Yapabiliriz,başarabiliriz,bu kilolar gidecek

sabah:aktivya
5 hoşbeş gofret
kahve
neskafe

öğlen:bir tabak b.pilavı
salata
yoğurt

ara:elma

verdiğim bir kiloyu geçen hafta geri aldım ve moralim bozuk...

okul çokışı arkadaş ziyaretleri,misafir ağırlamalar veee bitmek bilmeyen iştah ...sonuç kilolar kilolar

aah ahh canım kahvaltıda hoş beş gofret yenirmi onlar çok kalorili, 2 ekmeğe beyaz peynir domates zeytin koyup tost makinesine koyaydın daha iyidi üstelik doyurucu .. :(

arkadaş ikram etti dayanamadım birde bu aralar uykusuzluktan tansiyonum düşüyor belki iyi gelir dedim ama haklısın canım

sabah.iki okul sütü
bir elma
kahve
iki parça bitter
öğlen.bir tabak notuh yahni
yoğurt
biraz p.pilavı

arada sırada kızıyorum ki yanlışlarını kendimce düzelteyim, kızmıyosun dimi tatlım? :)

çikolata yemen ARADA iyi. günde şu etinin 3 parça yenilebilir diye biliyorum bitter olmak şartıyla.%54 kakao çünki.

arada sırada kızıyorum ki yanlışlarını kendimce düzelteyim, kızmıyosun dimi tatlım? :)

çikolata yemen ARADA iyi. günde şu etinin 3 parça yenilebilir diye biliyorum bitter olmak şartıyla.%54 kakao çünki.

tatlım tatlım neden kızayım teşekkürler:16::16::16::16::16::16::16::16::16:evet bitterdi be küçük kare kadardı

senin diyet nasıl gidiyor=???tartı günün ne zaman ?biz genelde cuma günü aç tartılıp yazıyoruz:4::4::4::4::4::6::6::6::6::6::6::6:

akaşm:biraz daha notut yahni ve iki dilim ekmek

birkaç çatal çilek reçeli
iki kaysı

canım sana benden bi tavsiye trt 1 de iyi fikir deki iç hastalıkları uzmanı varya ismini unuttum, o anlatıyodu bir günde bir yemeği 2 öğün üst üste yemeyin diyordu bilmiyorum tatlım bence sakıncalıdır çünki o kadın iyi baya

canım sana benden bi tavsiye trt 1 de iyi fikir deki iç hastalıkları uzmanı varya ismini unuttum, o anlatıyodu bir günde bir yemeği 2 öğün üst üste yemeyin diyordu bilmiyorum tatlım bence sakıncalıdır çünki o kadın iyi baya

ayça kayadır muhtemelen canım,haklılık payı var ama ben çalışıyorum akşamdan yemek yapıyorum eve gelince kalan yemek ve yanına yoğurt,salata ve pilav ekleyip yiyorum temmuza kadar muhtemelen böyle yemek yapaam maalesef çünkü bebişle kısa zamanda YEMEK İŞİ ZOR

sabah:iki dilim ekmek
dom.
salatalık
bir dilim peynir
bir parça patatesli omlet
kahve

bir avuç badem

birazdan nasipse arkadaşa gidecem ikramlık birşeyler ama fazla yemk istemiyorum

sabah:iki dilim ekmek
dom.
salatalık
bir dilim peynir
bir parça patatesli omlet
kahve

bir avuç badem

birazdan nasipse arkadaşa gidecem ikramlık birşeyler ama fazla yemk istemiyorum

diyetteyken patates ve piriniç önermeliyolar tatlım haberin olsun :16:

devam et böyle yinede iyi gidiyorsun!!!!

5 paa kadar kurabiye
3 minik simit
bir avuç mantı

bir dilim ekmek biber,dom,peynirli sandeviç

akşam:bir küçük tabak yeşil mercimek yemeği
yoğurt

birkaç dilim karpuz

misafirlerim var ,akşam çaya gelecekler yoruldumm ama mecbuuurrr:))

menüde hep cıslar var oturup bolca yersem verdiğim kilolarıda alırım dikkat etmeliyim:50::50::50::50::50::50::50::50:

sen neler yapıyorsun güzel anne:3::3::3::3::3::3::3:

üst dişleriniz çıktı mıııı:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

canım seni buralarda görmek güzel,ben iyiyim tatile girdk ama oruç geliyor pek bir plan imkanı yok kısmetse bayramdan sonra ama bebekle tatil biraz zor ...
senin kuzun nası?? sen nasılsın???

diyet yapmıyorum kilomda değişiklik yok maalesef epeydir kilo veremiyorum:(((:6::6::6::6::6::6::6::6::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

günlüğüm günlüğüm selam ,ben geldim

anammm ikinci sayfalara düşmüşüz:))hemde verecek daha beş kilomuz varken...:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

aç karnına tartılıp kilomu yazıp yeniden başlamam gerek:6::6::6::6::6::6::6::6:bundan sonra daha sık uğraraım

canım seni buralarda görmek güzel,ben iyiyim tatile girdk ama oruç geliyor pek bir plan imkanı yok kısmetse bayramdan sonra ama bebekle tatil biraz zor ...
senin kuzun nası?? sen nasılsın???

diyet yapmıyorum kilomda değişiklik yok maalesef epeydir kilo veremiyorum:(((:6::6::6::6::6::6::6::6::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

bitanem 51e düştüm ama daha vereceğim sanırım
şampiyon geceleri yatağından atlayacak korkusuyla uyuyamıyorum sahur da yalan oluyor:27::27::27:
eşim tutmuyor tek başıma zorlanıyorum ramazan bana yaradııı:27::27::27::27:
seni özledimmm
sarayca hamileymişşş:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

bizim de aynı canım bayramda gideceğiz nasipse:27::27::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Back
X