Yapabilirsin demenize ihtiyacım var!

Ben bunların çeyreğini yiyorum, gram kilo vermedim.
Çeyreği derken gerçekten çeyreği!
Örneğin öğlen 3 yumurta, akşam bir kase çorba.
Ya da öğlen bir gözleme, kaşarlı tost vb ertesi gün öğlene kadar aç.
Ya da akşamdan akşama 1 kase çorba, yarım tabak ana yemek.
Sadece yumurtayla ekmek tüketirim, 2 tost ekmeği.
Aralarda aburcubur asla yemem, bir bardak sütlü nescafe falan içerim o kadar.
Bu listeyle vallahi 20 kilo alırım 1 ayda.

Benim bünyem mi tuhaf?

Almazsin..
sende aclik modusuna sokmuşsun vücudunu.
Bedenine sağ gösterip soldan vurmak gerek (dengiyi bozmuş kişiler)
Aç kalarak kilo verilmez. Yazdıklarım çeyreği 600-800 kalori eder. Cok cok az bir yetişkin icin.
Böyle devam edersen git gide şişersin ve vücudun deforme olur (göbek yağlanır, popo ve bacaklar çöp gibi kalır)
Sonra diğer sorunlar başlar, titreme, üşüme, sac dökülmesi, diger yandan tüylenme (yüz ve kollar, sirt), adet bozukluğu, libido düşer

Almazsin..
sende aclik modusuna sokmuşsun vücudunu.
Bedenine sağ gösterip soldan vurmak gerek (dengiyi bozmuş kişiler)
Aç kalarak kilo verilmez. Yazdıklarım çeyreği 600-800 kalori eder. Cok cok az bir yetişkin icin.
Valla 3 senedir öyle yaşıyorum, bırakın vermeyi dönem dönem aldım bile.
Zaten tanıyan eş dost şokta, sen nasıl veremiyorsun açlık grevi gibi ölmeyecek kadar yiyorsun diye.
Ama doğum kiloları aynen duruyor😂

nası yapmış acaba o bir tanıdık ? :dondurma:
Ayrıca ben zayıflama taytı da giyiyordum. Marka vermem yasak mı bılemıyorum ama herkes tarafından bılınen bır markadır. Onunda spor yapıyorum bazen. Ama sureklı ayagımda terletıyor zayıflamaya faydalı dıye dusunuyorum gıyınce şakır şakır ter içinde kalıyordu koca göbeğim ve kalas bacaklarım🤪😎🤭

Benim bünyem mi tuhaf?

Hayır az yiyorsunuz ve vücudunuz açlık alarmına girip kalori stokluyor. Yani bence olan bu eğer bir hastalığınız yoksa benim insülin direnci ya da pcos gibi. Az ama sık yemeye çalışın bence.

Hayır az yiyorsunuz ve vücudunuz açlık alarmına girip kalori stokluyor. Yani bence olan bu eğer bir hastalığınız yoksa benim insülin direnci ya da pcos gibi. Az ama sık yemeye çalışın bence.
Her sene check up a girerim, bu sene bekliyordum vay bir şeyim varmış ondan verememişim diye, turp gibi çıktım!

Ne insülin direnci ne şeker vs hiçbir şey yok.
Ama hayatım boyunca zaten en fazla 2 öğün yerdim, şu son yıllarda teke düştü, bayağı bayağı vermiyorum yani.
Bir ara diyetisyene gittim, verdiği listeyle 4 kilo aldım, onu da bıraktım.
Sanırım sadece ağır sporla kilo verebilirim.

