Yapacak birsey yok ama umut iste..

Bediaa

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
22
3
286
Hollanda
Merhaba hanimlar, aranizda yeniyim. Kafama takilan sorulardan kurtulmak, baskalarina soyleyemediklerimi burda paylasmak ve sizden gelen yanitlarla kendimi belki avutabilirim. Belki biraz uzun olacak, kusuruma bakmayin.

Ben Hollandada yasiyorum 19 yasindayim ve bunun 7 ay oncesinde biriyle tanistim, kendisi benden 1,5 yas kücük. Cok kisa sure icinde bana karsi hissettiklerini, ailesine uygun oldugumu ve annesininde benimle konusmasini istedigini (yani cok ciddiydi) anlattiktan sonra cikmaya basladik, ben hic bir zaman boyle seylere acik olmamistim, kaderimdeki erkegi bekliyordum, bana bir omur boyu yar olabilecek. Bana soyledikleriyle cok samimiydi ve birliktyken cok guzel anilarimiz oldu.. Benden vazgecmeyecek ve zamani geldiginde iliskimizin adi konacakti, aileler bir olacakti..
7. Ayin sonunda bu sevdigim kisi Turkiyeye tatile gitti, ben ise Hollanda da kaldim bu yaz. Bana mesaj atmamaya basladi (normalde whatsapptan surekli yazisirdik). İntereti olmadigindan ve ailevi durumlardan dolayi yazamadigini soyledi sonra. Buna inandim ve sabirla heyecanla surekli ondan mesaj veya fotograf bekledim, ama gelmedi. Surekli online olup cikiyordu, facebook ve diger sosyal aglarda resim paylasiyordu ama bana yazmiyordu.
Bir gece 'iyi geceler birtanem seni cok sviyorum' diye bir mesaj geldi, sevincten gozlerim doldu ve butun korku ve kuskularim gitmisti. Ama alti hafta boyunca birdaha hic bir sekilde konusmadik, benimle neden konusmuyorsun diye sorunca da ustume cok geliyorsun, rahat istiyorum sana konusmayalim diyorum anlamiyorsun deyip tersliyordu. 6 hafta boyunca beni ilk kez aska davet eden kisi icin agladim dua ettim. Hersey cok guzeldi o Turkiyeye gitmeden once. Nasil hersey boyle degismisti? Hanimlar ben hediyeler almistim gelince verecektim dogum gunu icin, ama hollandaya dondugunde bana hic bir sekilde yazmadi aramadi, benimde bir gururum oldugu icin noktayi koymak istedim. Aradim ve herseyin basladigi parka cagirdim, konusmaliyiz bu boyle olmas bitecekse de konusarak bitmeli dedim. Ama gelmedi... Cok guzel baslayan iliskimiz boyle igrenc bir sekilde son buldu. Telefonu yuzume kapatti ve gelemiyorum anlamiyormusunndedi. Hersey bitti dedim, o da bana 'bitmisti zaten, sana anlatamadim' dedi.. Seni seviyorum soyleeiklerimin hic biri yalan degildi ama yapamiyorum ben dedi. Sevseydin mucadele ederdin diye kizinca beni whatsapptan blok etti.. Anlayacaginiz son bir gorusme degil, son bir cumle bile cok geldi...
Arkadaslar simdi ben okadar cok ozluyorum onu, anilar beni kahrediyor ama benim tek istegim o da aci ceksin, pisman olsun benim boslugumu hissetsin, sadece aci ceken taraf ben olmayayim istiyorum... Ama bunun boyle olup olmadigini bilmiyorum.. Belki coktan unutuldum, hersey cok guzeldi anlatamam, tek istegim onun da (bir gun) kahrolmasi... Bana birgun donmek istemesi, kabul edecegimden degil, sirf o da ayni hisleri benim 6-7 hafta boyunca cektiklerimi o da hissetsin istiyorum... Facebook ve diger sosyal aglarimi sildim onun fotograflarini veya arkadaslarini gormeye dayanamiyorum, ne yapmaliyim arkadaslar, giden pismannolur mu? Ben sadece sevdim, bunlari hak edecek naptim ben....?

Son düzenleme:
eğer hiç aramaz sormaz yüz vermezseniz pişman olur.
ama vik vik vik başının etini yer sürekli arar çok yüz verirseniz iyice kötü olur.
Karar sizin

unutmayın "Kaçan Kovalanır " .

Kesinlikle o gundem sonra hic bir sekilde iletisim kurmadim kurmayada calismadim..
Cevap icin tesekkurler

Umut verip güven aşılayıpta yarı yolda bıraktığın insanın Gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin... - Hz. Muhammed (s.a.v.)

Pisman olmazsa yaptigini birgün ceker elbet. Sen Allaha havale et canim.
Kendi hayatina odaklan. En güzel intikam unutmaktir.

canım 17 yaşında bir oğlan çocuğundan bahsediyorsun.
yani sevmiştir ama duyguları bitmiştir.
uzaktasınız sonuçta.
o yaşta hangi erkek evlilik-ciddi ilişki falan düşünür ki?
sen yaşının ve cinsiyetin gereği olgunsun. o daha çocuk..

Haklisin tabii ki, ilk basta yasini soylememisti ben yasitiz diye dusunuyordum, soyledikten sonra da ona karsi bos degildim.. Ve tatile gidene kadar gayet olgundu yani 17 yasini belli etmiyordu, ya gercek yuZu ortaya cikti, ya da dedigin gibi duygulari bitti.. Ayni sehirde yasiyoruz ve zaman zaman karsi karsiya geliyoruz.. Cok zor, pisman olmasini istiyorum canim

hic kirilma gücüneme ama 17 yasinda henüz bahsi gecen kisi .basinda kavak yelleri ne istedigini bilmez tam .hele ki evlilik cok ciddi bi karar.bence üstüne düsme ve kendi yolunu cizmeye bak.gencsin elbet kaderindeki kisi cikar karsina

Evet haklisiniz hepiniz tabiiki, ama surekli samimiye benziyordu dedikleriyle. Tabiiki kendisi de cok kucuk oldugunjn farkindaydi, birkac sene ilerisini dusunmustu ama haklisiniz olgun dusunce degildi cabuk vazgecti

Arkadaslar onu sık sık goruyorum, ama neyapmaliyim? Ondan kacmak mi yoksa bilerek onu gormezden gelmek o yokmus gibi mi davranmak? Cok zormus ben bilmezdim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…