Hayatta herkes eşinin rızasına göre yaşamak zorunda değil , herkesin hayat şartları, hayata bakışı farklı sizin eşinizin rıza göstermemesi, rıza göstereni ilginç kılmaz.. kaldı ki hayatı eşinizin ‘rızasına’ göre yaşamanız çok daha ilginç.
offf aynen aynen ergenlikten cikmadan evlenicem triplerine girince boyle oluyo iste. kolay gelsinDeğilsin yorum yapmazsın olur biter
Düşündüm ama çok yoruyor hemde fazla fazla yoruyor sırt ağrısından uyuamıyorumAnladım canım benim ama nerden biliyorsun belki sen annenden önce öleceksin..
Allah şifa versin benim annem de kanser hastası..
Ben de senin gibi düşünürdüm büyük ihtimal..
Bişey diyemedim şimdi
Normal otobüs de kullanabilirsn
Sırf konu sahibi hoşuna gitmeyen şeyi duydu diye yorum yazan kişi bilmişlikle suçlanıyorsa biz nelerle suçlanırız diyorum. Gerek Yok böyleleri için parmak yormayaSinirlenmeyin bu kadar. acimasiz bir yorum değilki. Hem de yazan ablamiz büyük. Fikrini söylemiş. Kötu bi sey dememiş.
Biraz daha sakin yaklaşmaya çalışın. Gerilmeyin.
Herkes fikrini söyleyecek. Amac sizi kirmak değil.
Arkadaşın da dediği gibi alışırsın bence hem ne kadar şanslısın ben öğrenciyken dolmuş paramı denkleştiremiyodmDüşündüm ama çok yoruyor hemde fazla fazla yoruyor sırt ağrısından uyuamıyorum
2 yıllık evliyim. Eşimle birbirimizi hiç kırmadık. Birbirimizin rızasını alırız. "Izin almak" ile riza almak aynı şey değil.Hayatta herkes eşinin rızasına göre yaşamak zorunda değil , herkesin hayat şartları, hayata bakışı farklı sizin eşinizin rıza göstermemesi, rıza göstereni ilginç kılmaz.. kaldı ki hayatı eşinizin ‘rızasına’ göre yaşamanız çok daha ilginç.
Doğru sizin anlatabileceğiniz bir üslup değil daha kaba olmak lazım
Sırf konu sahibi hoşuna gitmeyen şeyi duydu diye yorum yazan kişi bilmişlikle suçlanıyorsa biz nelerle suçlanırız diyorum. Gerek Yok böyleleri için parmak yormaya
Gerçektenherkes çok gergin patlamaya yer arıyorlar onu gördüm2 yıllık evliyim. Eşimle birbirimizi hiç kırmadık. Birbirimizin rızasını alırız. "Izin almak" ile riza almak aynı şey değil.
Sizin gece vakti tenha yerlere giderken eşiniz arkanızdan hadi güle güle mi diyor?
Yorumumda bir zaruriyet yoksa daima olmaz. Arada olur ama bu sürekli olacak bi şey değil dedim. Ben de şoförüm . Fikrim soruldu belirttim.
Siz niye bu kadar daraldınız anlamadım?
Büyük konuşmadım ya da kırıcı bir şey söylemedim.
Ama herkes çok gergin sanırım.
Keşke hic bakmasaydim bu konuya.
Birilerinin ne demek istediğimi anlayacağını biliyordum.gece gece ne yiyip içtiniz anlamadım ki
oradaki rıza, gönlü razı gelmemek,
izin almak değil.
ben de her hafta sonu sırf eşimi göreceğim diye kendimi yollara vursam, eşim tedirgin olur.
aklı bende kalır.
gönlü razı olmaz.
neden? çünkü riskleri var, çünkü trafik. çünkü kaza. siz düzgün gidersiniz, uzun yol şöförü uyuyakalır.
şimdi buradan ooooo eşinin rızasını mı gözetiyorsun, izin mi alıyorsun anlamını nasıl çıkarırsınız?
ayrıca da onun yanına gidiyorum, sorarım yanı geleyim mi diye. ya evde yoksa
BenceHayatta herkes eşinin rızasına göre yaşamak zorunda değil , herkesin hayat şartları, hayata bakışı farklı sizin eşinizin rıza göstermemesi, rıza göstereni ilginç kılmaz.. kaldı ki hayatı eşinizin ‘rızasına’ göre yaşamanız çok daha ilginç.
