- 22 Mart 2016
- 274
- 198
- 18
- Konu Sahibi Freudige Frau
-
Renklerin cinsiyeti yokturTabii ki derli toplu değilama çok güzel bir fikir verdiniz çok teşekkür ediyorum. Bebişin cinsiyetini öğrenmeyi bekliyoruz hazırlıklara alışverişe başlamak için. Belki o zaman kafam da yoğun olur. Ben bi başlıyım o vakit makyaj masamı dolabımı vs dizmeye.yeniden temizlik yapmaya falan
bol bol yuruyurs yapıp sırt kaslarınızı güçlendirin dogum sonrası yoksa çok sorun oluyorKızlar hamilelikten dolayı evden bile çıkamıyorum haftalardır.Evde de tek yaptığım temizlik ve biraz da kendimi iyi hissettiğim zamanlar yemek yapmak.Ya bana gerçekten yapacak bir şey önerisi verir misiniz? Çok sıkılıyorum yurt dışındayım. Öyle gelen giden de yok neredeyse. Türkiyeye ilk gittiğimde alacağım düzinelerce kitap. Buradan istediğim kitapları bulabilir miyim hiçbir fikrim yok. Geçen gün birkaç çeşit pasta börek yaptım sırf zaman geçsin diye. Yiyen de yok öylece dolapta duruyor. Hani sırf vakit geçirmek için böyle bir şey yapınca ziyan oluyor yazık günah. Yani aklıma hiçbir şey gelmiyor. Yardım edin kızlar bana fikir verin nolur. Belki benim gibilere de ışık olursunuz..
Kızlar hamilelikten dolayı evden bile çıkamıyorum haftalardır.Evde de tek yaptığım temizlik ve biraz da kendimi iyi hissettiğim zamanlar yemek yapmak.Ya bana gerçekten yapacak bir şey önerisi verir misiniz? Çok sıkılıyorum yurt dışındayım. Öyle gelen giden de yok neredeyse. Türkiyeye ilk gittiğimde alacağım düzinelerce kitap. Buradan istediğim kitapları bulabilir miyim hiçbir fikrim yok. Geçen gün birkaç çeşit pasta börek yaptım sırf zaman geçsin diye. Yiyen de yok öylece dolapta duruyor. Hani sırf vakit geçirmek için böyle bir şey yapınca ziyan oluyor yazık günah. Yani aklıma hiçbir şey gelmiyor. Yardım edin kızlar bana fikir verin nolur. Belki benim gibilere de ışık olursunuz..
Hangi siteler bunlar link atabilir misin?Kitabı internetten de sipariş edebilirsiniz yurt dışına kargosu olan siteler var. Zevkinize göre dizi izleyebilirsiniz. Ve en sonuncu tavsiyem ise sıkılmazsanız puzzle yapabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?