Yapabileceğim bişey kalmadı

Bişey olsun Allahım lütfen artık bi mucize göster.Ne kadar yalnız ve çaresiz olduğumu tahmin edemezsiniz..anlatmak istesem de anlatamam.baba Yok ,abi yıllar önce gitmiş evden.abla kaçmış.irtibatımız Yok aramıyorlar.çabalamaltan yoruldum.işim Yok eşim Yok .sağlığım da iyi değil.bazen aklımı yitirecek noktaya geliyorum ilaç kullanıyorum.artık sadece ağlıyorum.sadece ağlıyorum ..sadece.

Dua ya bile ellerimi kaldıracak gücüm Yok.
Yalnızlık adım gibi sanki.benim o kavram.
ArkadŞlafım kuzenlerim hepsi evinde eşleri işleri kötü de olsa bi işleri ve sevdiceklwri var.en azından seven anneleri.
Hergün kavga etmekten bıktığım annem ve ben.
Anlatacaklarım bunlar değil elbette.
Sadece ağlıyorum diyorum Ya.
İnsanın en büyük arzusu sadece uyumak kalır mı.tüm hayatta artık bi umudum kalmadı.gece olsada uyusam.
Yaş 30 a dayandı.beden çöküşe girdi.ruh zaten çökmüş.
Anlatacaklarım bunlar değil daha..
Kac kez aldatıldım.insanlar benim yanımda kahkaha bığulurdu iyki varsın derlerdi şimdi o gülen kadından geriye ne kaldı.sönmüş gözlerle etrafa bakıyorum.yorulmuş..çok yorulmuş..panik atak krizleri ve nefes sıkıntısı çekip iki günde bir hastane acillerinde nefes almaya çalışan ilaçla uyutulup eve yollanan bi kadın kaldı..
Kac kez aldatıldım kac kez...
Ben buyum istediğim hayatı yaşarım dediğimde insanlar susturdu annem ve babam susturdu.
İnadım inat deyip gitmeyi çok istedim.yine annemi düşündün yalnız bırakamazdım onu.bir başına.ama anlaşamıyoruzda uzaktan iyi seviyoruz birbirimizi ..öylesi iyi bizim için.
Onlar kaçtı gitti abim aramaz oldu ablam sormaz oldu sen de git kur düzenini.gider gelirsin annenin yanına diyorum kendime.olmuyor..gidemiyorum..umursamaz olmak mı Lazım anlamıyorum ki..
Anlatacaklarım daha bunlar değil..Dayak yediklerim azarlanıp hakarete uğradıklarım aşağılanıp susturulduklarımı anlatmayı çok isterdim ama siz bu kadarını bilin.fazlasını anlatmaya gücüm yok.
Dua edip Allaha yalvarıyorum .Bişey olsun lütfen bişey....
Hani hiç beklemediğin anda açan bi çiçek gibi.kışın kar altından çıkan Kardelen gibi..küçük de olsa bir Umut ışığı...Çok mu Allahım sana NE zor Allahım...
Bazen sadece ağlamak ister insan ve sadece yapabildiği o dur.
İşte bugün benim buna gücüm yetti.
İşimin olmaması, haksız yere suclanmam,aldatılmam, annemin hakaretleri,babamın bi adam olamadık lafları değil içimi acıtan .şu 3milyar dünyada bir tane sevecek adam bulsam derdim bin şükür diye..paylaşacağım kimse Yok ki burdayım.kuzenim tatilde,arkadaşlarım işinde gücünde hepsi evli çocuklu,Bari ailem düzgün olsaydı diyorum o da yok..Abim arasa arada hatırımı sorsaydı ,10 kere aradığımda NE var NE oldu diye mesaj atmasaydı belki daha iyi olurdum..ablamla arkadaş gibi olsaydık konuşup gülüşseydik..
Ne bileyim böyle gidiyor işte...bazen Ümit insana acı veriyor..olmuyor ya sonunda işte.
Hayatımın fragmanını gösterselerdi en anlamsız en dramatik film derdim.
Daha sonunu görmedim ama sanki böyle de gidecek gibi.gecen sene yazdıklarım bu sene yaşadıklarım hepsi aynı ki..
The end yazdı sanki artık bitti hayatım..
Hersey aynı ,her sabah,her akşam, her gün ,her tv kanalı...
Yaş geçince dostlar da tükendi ..evli olanlar başka dünyanın insanı sanki.sendeki bi bebek ,bi koca bu kadar mı farklıyız sanki...
Kurs a gitsem gidemem şuanda maddi imkan yok bazı borçları ödüyorum ailemin..
Gerçekten şimdi ben istediğim hayatı değil bana yaşa diye diretilen bi hayatı yaşıyorum sanki..ya dışarı çıkıp hüngür hüngür ağlasamkimse bakmaz yüzüme..şimdi ne yapacağım dediğim insanlar iki ucu b. Değnek diyor..
Hali keyfi yerinde olana dert anlatılmıyor ,o da haklı hergün hergün seni mi dinleyecek..
Zavallı ben.boş duvarlara konuş Melisa,boş masada otur konuş...kafayı ye,sus otur.yada topla valizini çık.yapamıyorsan sus.

