Yapabiliriz,başarabiliriz,bu kilolar gidecek

ben tatlıyı ve şekeri çok severim ama çaya bir çay kaşığı şeker koyuyorum tatlıyı kestim sayılır bal ve pekmez tüketiyorum sadece buna ramen kasımdan beri çok fazla kilo veremedim verdiğimi geri ala ala gidiyorum bu kısır döngü beni bayağı sıktı ama pes etmek yook:6::6::6::6::6::6::6::6:

ben tatlıyı ve şekeri çok severim ama çaya bir çay kaşığı şeker koyuyorum tatlıyı kestim sayılır bal ve pekmez tüketiyorum sadece buna ramen kasımdan beri çok fazla kilo veremedim verdiğimi geri ala ala gidiyorum bu kısır döngü beni bayağı sıktı ama pes etmek yook:6::6::6::6::6::6::6::6:

canım araştırdığım kadarıyla kan değerlerindeki bi problemden dolayı pekmezi kullanıyorsan birşey diyemem de
pekmez kilo vermeni engeller hatta daha da aldırır
bence bal da yeme
zaten çayların içinde kullanıyoruz
şekeri ise hemen bırak bence
onun yerine çubuk tarçın
bak gerçekten bende 2 şekerli içiyordum
haftaya olmadı diğer haftaya istediğin pantalonu alabilirsin:16::16::16:
çünkü zaten yediklerine dikkat ediyorsun
bu hafta içinde bu şekilde yapsan garanti 1 hatta 2 kilo gider
bana soracak olursan:16::16::16::16::16:

canım araştırdığım kadarıyla kan değerlerindeki bi problemden dolayı pekmezi kullanıyorsan birşey diyemem de
pekmez kilo vermeni engeller hatta daha da aldırır
bence bal da yeme
zaten çayların içinde kullanıyoruz
şekeri ise hemen bırak bence
onun yerine çubuk tarçın
bak gerçekten bende 2 şekerli içiyordum
haftaya olmadı diğer haftaya istediğin pantalonu alabilirsin:16::16::16:
çünkü zaten yediklerine dikkat ediyorsun
bu hafta içinde bu şekilde yapsan garanti 1 hatta 2 kilo gider
bana soracak olursan:16::16::16::16::16:

tamam haklısın canım çok sağol:54:

sabah:bir bardak su

aktivya

küçük bir parça kepek ekmek ve biraz bal

Türk kahvesi

karanfilli bir çay kaşığı balla hazırladığım yeşil çay

öğlen:bir haşlanmış yumurta
bir dilim ekmek
3 zeytin

bir yeşil elma

bir de aktivia işe yarıyor mu
ben dışardan süt dışında başka bir süt ürünü almıyorum
yoğurdu kendim mayalıyorum
peyniri de kv yolladı
çok yararlı ise önerirsen kullanayım:56::56:

bir de aktivia işe yarıyor mu
ben dışardan süt dışında başka bir süt ürünü almıyorum
yoğurdu kendim mayalıyorum
peyniri de kv yolladı
çok yararlı ise önerirsen kullanayım:56::56:

hayır tatlım çok yaralı değil ben bebişi emzirmediğim için(maalesefff)kullanıyorum yapay bir yoğurt nihayetinde ama bağırsaklarım için kullanıyorum ara vermeden belli bir süre kullananlar faydasını görüyormuş ben kesintisiz yemedim.

yoğurdumu ben de evde kendim yapıyorum çalışırken hazır alıyordum ama evde olduğum sürece kendim yaptım yoğurdumu daha sağlıklı:46::46::46::46:

akşam:küçük bir tabak barbunya
birkaç kaşık yoğurt
bir avuç kadar makarna

(komşuda ikram)yarım dilim revani ve küçük bir poğaça

ben evde yapmıyorum kendimi tutamam yerim diye ikram ediliyor habire vay arkadaş neyse tabaktakilerin yarısını yedim:56::56:

canım ben baya büyük bir bardağa yapıyorum 300ml falandır(miktarı önemli değil 1 bardak su öneriliyor)
çubuk tarçını cezvede kaynatıyorum
suyunu bardağa koyuyorum üzerine de 1 tatlı kaşığı bal koyup karıştırıp içiyorum
sabah aç karnına gece yatmadan önce

canım ne işe yarıyor bu karışım

Sabah:bir bardak su
bir yeşil elma
bir bardak form çay

tatlı kırizlerimin sebebi belli oldu adet oldum.sabah tartıldım 62.600 :((ne can sıkıcı birşeyler yapmalıyım farklı birşeyler:45::45::45::45::26::20::20::20::20::19::19:

öğlen:haşlanmış yumurta ile yaptığım klasik kahvaltı

dün lahana ve tüm yeşilliklerle çorba yapıp robottan geçirdim.daha içmedim bugün içeceğim bakalım umarım vücudumu biraz şaşırtabilirim .:56::56::56::56::56::56::56::56::56:

bugün okula gittim ders proğramım nasıl olacak konuştum.itiraf edeyim okulu hiç özlememişim hatta biraz zor gelecek.sabah 5.30 6 da kalkıp gitmek olsun şükür yarım gün:52::52:

bugün bakıcı abla geldi oğlum alışsın diye iyi oldu .yarın kısmetse çarşıya çıkıp gitmediğim mağzaları gezeceğim bebekle oraları gezemiyordum hep arabayla gideceğim yerdere gittim malum bebek ve kötü hava şartları sıkıntı:42::42::42::42::49::49:

ama pek birşey almak istemiyorum zira hala zayıflayamadım:26::25::26::26::26::26::26::26:

sadece birkaç kumaş pantolon bakmam gerek.MECBUREN

bugün lahana çorbasından bir kase içmek üzereyim :)))şaka gibi tadı kötü yaaa:27::27:

zorisim buldum tebrik ederim canım darısı başıma 50 li kiloları görmek benim de en büyük hayalim

bu arada tartının ayarı ile oynasam 52 kg gelsem.ahahah şaka şaka bea:20::20::20::20::20::20::20::20::20:

Back
X