Yapabilir miyiz?

Namaz kılıyor olmasi adamin hayata bakişini belirlemez. Namaz kilan herkes ayni ölçülerde yaşamiyor.
Eşim namaz kilar ve diger dini ibadetlerini de yapar ama tanistigimizda ben sigara alkol kullaniyordum.
Alkolu yeni evliyken kullanmaya devam ettim sonra biraktim, sigarayi da 1 sene once biraktim ama baskiyla degil tamamen saglik nedenlerindendi.

Hala yerine göre elbisemi, eteğimi giyerim. Tatile gideriz bikinimi giyerim. Eglenme, gezme, giyinme, makyaj konusunda herhangi bir baskilama ve sorun yaşamadim ama dedigim gibi her namaz kılan aynı ölçülerde olmaz.

Ay maş mutluluğunuz daim olsun inşallah

Umarim kapanmaz.

Cilgin bir hayatim yok, o noktada sorun olacagini dusunmuyorum.

Baski kurmasa bile ufak bir serzenis bile huzursuz eder beni.

Bahsetmedigim icin gormemis olabir misin?

Ikincisini tolere etmeyecegimi belli etmeliyim ona o zaman. Yetistirilme tarzimdan cikarimda bulunmasi lazim aslinda ama...

Kestirip atmayi dusunmuyorum zaten, diger ozellikleri hosuma gidiyor cunku.

Ayy sizin adınıza çok sevindim.
Umudunuzu kesmiştiniz sizi konulardan hatırlıyorum.
Çok iyi olmuş.
Hayırlı olsun bence bir şans verin.
Eğer sizi dini konularda zorlamıyorsa neden olmasın?
Size saygılı ise hiç sorun olmaz. Siz onun değerlerine saygı duyarsınız o da sizin değerlerinize saygı duyar.

Ne kadar oldu görüşmeye başlayalı?

Kestirip atmayi dusunmuyorum zaten, diger ozellikleri hosuma gidiyor cunku.
Ben olumlu olacağını düşünüyorum. Belli bi yaşa gelmiş bi adam neticede o da biliyodur ne istediğini sizi de analiz etmişti. Yirmili yaşlarda ilişki heyecanıyla bazı şeyler görmeden geliniyor ama otuzlu yaşlardan sonra öyle değil. Umarım güzel sonuçlanır hikayeniz.

"Herkesin yaptigi ibadetler kendisini baglar" cumlesini o da kurdu. Olur da bu dusunceden saparsa felaket olur.

Cok sekersiniz bu arada. Mutlulugunuz daim olsun.

Haklisiniz, bu konulari olabildigince erken ve net konusmak gerekiyor. Umarim...

"Herkesin yaptigi ibadetler kendisini baglar" cumlesini o da kurdu. Olur da bu dusunceden saparsa felaket olur.

Cok sekersiniz bu arada. Mutlulugunuz daim olsun.
Amin teşekkür ederim. Bu arada bizde inanç konusu hiç tartışma sebebi olmadı bugüne kadar bizim uzmanlık alanımız daha farklı kavga konusunda

Haklisiniz aslinda ama bana gore farkli dugundan insan kaygi duyuyor ilk etapta.

Yaşı olmuş 40 bence bu saatten sonra mutlu bir evlilik istiyordur çok umursamıyorum. O tarz baskı vb. Durumlar genellikle daha genç erkeklerde olabiliyor aile vs. Etkisiylede ama yaş ilerleyince aman anam ne der babam ne der etkisi azalır erkekte o yüzden çok sorun olmayabilir.

Tesekkur ederim, cok naziksiniz.

Evet, hic beklentim yoktu ve iyice diplerdeydim hayatimdaki sorunlardan oturu. Birden hayatima girdi. 1 ay oldu gorusmeye baslayali ama basta umursayamadim hic cunku bu gonul islerinden uzaklasmistim tamamen. Ilgisi, samimiyeti, cesareti hosuma gitti ve neden olmasin ki dedim.

Ben de bu adamin bu saatten sonra maceraya kapilmayacagini, risk almayacagini dusunuyorum.

Cok tesekkur ederim.

Bence de neden olmasın ki

Ben de ayni seyi dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…