Yapabileceğim bişey kalmadı

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38
Bişey olsun Allahım lütfen artık bi mucize göster.Ne kadar yalnız ve çaresiz olduğumu tahmin edemezsiniz..anlatmak istesem de anlatamam.baba Yok ,abi yıllar önce gitmiş evden.abla kaçmış.irtibatımız Yok aramıyorlar.çabalamaltan yoruldum.işim Yok eşim Yok .sağlığım da iyi değil.bazen aklımı yitirecek noktaya geliyorum ilaç kullanıyorum.artık sadece ağlıyorum.sadece ağlıyorum ..sadece.

Dua ya bile ellerimi kaldıracak gücüm Yok.
Yalnızlık adım gibi sanki.benim o kavram.
ArkadŞlafım kuzenlerim hepsi evinde eşleri işleri kötü de olsa bi işleri ve sevdiceklwri var.en azından seven anneleri.
Hergün kavga etmekten bıktığım annem ve ben.
Anlatacaklarım bunlar değil elbette.
Sadece ağlıyorum diyorum Ya.
İnsanın en büyük arzusu sadece uyumak kalır mı.tüm hayatta artık bi umudum kalmadı.gece olsada uyusam.
Yaş 30 a dayandı.beden çöküşe girdi.ruh zaten çökmüş.
Anlatacaklarım bunlar değil daha..
Kac kez aldatıldım.insanlar benim yanımda kahkaha bığulurdu iyki varsın derlerdi şimdi o gülen kadından geriye ne kaldı.sönmüş gözlerle etrafa bakıyorum.yorulmuş..çok yorulmuş..panik atak krizleri ve nefes sıkıntısı çekip iki günde bir hastane acillerinde nefes almaya çalışan ilaçla uyutulup eve yollanan bi kadın kaldı..
Kac kez aldatıldım kac kez...
Ben buyum istediğim hayatı yaşarım dediğimde insanlar susturdu annem ve babam susturdu.
İnadım inat deyip gitmeyi çok istedim.yine annemi düşündün yalnız bırakamazdım onu.bir başına.ama anlaşamıyoruzda uzaktan iyi seviyoruz birbirimizi ..öylesi iyi bizim için.
Onlar kaçtı gitti abim aramaz oldu ablam sormaz oldu sen de git kur düzenini.gider gelirsin annenin yanına diyorum kendime.olmuyor..gidemiyorum..umursamaz olmak mı Lazım anlamıyorum ki..
Anlatacaklarım daha bunlar değil..Dayak yediklerim azarlanıp hakarete uğradıklarım aşağılanıp susturulduklarımı anlatmayı çok isterdim ama siz bu kadarını bilin.fazlasını anlatmaya gücüm yok.
Dua edip Allaha yalvarıyorum .Bişey olsun lütfen bişey....
Hani hiç beklemediğin anda açan bi çiçek gibi.kışın kar altından çıkan Kardelen gibi..küçük de olsa bir Umut ışığı...Çok mu Allahım sana NE zor Allahım...
Bazen sadece ağlamak ister insan ve sadece yapabildiği o dur.
İşte bugün benim buna gücüm yetti.
İşimin olmaması, haksız yere suclanmam,aldatılmam, annemin hakaretleri,babamın bi adam olamadık lafları değil içimi acıtan .şu 3milyar dünyada bir tane sevecek adam bulsam derdim bin şükür diye..paylaşacağım kimse Yok ki burdayım.kuzenim tatilde,arkadaşlarım işinde gücünde hepsi evli çocuklu,Bari ailem düzgün olsaydı diyorum o da yok..Abim arasa arada hatırımı sorsaydı ,10 kere aradığımda NE var NE oldu diye mesaj atmasaydı belki daha iyi olurdum..ablamla arkadaş gibi olsaydık konuşup gülüşseydik..
Ne bileyim böyle gidiyor işte...bazen Ümit insana acı veriyor..olmuyor ya sonunda işte.
Hayatımın fragmanını gösterselerdi en anlamsız en dramatik film derdim.
Daha sonunu görmedim ama sanki böyle de gidecek gibi.gecen sene yazdıklarım bu sene yaşadıklarım hepsi aynı ki..
The end yazdı sanki artık bitti hayatım..
Hersey aynı ,her sabah,her akşam, her gün ,her tv kanalı...
Yaş geçince dostlar da tükendi ..evli olanlar başka dünyanın insanı sanki.sendeki bi bebek ,bi koca bu kadar mı farklıyız sanki...
Kurs a gitsem gidemem şuanda maddi imkan yok bazı borçları ödüyorum ailemin..
Gerçekten şimdi ben istediğim hayatı değil bana yaşa diye diretilen bi hayatı yaşıyorum sanki..ya dışarı çıkıp hüngür hüngür ağlasamkimse bakmaz yüzüme..şimdi ne yapacağım dediğim insanlar iki ucu b. Değnek diyor..
Hali keyfi yerinde olana dert anlatılmıyor ,o da haklı hergün hergün seni mi dinleyecek..
Zavallı ben.boş duvarlara konuş Melisa,boş masada otur konuş...kafayı ye,sus otur.yada topla valizini çık.yapamıyorsan sus.