Öyle işte..belki anlamsız belki yetersiz gelir size ama sadece yazmak istedim .bunlar yazabildiklerimdi..yazamadıkları o biliyor ALLAH görüyor..
Okurken anlayarak hissederwk okudum cunku benzer yasantilara sahibimiz belki senden daha iyi konumdayim ama burda bi arkadasimizin dedigi gibi "dile kolay ama hepimiz imtihandayiz"gercektende oyle

Yillar once yeni tanidigim biri muhabbet esnasinda demisti ki en mutlu zannettigimiz insanlar bile evlerine gidip kapilari kapilarini kapatinca kim bilir hangi dertlerle basbasa kaliyor bilemiyoruz demisti hakkaten öyle

Lutfen yanlis anlama kiyas yapmak icin soylemiyorum sadece hani bekara kari bosamak kolay gelir gibi bi durumda olmadigimi soylemek icin anlatma ihtiyaci hissediyorum

Bende yas olarak 30 un kiyisindayim simdiye kadar hangi dala elimi attiysam elimde kaldi cevremdekiler bile hayret ederdi

Hem maddi sikintılarim var hem manevi sıkintilarim kardeslerimin hepsi biri bir yerde belki sizinki gibi sorunluyuz diyemem ama bende arayip dertlesmek istesem bende suan kimseyi bulamam herkes kendince bi hayat kurmus herkesin kendince sıkıntılari problemleri var

Herkes bi sekilde cikti bu evden ama ben naptiysam (okul,işvs )ne yaptiysam cikamadin omrum bu evde gecip gidiyir

Annemde babamda problemli yetmiyormus gibi kendileriylede problemliler artik sinirleeim kaldirmiyir herseye dolup ofkekenen biri oldum

Pardon farkinda olmadan kendime kaydirmisim mevzutu neyse anlayacagin bi dolu dertte bende var inan bazen kaldiramayacak gibi okuyirum ama bdv yi gorupte ordaki konulari okudugumdan beri kendi dertlerim devede kulak gibi geliyor inan bende basit seyler yasamiyirum

Bak bir keresinde ciddi ciddi acaba akil ve ruh hastaliklari hastanesine yatmak istesem yatirirlar mi diye bile dusundum cunku gidecdk yerim yok birde ustune ailevi sikintilar bari kurtulurum diye dusundum

Sabret sende insallah degisen birseyler olur Allah buyuk kimbilir ne kapilar acacak emin ok ettigin dualar cevapsi kalmayacak Allah dertten uykularinin kacrigi her gece seni gordu o karanlikta fisilti halinde ettigin her duayı isitti inancli biri okdugunu saniyorum buda bi imtihan dsyip sabret insallah hayat senin icin degisir

