Yapabilir miyim

uckizanasi

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
283
269
23
37
Esimin tayini dolayısı ile başka şehire taşındık tabi benim isimde yalan oldu .ikizler an a okulunda ,bende 1 yasindaki kızımla oyalanip,duruyorum.ama artık kendi isimi yapmak istiyorum.aklama orfanizasyon isi geldi sadece cocuk dogim günleri,hastane odası düşmemesi yapsam olur mu çok mu hayalperestim

Merakimda var süsleme vb becerimde var olur mu nasıl taniticam kendimi müşteri nasıl bulucamaklımda deli sorular

Hayal etmek başlamanın yarısıdır.. İmkansız şeyler düşğnmüyorsun..
Yapacağına inan yaparsın elbette.

Müşteri bulmak şu zamanda çok basit. İnsta dan reklam yapılabilir. Yapılmaz ye birşey yok sadece atacağınız adımları iyi atmanız gerek. Önceliklr neler gerekli onu araştırın öğrenin.

Yaşadığınız yere bağlı. Büyük şehirlerde büyük paralara dönüyor bunlar. Ama ciddi bir sermaye lazım. Önce bir kaç çeşit farklı masa örtüleri, şamdanlar, sunumluklar vs almak gerekir. Sıfırdan başlamak olmaz. Bir de malum doğumun gecesi gündüzü yok. Her an hastane odası hazırlamaya girebilir misiniz 3 çocuğunuzla?

U uckizanasi merhaba..
Yazdıklarınızdan anlamaya çalıştım da...Sanırım organizasyon demek istediniz. Bu işte iletişim çok önemli. Ve bunun için de kendinizi doğru ve anlaşılır ifade etmeniz, karşınızdakini de anlamanız gerekir. İşe yukarıda yazdığınız mesajı tekrar okuyup ne kadar anlaşılır olduğunuzu düşünerek başlayabilirsiniz mesela :)

Süs püs işiyse
Evde Bebek varken imkanı yok
Hem de ikiz

Kedi gibi gelip kurcuklayacaklar,
O tür organizasyonlara kek, kanepe, limonata yapmak daha kolay sizin için
Bence

Şöyle ütopik düşüncem var hastanelerle anlaşma mi yapsam diye oda süsleme olayını özel okullarında ne bileyim kreslerle filan olur mu

Yaparsınız,neden olmasın.
İnsanın isteyipte yapamacağı şey yoktur.
Öncelikle kendinize bir taslak hazırlayın ,neye ,nasıl başlayacağınıza dair;sonrası gelir. Şimdiden başarılar.

İnşallah üstesinden gelirsiniz. Hiç korkmayın ,yaparsınız.
Aslında çoğumuz yeni bir şey yaparken hep tereddüt ve korku yaşarız ama bizi durdurmayan hayallerimizin güzelliğidir.
Yolunuz açık olsun.

Back
X