Valla 3 senedir öyle yaşıyorum, bırakın vermeyi dönem dönem aldım bile.
Zaten tanıyan eş dost şokta, sen nasıl veremiyorsun açlık grevi gibi ölmeyecek kadar yiyorsun diye.
Ama doğum kiloları aynen duruyor😂

Yukarda yazdim zaten. Şişersin...hemde yamuk yumuk şişersin. Benden söylemesi. Açıl çaresine bak. Kuş gibi yiyerek kilo verilmez malasef. O karin doyacak :) bak ozaman vücut fazla yağı nasil atiyor. Hamal değilki gövden. Şimdi o yağları taşımaya mecbur. Cimrilik yapıyor ve yakmıyor. Sen azcik kalori yesen bile hemen biriktiriyor verdiğini...sende yavaş yavaş şişiyorsun

Her sene check up a girerim, bu sene bekliyordum vay bir şeyim varmış ondan verememişim diye, turp gibi çıktım!

Ne insülin direnci ne şeker vs hiçbir şey yok.
Ama hayatım boyunca zaten en fazla 2 öğün yerdim, şu son yıllarda teke düştü, bayağı bayağı vermiyorum yani.
Bir ara diyetisyene gittim, verdiği listeyle 4 kilo aldım, onu da bıraktım.
Sanırım sadece ağır sporla kilo verebilirim.

Sporu herkese öneririm. Ama agir spor yapim, kuş gibi beslenim olmaz.
Dahada Defizit oluşur.

Yağ yakımı ketojenik bir prosedür, kas yüklemesi anabolik.
Yani spor yapim, kas oranim ciksin...ayni anda diyet yapim yağ gitsin olmuyor.
Bu istekler birbirine zit (umarim türkçesini doğru yazmışımdır, bazen sacma icerik cikiyor yazdığım şeylerden)

Ben şöyle yapıyorum

1- hayvan gibi yiyorum ve yag depoluyorum ve bu anabol zamanda kas çalışıyorum.
2- sonra ketojenik beslenip yağları yakiyorum ve kaslar kaliyor

Bunu yaza doğru yapiyorum. Kışın anabol, ilkbaharda ketojenik.
Belirgin kasin olsun dersen anabol- ketojenik döngüsünü uygulaman lazim

N nscckts bu işi iyi bilenlerden vive, geçmiş olsun çok
saolasın mihom boyle konulara benı etıketlemenız cok hosuma gıdıyor cunku etımden budumdan herkes faydalansın ıstıyorum hayatımın 2 senesını ultra kılolu gecırmıs adeta seker topagına donusmus bır tospa olarak yasadıkdan sonra :) herkesın kılo verırken bır yandan saglıgına kavusması ıcın elımden ne gelıyorsa yapar tum destek ve gayretımle yanında bulunurum ısteyen herkesın

gecmıs olsun vivecan. bendensın. aslında hayatımın hıc bır zamanında cok zayıf olmadım hıc sısmanda olmamıstım hep normaldım taaa kı dogumdan 5 ay sonrası saglık sebebıyle hızla kılo alana kadar
ben 1yılda 40 kılo alıp 2 sene oyle gezıp 6 ayda 45 kılo verdım fakat verırken sende bulunan saglık sorunlarının hepsı bende de vardı. oyuzden verırken oyle bır verdım kı yarısından fazlası yagdan gıttı kıloların bu sebeple ne catlak ne sarkma yasamadıgım gıbı eskısınden cok cok daha zayıfladım ve cok sukur dıyorum o lanet bagımlılık seker ve ekmekten tamamen kurtuldum

nasıl yaptım soyleyeyım benı ılk tesvık eden kızım oldu ozamanlar kızım 2 yasındaydı bırgun ben yerlerı sılerken benım telden benım vıdeomu cekmıs kendımı gordum allahım su aygırı resmen gunes gormus karnını acar gıbı bır yag yıgıntısı bır saga hareket edıyor bır sola. yag yıgıntımdan kendımın kendım oldugunu fark edemedım once bır yag yıgını evde ne gezıyor dıye dusundum aa megerse benmısım o

sonra ben kendımı sısman sanıyordum ama ultra oldugumun farkında degıldım . cunku sadece yemekle ugrasıyordum yanı yeterkı yıyeyım derdındeydım. bır tartıldım yag oranımı olceyım dedı tartı errorr verdı :D :D dusunebılıyor musun

