Evet canım 11 gün oldu gideli.Bayağı doyurucu bir program verdi.Gerçi bildiğin şeyler.Aslında bildiğimiz şeyleri duyaya gitmiyormuyuz çoğu zaman diyetisyenlere:)
Programım şöyle;
13 Nisan 2013
1-Kalkar kalkmaz: (8:00)
2 bardak su**********2-3 tane kuru kayısı
2-Kahvaltı

8:00-8:30)
Açık çay şekersiz*******Haftada üç gün yumurta********2 dilim peynir******Domates, salatalık, Yeşillik*****2 ince dilim ekmek*********1 bardak su
3-Ara: (10:00)
1 bardak su*********Bir porsiyon meyve
4-Öğle: (12:00-13:00)
1 bardak su*************1 tabak sebze yemeği (yağsız)************2 dilim ekmek (ya da 1 dilim ekmek +2 yemek kaşığı pilav veya makarna ya da 1 dilim ekmek +1 kase çorba)**********1 kase yoğurt****Bol salata (yağsız)*********1 bardak su
5-Ara: (15:00)
1 bardak süt *******1 galeta veya 1 dilim ekmek**********2 bardak su
6-Ara: (17:00)
1 porsiyon meyve
7-Akşam

En geç 19:00)
2 bardak su*********8 yemek kaşığı sebze yemeği
2 dilim ekmek (ya da 1 dilim ekmek +2 yemek kaşığı pilav veya makarna ya da 1 dilim ekmek +1 kase çorba)
******1 kase yoğurt********Bol salata (yağsız)*********1 yumurta kadar et veya tavuk veya balık veya 1 dilim peynir******2 bardak su
8-Ara: (20:00)
2bardak su*******1 porsiyon meyve
9-Ara: (21:00)
1 çay bardağı süt
1 bardak su
Not:
********2 bardak yeşil çay ıhlamur rezene
********Salatalara balsamik sirke
********15 bardak su
elimden geldiğince uydum.Bugün kontrolüm var.29 yaşındayım metabolizma yaşım 36 çıktı sen düşün artık kilonun ne kadar kötü birşey olduğunu.
Bu arada topiğim yok canım benim.Geçen yıl bi açmıştım.Sonra devamını getiremedim günlüğümün.Sanırım yazma konusunda çok tembel biriyim.
Ama sizi düzenli takip ediyorum.Ve seni destekliyorum.Yüzüp kuyruğuna gelmişsin sakın bırakma canım.Ben sizleri okuyarak gaza geliyorum