- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Melisagun08
Okurken anlayarak hissederwk okudum cunku benzer yasantilara sahibimiz belki senden daha iyi konumdayim ama burda bi arkadasimizin dedigi gibi "dile kolay ama hepimiz imtihandayiz"gercektende oyleBişey olsun Allahım lütfen artık bi mucize göster.Ne kadar yalnız ve çaresiz olduğumu tahmin edemezsiniz..anlatmak istesem de anlatamam.baba Yok ,abi yıllar önce gitmiş evden.abla kaçmış.irtibatımız Yok aramıyorlar.çabalamaltan yoruldum.işim Yok eşim Yok .sağlığım da iyi değil.bazen aklımı yitirecek noktaya geliyorum ilaç kullanıyorum.artık sadece ağlıyorum.sadece ağlıyorum ..sadece.
Dua ya bile ellerimi kaldıracak gücüm Yok.
Yalnızlık adım gibi sanki.benim o kavram.
ArkadŞlafım kuzenlerim hepsi evinde eşleri işleri kötü de olsa bi işleri ve sevdiceklwri var.en azından seven anneleri.
Hergün kavga etmekten bıktığım annem ve ben.
Anlatacaklarım bunlar değil elbette.
Sadece ağlıyorum diyorum Ya.
İnsanın en büyük arzusu sadece uyumak kalır mı.tüm hayatta artık bi umudum kalmadı.gece olsada uyusam.
Yaş 30 a dayandı.beden çöküşe girdi.ruh zaten çökmüş.
Anlatacaklarım bunlar değil daha..
Kac kez aldatıldım.insanlar benim yanımda kahkaha bığulurdu iyki varsın derlerdi şimdi o gülen kadından geriye ne kaldı.sönmüş gözlerle etrafa bakıyorum.yorulmuş..çok yorulmuş..panik atak krizleri ve nefes sıkıntısı çekip iki günde bir hastane acillerinde nefes almaya çalışan ilaçla uyutulup eve yollanan bi kadın kaldı..
Kac kez aldatıldım kac kez...
Ben buyum istediğim hayatı yaşarım dediğimde insanlar susturdu annem ve babam susturdu.
İnadım inat deyip gitmeyi çok istedim.yine annemi düşündün yalnız bırakamazdım onu.bir başına.ama anlaşamıyoruzda uzaktan iyi seviyoruz birbirimizi ..öylesi iyi bizim için.
Onlar kaçtı gitti abim aramaz oldu ablam sormaz oldu sen de git kur düzenini.gider gelirsin annenin yanına diyorum kendime.olmuyor..gidemiyorum..umursamaz olmak mı Lazım anlamıyorum ki..
Anlatacaklarım daha bunlar değil..Dayak yediklerim azarlanıp hakarete uğradıklarım aşağılanıp susturulduklarımı anlatmayı çok isterdim ama siz bu kadarını bilin.fazlasını anlatmaya gücüm yok.
Dua edip Allaha yalvarıyorum .Bişey olsun lütfen bişey....
Hani hiç beklemediğin anda açan bi çiçek gibi.kışın kar altından çıkan Kardelen gibi..küçük de olsa bir Umut ışığı...Çok mu Allahım sana NE zor Allahım...
Bazen sadece ağlamak ister insan ve sadece yapabildiği o dur.
İşte bugün benim buna gücüm yetti.
İşimin olmaması, haksız yere suclanmam,aldatılmam, annemin hakaretleri,babamın bi adam olamadık lafları değil içimi acıtan .şu 3milyar dünyada bir tane sevecek adam bulsam derdim bin şükür diye..paylaşacağım kimse Yok ki burdayım.kuzenim tatilde,arkadaşlarım işinde gücünde hepsi evli çocuklu,Bari ailem düzgün olsaydı diyorum o da yok..Abim arasa arada hatırımı sorsaydı ,10 kere aradığımda NE var NE oldu diye mesaj atmasaydı belki daha iyi olurdum..ablamla arkadaş gibi olsaydık konuşup gülüşseydik..