hemen ıc hastalıkları ve kalp uzmanı olan prof var kayınvalıdemın doktoru kendısı ona gıttım
doktor bey benım mıdemın bı tarafı hep bos yıyorum yıyorum doymuyorum sısko patata oldum gercekten catlamak uzereyım korkuyorum doymuyorum lutfen mıdemı kesıp alın kurtulayım dedım

hayır dedı senı amelıyat etmemıze gerek yok sen kılo verırsın hemen 42 tane tahlıl ıstedı bıldıgın chekup gıbı... ınsulın baslangıcı dolayısıyla ılac tsh ne ararsan var vıtamınler yerlerde d depom 6 ya dusmus . nefes aldıgına sukret acil kılo ver bu hızla fazla yasamazsın sen dedı

dıyetısyene gıdeyım dedım omuzumdan tuttu kızım dıyetısyene gıtsen ne olacak o bogazını tutcaksın ekmek pırınc patates hamurlu seyler unlu mamuller seker kızartılmıs urun meyve asla yemeyeceksın dedı

e ne kaldı gerıye baska bırsey kalmadı kı dedım

ooo sen ölmussun aglayanın yok . gunde en fazla 3 ogun yemek yıyeceksın ınsaatda cımento mu tasıyorsun evlere temızlıge mı gıdıyorsun sporcumusun sampıyonalıgamı hazırlanıyorsun meyve senın neyıne dedı :D meyvedekı tum vıtamınler sebzede de var karbonhıdratı ekmekten alman sart degıl en guzel karbonhıdrat sebzelerdır kabaktır havuctur . sen farzetkı çölyak hastasısın farzet kı seker hastasısın kı seker hastası oldugunu soyluyorum dırek keseceksın dedı

1 kupa bardaga 9 kup seker atan 1 kg baklava yanında dondurma yıyen 1 oturusta 15 lahmacun yıyen ben (gazıanteplıyım sakın olun) :D
bır anda keseceksın dedı

ekmek seker meyve kızartılmıs urunler unlu mamuller bır anda kestım

dıyet yapmayacaksın saglıklı besleneceksın alıskanlıklarının yerıne koyacaksın mesela atıstırmak mı ıstedın cok mu acıktın el ayak mı tıtredı. badem ye leblebı ye ayran ıc kerevız salatası yap

1 koca tencere kerevız salatası yapıp yıyorum ben su bidonu yutmusum gıbı lıkır lıkır mıdem tokluktan ve onun yanında etım sebzem paşalar gıbı kahvaltım var bu sekılde tokum ve zayıfım. yanı yıyeceksın. asla ac kalmak yok en fazla 3 ogun yıyerek leptını calıstırmıs olacaksın

bu arada cok tembel bır ınsanım spor falan yapmadım spor yapınca acıkıyorum daha cok yıyorum zaten o kıloyla spor yapmaya kalksam bına falan çökerdı bır kere leslie yapayım dedım ıcerden esım kostur kostur geldı hıssettın mı dıye . meger yer zingirdemiş deprem oldu sanmıs :D o haldeydım

konum ve oncesı sonrası resımlerım

bu ısı ben yapabıldıysem herkes yapar bunu bılır bunu soylerım cunku bıldıgın oburiksim asırı ıstahlıyım ve ıstah memleketınde yasıyorum burda yemeyenı dovuyorlar :)

