kadına nasıl inanmamışlar diyenler olmuş. Burada bile hemen insanlara yok ya uyduruyordur faketir diyoruz. Tanıdığınız, yolda selam verdiğiniz komşunuz pedofil olabilir, tonton dede deyip poşetlerini taşıdığınız adam hayvan tecavüzcüsü olabilir. Bunun örneklerini görmedik mi haberlerde? Ama kimse tanıdığı ya da dış görünüşünü "efendi" bulduğu insana konduramıyor. Lanet olsun ki öz baba olunca inanmak daha da güç oluyor. Bu kanı bozuklar yüzünden baba gibi babalar da zan altında kalıyor, ona üzülüyorum. Kendi babamızdan, evlendiğimiz adamdan korkar hâle geldik. Ne kadar üzücü.

Bir baba bunu yapiyorsa.cocuklari disardakilerden nasil koruruz.Nasil bir dunyada yasiyoruz boyle:KK43:.boylelerine cehennem bile az.

Cehennem.var evet iyiki var fakat bu pislikleri dünyada da biseyler yaşaması gerekiyor ah elimize verseler lime lime etsek etlerini

Evet keşke dünyada da hesapları görülse
Görülmediğini gördüğümde ise diyorum ki ıyi ki allah'ın adaleti var çünkü dünyadaki azap allahın gazabının yanında zerre bile değil o zaman icim az da olsa soğuyor

Evet keşke dünyada da hesapları görülse
Görülmediğini gördüğümde ise diyorum ki ıyi ki allah'ın adaleti var çünkü dünyadaki azap allahın gazabının yanında zerre bile değil o zaman icim az da olsa soğuyor
Doğru söylüyorsun elimize yağ sırada canimizdan can gidiyor. Cehennem ateşini düşününce :KK62:

3 yaşındaki çocuğu istismar eden cezaevinde öldürülmüş.
Bunu da içerde 3 gün yaşatmazlar.

Bir de şunları beslemeyelim.
Gerçekten mi ?? Doğruysa sevindim dicem ama bu kız çocuğunun acılarını dindirecek mi :(

Back
X