Öyle işte..belki anlamsız belki yetersiz gelir size ama sadece yazmak istedim .bunlar yazabildiklerimdi..yazamadıkları o biliyor ALLAH görüyor..

canım çok üzüldüm. anneni sakın bırakma ilk demek istediğim bu.
anlaşamasanız da bırakma derim. elindeki şartlarda mutlu bir hayat kurmaya çalış.
tabiki dışardan konuşması kolay ama hepimiz imtihandayız.
umarım herşey yoluna girer. ama okurken çok üzüldüm

Merhaba canım yazmak en rahatlatıcı şey içini dökmen çok güzel olmuş senin için . Her düşüşün bir kalkışıda vardır bunu unutma bekle sabret herkes sınavını farklı veriyor hayata sende böyle veriyorsun . Bütün güzel dileklerim seninle olacak inanıyorum atlatıcaksın. senden ne üstünlükleri var özendiğin insanların ? Artık isyan etmeyi bırak ve kalk canlan beterin beteri vardır ne zaman dara düşsem hep bunu hatırlarım . Düşün bakalım suan bu kadar dipteyken bile şükredecek onca şey var eğer düşünürsen bulursun . Hayatına hedefler koy al kağıdı kalemi geleceğe dair planlar yap ne istersen yaz oraya bütün hayallerini eminim zamanı gelince hepsinin yanına tikler atacaksın başardığına dair. Senin için dua edicem Allah herşeyin hayırlısını versin önce bunu iste hayırlıysa olsun değilse olmasın... Bence güzel şeyler olacak hissediyorum sende kalpten İnan ! :) hoşcakal

Okurken icim daraldi,siz nasıl yasıyorsunuz böyle.
Bi cozüm yolu kesinlıkle vardır.Çalısmıyorum dediniz.Neden.İş mi yok.Ben yolda yururken en az 100 tane bulasıkcı,garson aranıyor ilanı göruyorum en basiti.Bir yerden baslamanız lazım.Lutfen.30 yasında cok guzel bi kadınsınız.Ayrıca ailenizin yanında hergun boyle olmaktansa,bikere ayrılın olsun bitsin.Nedir canım bu. Onlar diyor mu acaba?Kızımız bunnalımda,yardım edelim gibi biseyler.Güzelim ömrünüzü cöpe atıyorsunuz?

Ne kadar güzel anlatmışsınız içinizdekileri...

Aslında aileden yana benzer noktalar buldum kendimde okurken. Birebir aynı şeyler olmasa da, insan sıcak bir aile olabilmek istiyor, birşeyler paylaşabildiği veya hissettiklerine isteklerine önem verilen. Ama olmayınca da olmuyor. Zorlasan da olmuyor.

Annenizle anlaşamıyorsanız, hep tatsızlık varsa tek çıkış yolu o evden veya şehirden uzaklaşmak, bu vicdansızlık vefasızlık falan değil. Bizim toplumda sadece evlenirsen başka eve geçebilirsin düşüncesi var, iş veya okul haricinde tabi,buna benim ailem dahil. Eğer bu yönde bir baskı yoksa size karşı, yani tek başına gidemezsin başka şehire gibi şeyler söylenmeyecekse, evet bir an önce bunu yapmalısınız. Bazen yeni bir başlangıç lazım sorunların üstesinden gelmeye,karanlıktan çıkmaya. Kardeşlerim gitti, ben de gidersem yalnız kalacak diye de düşünmeyin, siz de gidince şartlar eşit olacak, herkes belirli aralıklarla gelir bakmaya,görmeye,ilgilenmeye.

Bu yeni başlangıcı yapabildiğinizde eski neşeli,şen şakrak halinize döneceksiniz ben eminim, yeni bir çevreyle, yeni arkadaşlarla. Bu depresif halden kurtulunca zaten hayat arkadaşınız olacak kişiyle de tanışma ihtimaliniz artacak, çevreye pozitif bir şekilde bakabildiğiniz için.