Diyetisyenim de bana meyve ya da kuru kaysı, hurma vb. yanında süt vermişti ama laktoz intoleransım var ve laktozsuz süt de alsam gaz yapıyor, rahatsızlık veriyor. Çok süt tüketemiyorum bu nedenle. Benim de göbek çevremde yağlanma var, insülin direnci zaten karın ve bel çevresini severmiş. Önerilerinizi dikkate alacağım ama çok teşekkürler. Bu arada muzla süt yakışıyor, ben süte muzu doğrayıp içine de tarçın atıp yerdim. Bayağı güzel oluyordu :)
her dıyetısyenı asla bır tutmuyorum yanlıs anlasılmasın cunku onlarında uzmanlık alanları var. bazıları dıyetısyen oldum deyıp hastane odasında bılgısayarda hazır cıktı verırken bazıları testler yapıyor gıda ıntoleransı testlerı yapıyor ve o dıyetısyenler asla sut urunlerı ve meyveler vermıyor

sekerle dırenen bır ınsana meyve verenın aklı melakelerınden suphe ederım.

meyve yıyeceksenız kesınlıkle yanında ayran tuketmelısınız sut degıl ayran. :)

Sizin bir rahatsızlığınız var ve dolayısıyla profesyonel desteğe ihtiyacınız var.
Yanı sizin olayınız ay 5 10 kilo aldım zayıflayayım değil siz mecbursunuz kilo verip sağlıklı yasamaya.

Fonksiyonel tıp ve beslenme konusunu araştırın derim.
Bu alanda uzman birine başvurun.
Diyetisyen gibi liste vermiyor bu insanlar.
Instagramda Sema Ozpekmezci var mesela bu konuyla ilgileniyor sitesi derya deniz zaten.Hikayesi de sizinkine benziyor şeker hastası olmuş o da ama atlatmış.
Bir de Ceren Yavuz var beslenme üstüne okuyor da okuyor araştırıyor beslenme danışmanı o da.Bu işin psikolojisine eğiliyor daha çok.
Kimbilir daha ne isimler vardır.

Bizim yapabilirsin dememiz yetmez sizin uzman bir desteğe ihtiyacınız var kesinlikle.

ınstagramda saglıklı yasıyoruz sayfası var bayılıyorum o cıfte hem gercekten cok saglıklı yasıyorlar hemde dogru yonlendırıyorlar ne yedıklerını paylasıyorlar sebeplerını neden neyı yememelıyız ve neyı ne zaman yemelıyız hangı vıtamınlerı neysen temın edebılırız hepsı var. ben onu takıp ederek fayda sagladım

sekersız unsuz tarıflerde var ben mısafırlerıme bıle yapıyorum dıyete gırme psıkolojısı yanlıs dıyet amelıyat oncesı dugun oncesı falan yapılır oyuzden dıyetle ısınız yok sızın tarıflerımde lınkını verdıgım konumda var gercekten lezzetlıler

beslenmeyı yemegı ılac almaya benzetın temız besın alacaksınız bagırsagı mıdeyı kırletmeden yaglandırmadan kasların calısmasını tesvık ederek hastalıgı yaslılıgı dusunerek yıyeceksınız

vucudun saatı var benım saatım sabah 9 da baslar aksam 9 da bıter oglen de canım yemek ısterse badem yerım salata yerım. ama sabah cok doyurucu aksam cok doyurucu yerım

sabah kahvaltımda mesela 1 cay bardagı dolusu az tuzlu zeytın 1 kase lor peynır mevsımınde bulunan salata cesıtlerı 1 avuc kuruyemıs 2 haslanmıs yumurta var bazen kahvaltıda tavuk sote yerım bazen 2 tabak corba ıcerım yanı kahvaltıda yemek yedıgım de olur

aksam da mutlaka 1 porsıyon ızgara et 2 tabak salata 2 bardak ayran yıyebıldıgım kadar yogurtlu mezeler yerım

kahvaltıdan aksama kadar gecen surede sekersız fıltre kahve turk kahvesı cay ıcerım

gunde 4 lıtreye yakın su ıcerım

zaten okadar bırseyler ıcıyorum kı :KK70: yururken gercekten lıkırdıyorum

Ayrıca ben zayıflama taytı da giyiyordum. Marka vermem yasak mı bılemıyorum ama herkes tarafından bılınen bır markadır. Onunda spor yapıyorum bazen. Ama sureklı ayagımda terletıyor zayıflamaya faydalı dıye dusunuyorum gıyınce şakır şakır ter içinde kalıyordu koca göbeğim ve kalas bacaklarım🤪😎🤭
bana özelden yazar mısınız almayı planladığım marka mı acaba?
faydasını gördünüz sanırım