Ne bileyim böyle gidiyor işte...bazen Ümit insana acı veriyor..olmuyor ya sonunda işte.
Hayatımın fragmanını gösterselerdi en anlamsız en dramatik film derdim.
Daha sonunu görmedim ama sanki böyle de gidecek gibi.gecen sene yazdıklarım bu sene yaşadıklarım hepsi aynı ki..
The end yazdı sanki artık bitti hayatım..
Hersey aynı ,her sabah,her akşam, her gün ,her tv kanalı...
Yaş geçince dostlar da tükendi ..evli olanlar başka dünyanın insanı sanki.sendeki bi bebek ,bi koca bu kadar mı farklıyız sanki...
Kurs a gitsem gidemem şuanda maddi imkan yok bazı borçları ödüyorum ailemin..
Gerçekten şimdi ben istediğim hayatı değil bana yaşa diye diretilen bi hayatı yaşıyorum sanki..ya dışarı çıkıp hüngür hüngür ağlasamkimse bakmaz yüzüme..şimdi ne yapacağım dediğim insanlar iki ucu b. Değnek diyor..
Hali keyfi yerinde olana dert anlatılmıyor ,o da haklı hergün hergün seni mi dinleyecek..
Zavallı ben.boş duvarlara konuş Melisa,boş masada otur konuş...kafayı ye,sus otur.yada topla valizini çık.yapamıyorsan sus.
Öyle işte..belki anlamsız belki yetersiz gelir size ama sadece yazmak istedim .bunlar yazabildiklerimdi..yazamadıkları o biliyor ALLAH görüyor..
Yillar once yeni tanidigim biri muhabbet esnasinda demisti ki en mutlu zannettigimiz insanlar bile evlerine gidip kapilari kapilarini kapatinca kim bilir hangi dertlerle basbasa kaliyor bilemiyoruz demisti hakkaten öyle
Lutfen yanlis anlama kiyas yapmak icin soylemiyorum sadece hani bekara kari bosamak kolay gelir gibi bi durumda olmadigimi soylemek icin anlatma ihtiyaci hissediyorum
Bende yas olarak 30 un kiyisindayim simdiye kadar hangi dala elimi attiysam elimde kaldi cevremdekiler bile hayret ederdi
Hem maddi sikintılarim var hem manevi sıkintilarim kardeslerimin hepsi biri bir yerde belki sizinki gibi sorunluyuz diyemem ama bende arayip dertlesmek istesem bende suan kimseyi bulamam herkes kendince bi hayat kurmus herkesin kendince sıkıntılari problemleri var
Herkes bi sekilde cikti bu evden ama ben naptiysam (okul,işvs )ne yaptiysam cikamadin omrum bu evde gecip gidiyir
Annemde babamda problemli yetmiyormus gibi kendileriylede problemliler artik sinirleeim kaldirmiyir herseye dolup ofkekenen biri oldum
Pardon farkinda olmadan kendime kaydirmisim mevzutu neyse anlayacagin bi dolu dertte bende var inan bazen kaldiramayacak gibi okuyirum ama bdv yi gorupte ordaki konulari okudugumdan beri kendi dertlerim devede kulak gibi geliyor inan bende basit seyler yasamiyirum
Bak bir keresinde ciddi ciddi acaba akil ve ruh hastaliklari hastanesine yatmak istesem yatirirlar mi diye bile dusundum cunku gidecdk yerim yok birde ustune ailevi sikintilar bari kurtulurum diye dusundum
Sabret sende insallah degisen birseyler olur Allah buyuk kimbilir ne kapilar acacak emin ok ettigin dualar cevapsi kalmayacak Allah dertten uykularinin kacrigi her gece seni gordu o karanlikta fisilti halinde ettigin her duayı isitti inancli biri okdugunu saniyorum buda bi imtihan dsyip sabret insallah hayat senin icin degisir