Ben izin almakla alakalı bir şey yazmadım zaten aynı şekilde rıza göstermekle ilgili yazdım demek istediğim anlaşılmadı şöyle söyliyim2 yıllık evliyim. Eşimle birbirimizi hiç kırmadık. Birbirimizin rızasını alırız. "Izin almak" ile riza almak aynı şey değil.
Sizin gece vakti tenha yerlere giderken eşiniz arkanızdan hadi güle güle mi diyor?
Yorumumda bir zaruriyet yoksa daima olmaz. Arada olur ama bu sürekli olacak bi şey değil dedim. Ben de şoförüm . Fikrim soruldu belirttim.
Siz niye bu kadar daraldınız anlamadım?
Büyük konuşmadım ya da kırıcı bir şey söylemedim.
Ama herkes çok gergin sanırım.
Keşke hic bakmasaydim bu konuya.
Ben uzun yol yapan bir şoförüm. Geceleri şehir merkezinde araba ile gezerim. Ama tenha yerlere girmem.BenceBoleyn Kizi rıza derken izin almak tarzındaki bir şey demiyor ki. Mesela ben gece araba kullanacak olsam, gece tenha yerde tek başıma gezecek olsam, eşim, nişanlım, sevgilim bunu kabul etse, ben sana eşlik edeyim demese ya da bu kadar yorulma güvenli değil demese ben çok üzülürüm. Bu ince fikirli olması demek ve ben karanlıkta araba sürdüğüm zaman bunu normal görüyorsa ben o kişiyle olmak istemem.
Birilerinin ne demek istediğimi anlayacağını biliyordum.
Şimdi eşimi uyandırıp ben sahile hava almaya iniyorum desem.
Ne diyecek.
Çok iyi gelirken bana da al mı diyecek?
Rıza ile izin kelimelerini herkesin ayirt edebildiğini saniyordum. Yanılmışım.
Ben izin almakla alakalı bir şey yazmadım zaten aynı şekilde rıza göstermekle ilgili yazdım demek istediğim anlaşılmadı şöyle söyliyim
‘Eşiniz nasıl buna rıza gösteriyor o da ilginç’ demeniz biraz karşınızdakini kınamak gibi olmuş sanki size de okuyunca öyle gelmiyor mu? Ayrıca konunun eşlerle hiç bir ilgisi yokken her konuyu eşe bağlamada ki mana nedir anlayamıyorum. Kız korkusunu yenmek için yardım istemiş. Benim eşimin gönlü razı gelmezdi diyorsunuz...
Katılıyorum. Forumun bazı konuları benim konuma hak verin, vermezseniz yorum yazmayın şekline döndüBen uzun yol yapan bir şoförüm. Geceleri şehir merkezinde araba ile gezerim. Ama tenha yerlere girmem.
Eşimin rızası ile eşimin izni aynı anlama gelebilir mi.. izin istesem ,izin derim niye rıza diyeyim.
Bir insanın eşi, göz gore göre tehlikeli bir iş yapmasına ses etmiyorsa o ilişkide sorun vardır.
Ben de eşimin gece tek başına çıkmasına rıza göstermem.
Hatta davulcuyu dışarıda tek görünce şaşırdım.
Forum olarak bir gerginlik mevcut.
Konu sahibi fikrimizi sordu. Olmaz dedik. Kızdı.
Ben izin almakla alakalı bir şey yazmadım zaten aynı şekilde rıza göstermekle ilgili yazdım demek istediğim anlaşılmadı şöyle söyliyim
‘Eşiniz nasıl buna rıza gösteriyor o da ilginç’ demeniz biraz karşınızdakini kınamak gibi olmuş sanki size de okuyunca öyle gelmiyor mu? Ayrıca konunun eşlerle hiç bir ilgisi yokken her konuyu eşe bağlamada ki mana nedir anlayamıyorum. Kız korkusunu yenmek için yardım istemiş. Benim eşimin gönlü razı gelmezdi diyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?