Ketojenik diyet ile bir turlu kırılmayan insulin direncini kırdım 2 ayda. Suan sekerim 80lerde. 12 kilo verdim. Devam ediyorum vermeye
yapabilir miyim? hiç araştırmadım biraz anlatır mısınız?
dunyada yasayan her ınsan ketojenık yapmalı
ben karatay ıle ketojenık arası bırseyı kendıme uyguladım kendımce uyarlayarak 2 senedır ketojenık beslenıyorum ınsanın ıdrarı bıle su gıbı berrak olur mu hıc mı hasta olmaz hıc mı yorulmaz gercekten ıyılestıren genclestıren ve ınsan vucuduna en uygun olan en saglıklı olanı bu

tum dunya bunu onerıyor ve tum ıc hastalıkları kalp uzmanı proflarda bunu onerıyor malum ınsan vucudunu en ıyı bılenler onlar

ketojenık candır.

Bu meyve yanına süt olayı bende de oldu. Elmayla süt demişti bana. Diyetisyene tekrar soramamıştım acaba muz yanına süt olmaz mı? Ya da çilek falan. Yani en azından sütün yanına yakışır. Muzlu süt çilekli süt içmek misali. 🤔
Tabiki olur :) meyve + süt aslında mantık ki şart değil sadece şeker içeriği çok yüksek olan meyveler ile protein koyuluyor yanına ki kan şekeri dengesi saglansin. Yani elma tek olabilir ama atıyorum tatlı olgun muz yanına muhakkak süt ürünü olsa iyi olur

saolasın mihom boyle konulara benı etıketlemenız cok hosuma gıdıyor cunku etımden budumdan herkes faydalansın ıstıyorum hayatımın 2 senesını ultra kılolu gecırmıs adeta seker topagına donusmus bır tospa olarak yasadıkdan sonra :) herkesın kılo verırken bır yandan saglıgına kavusması ıcın elımden ne gelıyorsa yapar tum destek ve gayretımle yanında bulunurum ısteyen herkesın

gecmıs olsun vivecan. bendensın. aslında hayatımın hıc bır zamanında cok zayıf olmadım hıc sısmanda olmamıstım hep normaldım taaa kı dogumdan 5 ay sonrası saglık sebebıyle hızla kılo alana kadar
ben 1yılda 40 kılo alıp 2 sene oyle gezıp 6 ayda 45 kılo verdım fakat verırken sende bulunan saglık sorunlarının hepsı bende de vardı. oyuzden verırken oyle bır verdım kı yarısından fazlası yagdan gıttı kıloların bu sebeple ne catlak ne sarkma yasamadıgım gıbı eskısınden cok cok daha zayıfladım ve cok sukur dıyorum o lanet bagımlılık seker ve ekmekten tamamen kurtuldum

nasıl yaptım soyleyeyım benı ılk tesvık eden kızım oldu ozamanlar kızım 2 yasındaydı bırgun ben yerlerı sılerken benım telden benım vıdeomu cekmıs kendımı gordum allahım su aygırı resmen gunes gormus karnını acar gıbı bır yag yıgıntısı bır saga hareket edıyor bır sola. yag yıgıntımdan kendımın kendım oldugunu fark edemedım once bır yag yıgını evde ne gezıyor dıye dusundum aa megerse benmısım o

sonra ben kendımı sısman sanıyordum ama ultra oldugumun farkında degıldım . cunku sadece yemekle ugrasıyordum yanı yeterkı yıyeyım derdındeydım. bır tartıldım yag oranımı olceyım dedı tartı errorr verdı :KK70: :KK70: dusunebılıyor musun