Güzel düşünün, ben eminim ki güzel olacak herşey :)

canım çok üzüldüm. anneni sakın bırakma ilk demek istediğim bu.
anlaşamasanız da bırakma derim. elindeki şartlarda mutlu bir hayat kurmaya çalış.
tabiki dışardan konuşması kolay ama hepimiz imtihandayız.
umarım herşey yoluna girer. ama okurken çok üzüldüm

Merhaba canım yazmak en rahatlatıcı şey içini dökmen çok güzel olmuş senin için . Her düşüşün bir kalkışıda vardır bunu unutma bekle sabret herkes sınavını farklı veriyor hayata sende böyle veriyorsun . Bütün güzel dileklerim seninle olacak inanıyorum atlatıcaksın. senden ne üstünlükleri var özendiğin insanların ? Artık isyan etmeyi bırak ve kalk canlan beterin beteri vardır ne zaman dara düşsem hep bunu hatırlarım . Düşün bakalım suan bu kadar dipteyken bile şükredecek onca şey var eğer düşünürsen bulursun . Hayatına hedefler koy al kağıdı kalemi geleceğe dair planlar yap ne istersen yaz oraya bütün hayallerini eminim zamanı gelince hepsinin yanına tikler atacaksın başardığına dair. Senin için dua edicem Allah herşeyin hayırlısını versin önce bunu iste hayırlıysa olsun değilse olmasın... Bence güzel şeyler olacak hissediyorum sende kalpten İnan ! :) hoşcakal

Okurken icim daraldi,siz nasıl yasıyorsunuz böyle.
Bi cozüm yolu kesinlıkle vardır.Çalısmıyorum dediniz.Neden.İş mi yok.Ben yolda yururken en az 100 tane bulasıkcı,garson aranıyor ilanı göruyorum en basiti.Bir yerden baslamanız lazım.Lutfen.30 yasında cok guzel bi kadınsınız.Ayrıca ailenizin yanında hergun boyle olmaktansa,bikere ayrılın olsun bitsin.Nedir canım bu. Onlar diyor mu acaba?Kızımız bunnalımda,yardım edelim gibi biseyler.Güzelim ömrünüzü cöpe atıyorsunuz?

Ne kadar güzel anlatmışsınız içinizdekileri...

Aslında aileden yana benzer noktalar buldum kendimde okurken. Birebir aynı şeyler olmasa da, insan sıcak bir aile olabilmek istiyor, birşeyler paylaşabildiği veya hissettiklerine isteklerine önem verilen. Ama olmayınca da olmuyor. Zorlasan da olmuyor.

Annenizle anlaşamıyorsanız, hep tatsızlık varsa tek çıkış yolu o evden veya şehirden uzaklaşmak, bu vicdansızlık vefasızlık falan değil. Bizim toplumda sadece evlenirsen başka eve geçebilirsin düşüncesi var, iş veya okul haricinde tabi,buna benim ailem dahil. Eğer bu yönde bir baskı yoksa size karşı, yani tek başına gidemezsin başka şehire gibi şeyler söylenmeyecekse, evet bir an önce bunu yapmalısınız. Bazen yeni bir başlangıç lazım sorunların üstesinden gelmeye,karanlıktan çıkmaya. Kardeşlerim gitti, ben de gidersem yalnız kalacak diye de düşünmeyin, siz de gidince şartlar eşit olacak, herkes belirli aralıklarla gelir bakmaya,görmeye,ilgilenmeye.

Bu yeni başlangıcı yapabildiğinizde eski neşeli,şen şakrak halinize döneceksiniz ben eminim, yeni bir çevreyle, yeni arkadaşlarla. Bu depresif halden kurtulunca zaten hayat arkadaşınız olacak kişiyle de tanışma ihtimaliniz artacak, çevreye pozitif bir şekilde bakabildiğiniz için.

Güzel düşünün, ben eminim ki güzel olacak herşey :)
O güzel dilekleriniz ve dualarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim size..Bana burda destek olup küçüklük bişey yazmanız bile yeterken böyle güzel cümleler yazmanız beni ümitlendirdi..Yaşadıklarım zor ama ne yapayım.dıa ediyorum..bekliyorum.kacıp gitsem de benimle geliyor dertler sizde biliyorsunuz.calışamıyorum şimdilik annem rahatsız .yalnız bırakamıyorum.

Sakin ol.
Bazen çok istediğin şeyler inadına olmaz gecikir.
Tek önerim haftasonu ücretsiz kurslara katıl illaki arkadaş edinirsin belki aşık olacağın biri olur.
Sen birine aşık olsan geri kalan herşeyi göğüslersin öyle hissediyorum.