Bu hastaliklarin hepsi sters ve uzuntuden.. eger calisyorsan paran varsa kimseye muhtac degilsen... hayatta geri kalan herseyin ustesinden gelebilirsin demektir... once sukret arkadasim iyi bir isim var para kazaniyorum de cunku o cok buyuk bir guc dayanak biliyormusun... sen dibere coksen ordan kalkip en tepeye cikman icin en buyuk basamagin ve en saglam dayanagin isin.. o olmamis olsaydi sana ilk tavsiyem bir is bul calismaya basla hayata sifirdan basla derdim.. ama sanirim senin en buyuk zor engelin yok gecmisin o basamagi... gerikalan hersey senin elinde yuzles kendinle ve en dipten en tepeye cikmak icin cirpinmaya basla canim hemen olmayacak ama pes etme.. kimsen olmasi olabilir yeniden basla sen bi yetimhanede dogmus ta olabilirdin akraba anne baba sart degil guclu ve saglam olmak icin
İşim yok ki ŞUAN ..bazen ni yetimhanede büyüyüp daha huzurlu bi hayatın oluyor...neler çektim .ne beddualar hakaretler.

Öğretmenim size bir iş şart :)
Teyzesizsiniz diye bir site var özel ders, oyun ablası vs arayanlar da orada..
Orda bir profil açsanız belki güzel dönüşler olur ne dersiniz?

Okurken anlayarak hissederwk okudum cunku benzer yasantilara sahibimiz belki senden daha iyi konumdayim ama burda bi arkadasimizin dedigi gibi "dile kolay ama hepimiz imtihandayiz"gercektende oyle

Yillar once yeni tanidigim biri muhabbet esnasinda demisti ki en mutlu zannettigimiz insanlar bile evlerine gidip kapilari kapilarini kapatinca kim bilir hangi dertlerle basbasa kaliyor bilemiyoruz demisti hakkaten öyle

Lutfen yanlis anlama kiyas yapmak icin soylemiyorum sadece hani bekara kari bosamak kolay gelir gibi bi durumda olmadigimi soylemek icin anlatma ihtiyaci hissediyorum

Bende yas olarak 30 un kiyisindayim simdiye kadar hangi dala elimi attiysam elimde kaldi cevremdekiler bile hayret ederdi

Hem maddi sikintılarim var hem manevi sıkintilarim kardeslerimin hepsi biri bir yerde belki sizinki gibi sorunluyuz diyemem ama bende arayip dertlesmek istesem bende suan kimseyi bulamam herkes kendince bi hayat kurmus herkesin kendince sıkıntılari problemleri var

Herkes bi sekilde cikti bu evden ama ben naptiysam (okul,işvs )ne yaptiysam cikamadin omrum bu evde gecip gidiyir

Annemde babamda problemli yetmiyormus gibi kendileriylede problemliler artik sinirleeim kaldirmiyir herseye dolup ofkekenen biri oldum

Pardon farkinda olmadan kendime kaydirmisim mevzutu neyse anlayacagin bi dolu dertte bende var inan bazen kaldiramayacak gibi okuyirum ama bdv yi gorupte ordaki konulari okudugumdan beri kendi dertlerim devede kulak gibi geliyor inan bende basit seyler yasamiyirum

Bak bir keresinde ciddi ciddi acaba akil ve ruh hastaliklari hastanesine yatmak istesem yatirirlar mi diye bile dusundum cunku gidecdk yerim yok birde ustune ailevi sikintilar bari kurtulurum diye dusundum

Sabret sende insallah degisen birseyler olur Allah buyuk kimbilir ne kapilar acacak emin ok ettigin dualar cevapsi kalmayacak Allah dertten uykularinin kacrigi her gece seni gordu o karanlikta fisilti halinde ettigin her duayı isitti inancli biri okdugunu saniyorum buda bi imtihan dsyip sabret insallah hayat senin icin degisir
Çok saol yazdıkların bana güç oldu ..kendini anlatmanı çok isterim kısa kesmeseydin keşke...benzer evet hayatlarımız...
Evet belki herkesin derdi var ..ama en eşiyle sorunlu diye bildiğimiz kuzenim bile bana bakıp ay şükür ben evliyim yine kocam var yuvam var senin durumun zor,diyip iyi niyetle dua eder bana..demek istediğim yalnız insan kadar çeken Yok bu dünyada.çünkü tüm yük sırtında .tek başına taşımak zor.akşam yatağıma girince sarılıp kocama annemin hiç okşamadığı saçlarımı okşayıp uyusaydım.sabah daha güçlü uyanırdım.