hemen ıc hastalıkları ve kalp uzmanı olan prof var kayınvalıdemın doktoru kendısı ona gıttım
doktor bey benım mıdemın bı tarafı hep bos yıyorum yıyorum doymuyorum sısko patata oldum gercekten catlamak uzereyım korkuyorum doymuyorum lutfen mıdemı kesıp alın kurtulayım dedım

hayır dedı senı amelıyat etmemıze gerek yok sen kılo verırsın hemen 42 tane tahlıl ıstedı bıldıgın chekup gıbı... ınsulın baslangıcı dolayısıyla ılac tsh ne ararsan var vıtamınler yerlerde d depom 6 ya dusmus . nefes aldıgına sukret acil kılo ver bu hızla fazla yasamazsın sen dedı

dıyetısyene gıdeyım dedım omuzumdan tuttu kızım dıyetısyene gıtsen ne olacak o bogazını tutcaksın ekmek pırınc patates hamurlu seyler unlu mamuller seker kızartılmıs urun meyve asla yemeyeceksın dedı

ooo sen ölmussun aglayanın yok . gunde en fazla 3 ogun yemek yıyeceksın ınsaatda cımento mu tasıyorsun evlere temızlıge mı gıdıyorsun sporcumusun sampıyonalıgamı hazırlanıyorsun meyve senın neyıne dedı :KK70: meyvedekı tum vıtamınler sebzede de var karbonhıdratı ekmekten alman sart degıl en guzel karbonhıdrat sebzelerdır kabaktır havuctur . sen farzetkı çölyak hastasısın farzet kı seker hastasısın kı seker hastası oldugunu soyluyorum dırek keseceksın dedı

1 kupa bardaga 9 kup seker atan 1 kg baklava yanında dondurma yıyen 1 oturusta 15 lahmacun yıyen ben (gazıanteplıyım sakın olun) :KK70:
bır anda keseceksın dedı

dıyet yapmayacaksın saglıklı besleneceksın alıskanlıklarının yerıne koyacaksın mesela atıstırmak mı ıstedın cok mu acıktın el ayak mı tıtredı. badem ye leblebı ye ayran ıc kerevız salatası yap

1 koca tencere kerevız salatası yapıp yıyorum ben su bidonu yutmusum gıbı lıkır lıkır mıdem tokluktan ve onun yanında etım sebzem paşalar gıbı kahvaltım var bu sekılde tokum ve zayıfım. yanı yıyeceksın. asla ac kalmak yok en fazla 3 ogun yıyerek leptını calıstırmıs olacaksın

bu arada cok tembel bır ınsanım spor falan yapmadım spor yapınca acıkıyorum daha cok yıyorum zaten o kıloyla spor yapmaya kalksam bına falan çökerdı bır kere leslie yapayım dedım ıcerden esım kostur kostur geldı hıssettın mı dıye . meger yer zingirdemiş deprem oldu sanmıs :KK70: o haldeydım

bu ısı ben yapabıldıysem herkes yapar bunu bılır bunu soylerım cunku bıldıgın oburiksim asırı ıstahlıyım ve ıstah memleketınde yasıyorum burda yemeyenı dovuyorlar :)

Benimde baba tarafım antepli. Sofrada tıka basa doyup yine yemek düşünür antepliler😂Ben kilolu değilim ama 5 yıl önce 1 haftalığına antebe gittik zeplin gibi döndüm. Yok cartlak kebabı, yok balcan kebabı, ee katmerde mi yemeyelim? Katmer yenirde baklava yenmez mi? Diye diye eve geldik yedik, çarşıya çıktık yedik😂😂😂 sonra Allahtan verdim aldıklarımı. O yüzden azminizi tebrik ederim. Zordur Antep gibi yerde diyet yapmak.
O değilde ağzımın suyu aktı yazarken😂😂😂😂