Şuan sana dini yorum yapmak
Ayet yazmak için çıldırıyorum

Sabır et .
Rabbin senin yanında
Rabbin varken yalnız değilsin tamam mı
KK da senin yanında
Annede hatasını alar inşallah
yazdım yazdım sildim ya
:( :(

Şuan sana dini yorum yapmak
Ayet yazmak için çıldırıyorum

Sabır et .
Rabbin senin yanında
Rabbin varken yalnız değilsin tamam mı
KK da senin yanında
Annede hatasını alar inşallah
yazdım yazdım sildim ya
:KK43: :KK43:
Susmayan kalemi susturmasınlar ya...Allah razı olsun inşallah sabrediyorum bekliyorum

O zaman size baska cozum yolları bulmamız lazımm.Neyı seviyorsunuz.Ne yetenegınız var.Ne mezunusunuz?
O Mine hanım severek dinliyorduk sizi nerelerdeydiniz:)
Ben fen öğretmeniyim master yaptım .şuan işsizim calışamıyorum.devlet mülakatında iyi puanım olduğu halde elenenlerdenim.malum mülakat soruları;) devletimiz saolsun dimi.o konuya hiç girmek istemiyorum aslında çünkü yığınla beddua var dilimde

Ben fen öğretmeniyim master yaptım .şuan işsizim calışamıyorum.devlet mülakatında iyi puanım olduğu halde elenenlerdenim.malum mülakat soruları:KK66: devletimiz saolsun dimi.o konuya hiç girmek istemiyorum aslında çünkü yığınla beddua var dilimde
''O Mine hanım severek dinliyorduk sizi nerelerdeydiniz:)''
Neden böyle dediniz simdi.Ben gerçekten yardımcı olmak istemiştim:(

İnsan sıkıntılı bir döngüye girdiğinde o düzene alışıp bezginlesip o döngüyü kırmaya mecali kalmıyor. daha dip ne olabilir ki. olacağı kadar oldu diyerek radikal bir karar almak lazım. evet anneler kutsaldır ama yaşlandıkça bencillesiyorlar. evlatları hiç gitmesin diye az olan hastalığı çok gibi gosterebiliyorlar. eğer kendine yetecek kadar gücü varsa artık kendi hayatınızı yaşamaya başlayın. Önce bir iş bulmak gerek. garsonluk, ozelde öğretmenlik ya da başka bir şey, farketmez. önemli olan o evden çıkıp bi nefes almak, farklı insanlarla sosyalleşmek. yarın sabah kalkin. güzel bir dus alıp aynaya bir bakın. Biraz daha özenerek giyinin. İş için bir plan yapın. Davulun sesi uzaktan hoş geliyor. Benim durumumu anlayamazsın diye yine kendinizi yorganın altına gommeyin. Hayatınız sizin elinizde.

Her seye rahatsızlığı var mide hastası ,tansiyonu var,baş dönmesi,eklem ağrıları,sürekli hasta...yanından gitmemi istemiyor
Bu hastaliklarin hepsi sters ve uzuntuden.. eger calisyorsan paran varsa kimseye muhtac degilsen... hayatta geri kalan herseyin ustesinden gelebilirsin demektir... once sukret arkadasim iyi bir isim var para kazaniyorum de cunku o cok buyuk bir guc dayanak biliyormusun... sen dibere coksen ordan kalkip en tepeye cikman icin en buyuk basamagin ve en saglam dayanagin isin.. o olmamis olsaydi sana ilk tavsiyem bir is bul calismaya basla hayata sifirdan basla derdim.. ama sanirim senin en buyuk zor engelin yok gecmisin o basamagi... gerikalan hersey senin elinde yuzles kendinle ve en dipten en tepeye cikmak icin cirpinmaya basla canim hemen olmayacak ama pes etme.. kimsen olmasi olabilir yeniden basla sen bi yetimhanede dogmus ta olabilirdin akraba anne baba sart degil guclu ve saglam olmak icin

Allah en kısa zamanda gönlünüzün muradını versin. Abiyi geçtim de abla niye arayıp sormuyor sizleri?

Ben fen öğretmeniyim master yaptım .şuan işsizim calışamıyorum.devlet mülakatında iyi puanım olduğu halde elenenlerdenim.malum mülakat soruları:KK66: devletimiz saolsun dimi.o konuya hiç girmek istemiyorum aslında çünkü yığınla beddua var dilimde
Ooo hocam.Peki özel ders vb. seyler dusundunuz mu?Cunku internette cok ilan var.

Back
X