Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle HOŞGELDİN tatlım seni yine yazıyor görmek çok güzel çok özlemiştik ,akşam maalesef döner ve ayran
kilo çizelgem kaybolmuş sanırım zaman aşımına uğramış tok tartıldım bugün55.800 geldim.
cuma aç tartılıp çizelge oluştururum kısmetse??*şampiyon nasıl,büyüdü mü?
hoşbulduk arkadaşımmmm
büyüdüü ablası kocamn abi olduuu
yürüyorrr
senin oğluş nasıl?
iştahı yok yazmışsın da
şampiyonda ona hazırladığım yiyeceklri belli bi zamn sonra yemedi
tat duygusu oluştuğu için daha lezzetli şeyler dene mesela kndi yediklerinizden ver
bnm oğlum yoğurdu çok sever mesela
yemediği şeyleri yoğurtl veriyorum yiyor dene istersen bitanem
bir de bulabilirsen dut pekmezi
sabahları çok işe yarıyor
birde haftada 4 gn mutlaka rafadn yumurta
o zaman diyete başla ya da nasıl zayıflayacaksan bir karar ver canım![]()
iki gün önce adet oldum
zayıflayan arkadaşlarımı görüyorum kilo insanı ne kadar değiştiriyor allahım çok fit olmuşlar,ben yazdan beri hep boşladım bir türlü motive olamıyorum kalan 4,5 kilomu hala veremedim içine girebilirmiyim diye düşünmeden kıyafetlerimi giymek istiyorum özellikle göbeğimden kurtulmam lazım ve mekik çekmek istiyorum çünkü nefes al ver plates bana göre değil
canlı,rekabet ortamı olan bir yerde sanki daha iyi motivasyon sağlarım gibi geliyor![]()
maydenizz seni görmek çok güzel canım haklısın valla bayram canımıza okudu çünkü çok uzundu veeee hep ikramlarvs.motivasyonumuzu kaybettik biraz ama toparlayacağız mutlaka
sizin topiğe de uğrarım ,olur çok sağol
ben de seni ve kuzucuğunu
Canim bende seni gordugume sevindim. daha cok gördükçe dahada sevinirim inan...
İnşallah tez zamanda ulasirsin 51 'e..bende 60'a...
kızlarr benıde alırmısınız aranıza![]()