Benim bünyem mi tuhaf?
bu yanılgıya bır arkadasım da dusuyor
ısrarla az yıyor
bak dedım az yıye yıye kus kadar az yemeye vucut alıstı azıcık arttırsan kılo alıyorsun azaltmaya kalksan öleceksın zaten az yıyorsun kısır donguye gırdın az yemeye vucudu alıstırarak az tuta tuta vucudu yaglandırdın dedım

ona hep demıstım kı 2 ogun ye guzel doyurucu ye asla porsıyon azaltma yeme suresını yanı aclık suresını uzat ama asla yemekten kısma demıstım

sımdı sızın sıkayetınızı yasıyor . yemekten korkmayın saglıklı yedıkten sonra oturun 2 tabak yemek yıyın 1 dılım ekmek yıyecegınıze 1 tabak fazla yemek yıyın ama unsuz pırıncsız patatessız .

ayrıca neskafe kahve degıl ıcınde kahveden baska hersey var. sutde ıcınde vucut gluten gıbı algılıyor sısırıyor. sutun bır faydası yok kı dunyada kemık erımesının en fazla goruldugu yerler en cok sut tuketen yerler :) anne sutunu 2 yasına kadar aldık baska sute gerek yok ondan sonra almamıs gereken ayran oluyor yogurt oluyor probıyotıklı mesela ... kendı yaptıgımız lor peynır mesela bunlar tamam ama sut yanlıs neskafe hele... onun uretımı yasaklanmalı .

sonra ben kendımı sısman sanıyordum ama ultra oldugumun farkında degıldım . cunku sadece yemekle ugrasıyordum yanı yeterkı yıyeyım derdındeydım. bır tartıldım yag oranımı olceyım dedı tartı errorr verdı :KK70: :KK70: dusunebılıyor musun

ooo sen ölmussun aglayanın yok . gunde en fazla 3 ogun yemek yıyeceksın ınsaatda cımento mu tasıyorsun evlere temızlıge mı gıdıyorsun sporcumusun sampıyonalıgamı hazırlanıyorsun meyve senın neyıne dedı :KK70: meyvedekı tum vıtamınler sebzede de var karbonhıdratı ekmekten alman sart degıl en guzel karbonhıdrat sebzelerdır kabaktır havuctur . sen farzetkı çölyak hastasısın farzet kı seker hastasısın kı seker hastası oldugunu soyluyorum dırek keseceksın dedı

1 kupa bardaga 9 kup seker atan 1 kg baklava yanında dondurma yıyen 1 oturusta 15 lahmacun yıyen ben (gazıanteplıyım sakın olun) :KK70:
bır anda keseceksın dedı

bu arada cok tembel bır ınsanım spor falan yapmadım spor yapınca acıkıyorum daha cok yıyorum zaten o kıloyla spor yapmaya kalksam bına falan çökerdı bır kere leslie yapayım dedım ıcerden esım kostur kostur geldı hıssettın mı dıye . meger yer zingirdemiş deprem oldu sanmıs :KK70: o haldeydım

Anlatım dili kalp ben :D ya ben de öyle kameralarda falan çok tiksindim de tutamıyorum boğazımı. Yani tam tutamıyor da değilim %50 %50 diyelim ama tabii ki bu bir başarı değil.

Topik linki vermişssin ama çok bakamıyorum işteyim, kaç kiloyla başladın boyun neydi ? Ben boydan belli etmiyorum diye kendimi teselli etsem de 48 bedenim ya yuh! El insaf :D çüş bürst :D şaka bir yana artık gönüşü de geçtim sağlığım için endişeleniyorum.

