Yapabiliriz,başarabiliriz,bu kilolar gidecek

Osibuleb canım bu hamurlardan yuvarlayıp poşete koyup buzluğa atabilirsin.yapacağın zaman kaynar suya at pişir.

çünkü her zaman uğraşılmıyor bebekle:56::56::56::1::1::1:

oğluş çok huzursuz diş çıkaracak ,geç uyuyor ,arkama ağlıyor ve iştahsız.sabah erken kalkınca yorgun hissediyorum kendimi...

Inşallah en kısa zamanda DÜZENE gireriz,alışma süreci işte canım:16::16::16::16:

:nazar::nazar::nazar:maşallah maşallahh:nazar::nazar:
koca adam olmuş annesii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
inşallah canım:emir_bebek::emir_bebek:

mercimek çorbası yapıyorum biraz geç kaldım abartmadan biraz yerim,bir de pırasa kavurup sarımsaklı yoğurt yapacağım yanına.

pırasa çok inatçı zor kavruluyor ıspanak gibi değil,ilk kez böyle pişiriyorum da:56::56::56::56:

osibuleb,zorisim buldum :36::36::36:karbonatlı suyun tadı çok kötü kızlar .bak ne diyeceğim ben bu karbonatla bir kek yapsam ,ne de olsa zayıflatıyormuş ha:))) şaka bea

ama helal olsun valla iyi içiyorsunuz midemi kötü etti bu karbonatlı su:30::30::30::30:

akşam:iki portakal

biraz önce(maalesef eşim geç geldi çok geç akşam yemeği için,bir daha onu beklemcem)

bir kase mercimek çorbası
yarım tabak pırasa kavurma

biraz yoğurt:45::45::25::25::25::56::36:

mercimek çorbası yapıyorum biraz geç kaldım abartmadan biraz yerim,bir de pırasa kavurup sarımsaklı yoğurt yapacağım yanına.

pırasa çok inatçı zor kavruluyor ıspanak gibi değil,ilk kez böyle pişiriyorum da:56::56::56::56:

bende bi kase sarmsklı yoğrtlu ıspanak yedim akşam işte.. :17: pırasa kavurması nasılmış duymamıştım. güzel oldumu ?

evet canım Adanalıyım o yemeğin adı sarısaklı köfte

ince bulgur,irmik ve 3 ,4 kaşık unu iyiiice yoğur hamur iyi yoğrulmalı sonra küçük parça koparıp avcunda yuvarla yuvarladığın ortasına işaret parmağınla hafifçe bastır (biraz çukurlaşsın)

sonra biraz limon sıktığın biraz tuz attığın kaynar suyun içine yuvarlakları at pişir ve süz. ayrı bir yerde bolca domates rendesi,sarımsak ve biraz salçalı sos yap hamurla karıştır eğer koyu olursa biraz haşladığın sudan ekle.

en son üstüne bol maydanoz ekle
AFİYET OLSUN
:47::47::47::47:

Ayyy ne zamandır yemiyorum canım istedi kızzzzzz:56:

osibuleb,zorisim buldum :36::36::36:karbonatlı suyun tadı çok kötü kızlar .bak ne diyeceğim ben bu karbonatla bir kek yapsam ,ne de olsa zayıflatıyormuş ha:))) şaka bea

ama helal olsun valla iyi içiyorsunuz midemi kötü etti bu karbonatlı su:30::30::30::30:

Canım ben de yeni yeni başladım
Ama ben tadını almadan genzimden tutup su niyetine içip üstüne bişi yiyorum
Tadı ağzımda kalmıyor:25:

az suya yapıp iyice karştırıyorum yanına da bir bardak normal su
alışınca suya bile gerek kalmıyor canım:9::9:

akşam:iki portakal

biraz önce(maalesef eşim geç geldi çok geç akşam yemeği için,bir daha onu beklemcem)

bir kase mercimek çorbası
yarım tabak pırasa kavurma

biraz yoğurt:45::45::25::25::25::56::36:
bizeyeter niye utandın canım gayet iyi bir menü

Ayyy ne zamandır yemiyorum canım istedi kızzzzzz:56:
canım düşün ben kaç sene önce yemiştim
hala tadı damağımda
umarım nasip olur da bugün yaparım:29:

Canım ben de yeni yeni başladım
Ama ben tadını almadan genzimden tutup su niyetine içip üstüne bişi yiyorum
Tadı ağzımda kalmıyor:25:

zorisimbulduuummm yeme yeme:9::9::9:
canımm su iç:9::9::9:

kızlar kilom kilo çizelgesindeki gibi değişmedi yani ancak kilomu korumuşum .

osibuleb kutlarım canım 59 olmuşsun tebrikler

canım şu anda sarımsaklı köfteyi yiyorum:16::16:
ımmmhhhh mükemmellll oldu
çok sağol canım benim tarif için
ama fazla yapmışım yarısını hala yuvarlamadım:9::9:

canım şu anda sarımsaklı köfteyi yiyorum:16::16:
ımmmhhhh mükemmellll oldu
çok sağol canım benim tarif için
ama fazla yapmışım yarısını hala yuvarlamadım:9::9:

canım afiyet olsun güzel olmasına sevindi.ayrıca onlar yuvarlayıp üstüne bastır b.poşeti ve bir kaba koyup difrize at canın isterse pişir.:56::56::56:

aklına takılan ,yardımcı olabileğim birşey olursa hiç çekinme sor memnuniyetle yardımcı olurum:16::16::16::16::16:

saba:su
bir haşlanmış yumurta
3 kaysı iki ceviz
bir Türk kahvesi
bir elma

öğle:yarım tabak pırasa
yarım kase yoğurt
yarım kase m.çorbası:56::56::56:

Ben bugün feci kaçamakalar yaptım arkadaşım ...Kaçamak demek haksızlık olur hatta bunlara.

Ama akşam telafi edeceğim.Tavuk haşladım hemen , yağsız yoğurt ve salata ile yemeyi planlıyorum.

Bizeyeter 64 ile baslamissin suan kacsin cizelgeni göremiyorum cepten baglaniyorum

canım ben yanlış parmağımla delmişim:60::60::60::60:
şimdi görsellere baktım da:60::60::60:
ben işaret parmağımla yapmıştım:60::60::60:
dur bende fotoğraf koyayım:60::60::60:

ay fotoğraf çektim ama eklenmiyor niyeyse:47:

Son düzenleme:
Back
X