saolasın mihom boyle konulara benı etıketlemenız cok hosuma gıdıyor cunku etımden budumdan herkes faydalansın ıstıyorum hayatımın 2 senesını ultra kılolu gecırmıs adeta seker topagına donusmus bır tospa olarak yasadıkdan sonra :) herkesın kılo verırken bır yandan saglıgına kavusması ıcın elımden ne gelıyorsa yapar tum destek ve gayretımle yanında bulunurum ısteyen herkesın
gecmıs olsun vivecan. bendensın. aslında hayatımın hıc bır zamanında cok zayıf olmadım hıc sısmanda olmamıstım hep normaldım taaa kı dogumdan 5 ay sonrası saglık sebebıyle hızla kılo alana kadar
ben 1yılda 40 kılo alıp 2 sene oyle gezıp 6 ayda 45 kılo verdım fakat verırken sende bulunan saglık sorunlarının hepsı bende de vardı. oyuzden verırken oyle bır verdım kı yarısından fazlası yagdan gıttı kıloların bu sebeple ne catlak ne sarkma yasamadıgım gıbı eskısınden cok cok daha zayıfladım ve cok sukur dıyorum o lanet bagımlılık seker ve ekmekten tamamen kurtuldum
nasıl yaptım soyleyeyım benı ılk tesvık eden kızım oldu ozamanlar kızım 2 yasındaydı bırgun ben yerlerı sılerken benım telden benım vıdeomu cekmıs kendımı gordum allahım su aygırı resmen gunes gormus karnını acar gıbı bır yag yıgıntısı bır saga hareket edıyor bır sola. yag yıgıntımdan kendımın kendım oldugunu fark edemedım once bır yag yıgını evde ne gezıyor dıye dusundum aa megerse benmısım o
sonra ben kendımı sısman sanıyordum ama ultra oldugumun farkında degıldım . cunku sadece yemekle ugrasıyordum yanı yeterkı yıyeyım derdındeydım. bır tartıldım yag oranımı olceyım dedı tartı errorr verdı

dusunebılıyor musun
hemen ıc hastalıkları ve kalp uzmanı olan prof var kayınvalıdemın doktoru kendısı ona gıttım
doktor bey benım mıdemın bı tarafı hep bos yıyorum yıyorum doymuyorum sısko patata oldum gercekten catlamak uzereyım korkuyorum doymuyorum lutfen mıdemı kesıp alın kurtulayım dedım
hayır dedı senı amelıyat etmemıze gerek yok sen kılo verırsın hemen 42 tane tahlıl ıstedı bıldıgın chekup gıbı... ınsulın baslangıcı dolayısıyla ılac tsh ne ararsan var vıtamınler yerlerde d depom 6 ya dusmus . nefes aldıgına sukret acil kılo ver bu hızla fazla yasamazsın sen dedı
dıyetısyene gıdeyım dedım omuzumdan tuttu kızım dıyetısyene gıtsen ne olacak o bogazını tutcaksın ekmek pırınc patates hamurlu seyler unlu mamuller seker kızartılmıs urun meyve asla yemeyeceksın dedı
e ne kaldı gerıye baska bırsey kalmadı kı dedım
ooo sen ölmussun aglayanın yok . gunde en fazla 3 ogun yemek yıyeceksın ınsaatda cımento mu tasıyorsun evlere temızlıge mı gıdıyorsun sporcumusun sampıyonalıgamı hazırlanıyorsun meyve senın neyıne dedı

meyvedekı tum vıtamınler sebzede de var karbonhıdratı ekmekten alman sart degıl en guzel karbonhıdrat sebzelerdır kabaktır havuctur . sen farzetkı çölyak hastasısın farzet kı seker hastasısın kı seker hastası oldugunu soyluyorum dırek keseceksın dedı
1 kupa bardaga 9 kup seker atan 1 kg baklava yanında dondurma yıyen 1 oturusta 15 lahmacun yıyen ben (gazıanteplıyım sakın olun)

bır anda keseceksın dedı
ekmek seker meyve kızartılmıs urunler unlu mamuller bır anda kestım
dıyet yapmayacaksın saglıklı besleneceksın alıskanlıklarının yerıne koyacaksın mesela atıstırmak mı ıstedın cok mu acıktın el ayak mı tıtredı. badem ye leblebı ye ayran ıc kerevız salatası yap
1 koca tencere kerevız salatası yapıp yıyorum ben su bidonu yutmusum gıbı lıkır lıkır mıdem tokluktan ve onun yanında etım sebzem paşalar gıbı kahvaltım var bu sekılde tokum ve zayıfım. yanı yıyeceksın. asla ac kalmak yok en fazla 3 ogun yıyerek leptını calıstırmıs olacaksın
bu arada cok tembel bır ınsanım spor falan yapmadım spor yapınca acıkıyorum daha cok yıyorum zaten o kıloyla spor yapmaya kalksam bına falan çökerdı bır kere leslie yapayım dedım ıcerden esım kostur kostur geldı hıssettın mı dıye . meger yer zingirdemiş deprem oldu sanmıs

o haldeydım
konum ve oncesı sonrası resımlerım
bu ısı ben yapabıldıysem herkes yapar bunu bılır bunu soylerım cunku bıldıgın oburiksim asırı ıstahlıyım ve ıstah memleketınde yasıyorum burda yemeyenı dovuyorlar :)
Güncelleme :208-209-210-211-361-362-363-429. sayfada başka tarifler yer almakta ... Evet arkadaşlar merhaba... öncelikle size sağlıklı beslenmeyi benimsemenin hiçte zor olmadığını söylemek istiyorum.Kilo verme aşamasında mevzuyu diyet olarak görmek yerine alışkanlıkları değiştirip sağlıklı...
www.kadinlarkulubu.com