Çok saol yazdıkların bana güç oldu ..kendini anlatmanı çok isterim kısa kesmeseydin keşke...benzer evet hayatlarımız...
Evet belki herkesin derdi var ..ama en eşiyle sorunlu diye bildiğimiz kuzenim bile bana bakıp ay şükür ben evliyim yine kocam var yuvam var senin durumun zor,diyip iyi niyetle dua eder bana..demek istediğim yalnız insan kadar çeken Yok bu dünyada.çünkü tüm yük sırtında .tek başına taşımak zor.akşam yatağıma girince sarılıp kocama annemin hiç okşamadığı saçlarımı okşayıp uyusaydım.sabah daha güçlü uyanırdım.

Öyle bir şey yok.
İki kişilik yalnızlık denen bir şey de var.
Sen o kuzenine bakma.
Mutsuz bir evlilik yerine mutsuz bekarlık daha tercih edilesidir.
En azından daha özgürsündür.

bir arkadasım 30unda evlendi ablası 36 sında yeni evleniyor. kuzenim köyde 20 lerde konustugu cocuga kacıp adı cıkınca millet kıza dul tavsiye etmeye basladı kız azmetti 30 da evlendi hemde sukadar altın takmayan biriyle evlenmem diye diye.
abinle ablan halt etmişler aramamaları onların vefasızşlıgı kendilerini kurtarmak degil.
bende annemle anlasamam cok severim ama en cokda onla tartısırım seni anlıyorum ama sükürki varlar . bir zamanlar yine kavga ediyordun ancak simdi sıkıntılı halin bu konuyu daha katlanılmaz yapıyor.

evlilik işleri kısmet işi . bugune kadar hayatına birilerini almıssın dayak aldatılma bunlar sen hakettiğin için olmamıs karsı taraflar seref yoksunuymus.
insanlar hatalarıyla birseyler öğrenir .
bugunden itibaren basla sükretmeye sükür şükürü arttırır.
Alllahım iyiki suan annesiz bir basıma degilim
4 duvar la yanlız degilim sükür
iyiki o seref yoksunları gittiler evlenip zindan olmadı hayatım . iuiki elim ayagın tutuyor
Allahım senin sevdiğin seni seven birini es nasip et de
insallah cok iyi biri cıkacaktır karsına

Belli ki çok acılar cektiniz . ben bu aralar çok duygusalim bu yüzden yarı da kestim okumayı .

Allah yardımcınız olsun . dilerim bundan sonra güzel bir hayatınız olur , huzurlu bir yaşam surersiniz . .

heyy yok öle karamsarlık. genç, vicdanlı, hayat tecrübesi olan birisin. anneciginin en buyu destegi olman bna vicdanin konusunda fikir verdi. ama arada da ols aetme kawga annenle. bak se bu haldeyken o kimbilir neleri dert ediniyo. senin hayat enerjisine ihtiyacın var sadece. annenle birnrinize pozitif enerji verememekten kaynakli. ikiniz de bu denli negatifseniz ni tarafin acilen toparlanmasi lazim. onünde uzuuun bi hayat... Yarin guzel uyanmalarla basla gune:)

Allah kolaylık versin ,ne denir başka bilemedim.
Hepimiz zaman zaman zor günler geçirip dibe vuruyoruz/mutsuz oluyoruz,hayatın gerçeği bu.
Önemli olan yeniden ayağa kalkabilmek. Kolay değil ama kalkarsınız sizde muhakkak. Kendinizi bu kadar bırakmayın. Tabiki acınızı yaşayın dibine kadar ama bir yerden sonra toparlanmak gerek.

Back
X