Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

merhaba
sevsenacığım çok geçmiş olsun Allah hayırlısını versin ben de bebeğimin kalp atışlarını duyup 10 haftalıkken kaybetmiştim çok zor bir durum kürtajdan sonra çok kanaman olmaz inşallah benim olmamıştı normal hayatım devam etmişti ama psikolojik olarak atlatmam 1 hafta kadar sürmüştü sonra hep hayırlısını diledim elimizden gelen birşey yok çünkü

medicocan naber sennasılsın

ben bu ay doğum günümde adet oldum SATım doğum günüm olacak eğerki hamile kalabilirsem bu ay

Son düzenleme:

iyidir be tofitam sen nasılsın
elde var sıfır çok depresıfım ben her yonden ya

slm kızlar nasılsınız,?

Akıllım hayırlısı olsun hakkında eğer hormon testlerin normalse eşinin de iyi çıkarsa bence de acele etme bekle biraz daha..Klomen vs. için erken bence senın için..

slm kızlar nasılsınız,?

Akıllım hayırlısı olsun hakkında eğer hormon testlerin normalse eşinin de iyi çıkarsa bence de acele etme bekle biraz daha..Klomen vs. için erken bence senın için..

benim hormonlar iyi..şubatta bakılmıştı
bi spermiyogram var bakılmayan onu da cumaya inşallah
cuma namazını müteakip...

mistim de doktora sonuç göstermeye gidecekti gelsin de versin haberleri
benden bi nane çıkmadı bari günün güzel haberi ondan olsun:26:

Nedense hep eylül-aralık arasında doğmuş olmayı istemişimdir. Hani yaşıtlarına göre küçük oluyosun ya:))
Onun için çocuğu da o ara doğurmak ii olurdu:) Ama bundan sonrası için benim çocuk yüksek ihtimalle yaşıtlarına göre büyük olcak:))
Garip bi takıntı ama napim öle bir hissiyatım varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…