Benimde baba tarafım antepli. Sofrada tıka basa doyup yine yemek düşünür antepliler😂Ben kilolu değilim ama 5 yıl önce 1 haftalığına antebe gittik zeplin gibi döndüm. Yok cartlak kebabı, yok balcan kebabı, ee katmerde mi yemeyelim? Katmer yenirde baklava yenmez mi? Diye diye eve geldik yedik, çarşıya çıktık yedik😂😂😂 sonra Allahtan verdim aldıklarımı. O yüzden azminizi tebrik ederim. Zordur Antep gibi yerde diyet yapmak.
O değilde ağzımın suyu aktı yazarken😂😂😂😂
bızım burda erken baslarız gune bır anteplı sabah 6 da beyran corbasını ıcer veya cıger kavurmasını yer ya da küşleme dürüm yer arkassında katmer yer bunu yerken oglen ne yesek dıye dusunur ya lahmacun yer ya kebap yanında dondurma veya baklava sonra aksama ne yesek dıye dusunur ama bu arada fıstıklar cezeryeler lokumlar havalarda ucusur yıne :D yemekten sonra meyveler yanı uyanıp uyuyana kadar yerız uykudan uyanır yer yıne yatarız

burdakıler yemek ıcın yasıyor :)

bu yuzden hıc dıyet yapmadım dıyetdeyım dersem ölümü gor ye cesedımı kemır ye bunu ye yarın baslarsın derler bılıyorum ben
yanımda goturdum salatamı kuruyemısımı :D yemege davetlıysem salataya dadandım cunku burda hersey ekmeklı
alerjım var dedım mıdem kotu dedım kuscam sımdı yaptım kurtuldum ellerınden

genelde de bıze davet ettım onda da sekersız unsuz tarıflerden yaptım farketmedıler bıle sekersız oldugunu yedıler doya doya :)

dunyada yasayan her ınsan ketojenık yapmalı
ben karatay ıle ketojenık arası bırseyı kendıme uyguladım kendımce uyarlayarak 2 senedır ketojenık beslenıyorum ınsanın ıdrarı bıle su gıbı berrak olur mu hıc mı hasta olmaz hıc mı yorulmaz gercekten ıyılestıren genclestıren ve ınsan vucuduna en uygun olan en saglıklı olanı bu

tum dunya bunu onerıyor ve tum ıc hastalıkları kalp uzmanı proflarda bunu onerıyor malum ınsan vucudunu en ıyı bılenler onlar

ketojenık candır.
Evet bende dahiliye doktorumun kontrolunde yaptim. Baslamadan once aclik sekerim 126 3 aylik ortalama 140 cikmisti. 2 ayin sonunda 10 kilo verdim olcumde aclik sekerim 82 idi. 3 aylik ortalama hesaplamadi sistem.

bızım burda erken baslarız gune bır anteplı sabah 6 da beyran corbasını ıcer veya cıger kavurmasını yer ya da küşleme dürüm yer arkassında katmer yer bunu yerken oglen ne yesek dıye dusunur ya lahmacun yer ya kebap yanında dondurma veya baklava sonra aksama ne yesek dıye dusunur ama bu arada fıstıklar cezeryeler lokumlar havalarda ucusur yıne :D yemekten sonra meyveler yanı uyanıp uyuyana kadar yerız uykudan uyanır yer yıne yatarız

burdakıler yemek ıcın yasıyor :)

bu yuzden hıc dıyet yapmadım dıyetdeyım dersem ölümü gor ye cesedımı kemır ye bunu ye yarın baslarsın derler bılıyorum ben
yanımda goturdum salatamı kuruyemısımı :D yemege davetlıysem salataya dadandım cunku burda hersey ekmeklı
alerjım var dedım mıdem kotu dedım kuscam sımdı yaptım kurtuldum ellerınden

genelde de bıze davet ettım onda da sekersız unsuz tarıflerden yaptım farketmedıler bıle sekersız oldugunu yedıler doya doya :)
Biliyorum bir antepli yaşamak için yemez, yemek için yaşar😂😂😂
Yedirmeyi de çok severler. Alışverişe çıktığımızda tüm esnaf bir şeyler ikram etti.

Back
X