Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

Niye tartışıyosak:)))
Sen ocakta doğur ben aralıkta Hayırlısıysa tabe

Kızlar selülit için birşeyler yapan var mı aranızda..
Ben de hiç yoktu son 2 senedir bacaklarımda hatta ön baldırlarda çok belirgin uyuz olmaya başladım..
Nıvea selülit kremi aldım yeni başladım..Ama alternatif uygulamalar var mı?ne yapsam?:26::26:

Olabilir ii fikir...
İnş pınarcık, ben geçen aylarda hiç umutlanmamıştım..Bu ay belki de ilk normal deneme ayımız olduğundan, bi de eşceğizimin umutlanmasından bilemiyorum öle gaza geliverdim birden..Hakkımızda en hayırlı olna neyse o olsun..Allah biliyodur doğru zamanı.

6. his kuzum
yapılan bişi diil yani
geçen ayki umut&beklentimi biliosun

bu kızın 6 ncı hissinden tırsıyom artık ben kendi adıma bu kaçıncı kehanet oldu bi daha test yaparken craftye sorcam başka yolu yok
bıdıkçım hayırlısı olsun sen fazla üzülmeyince bizede umut oluyosun canım rabbim hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşallah
bu arada unutmadan selammmm

slm cnm hoşgeldin..Nasılsın?

iyi de kimse doğum ayını sormazki doğum yılını sorar geçer akıllıımm

hoşbuldum canım iyiyim
eşim gidince bi dağıldım ama şimdi toparlandım yalnızlık çok zor valla
sen nasılsın

Mesafe kötü tabi ama kavuşması güzel olur..Benım bi arkadaşım eşi 1 hafta tatile gitmişti,dönüşte bebeği patlattılar senın de öyle olur inş cnm.
Ben ovulasyon dönemine girdim cnm çalışmalara devam ama hesap kitap yapmıyrum eskisi gibi bıraktım.Yatakta bile yatmıyorum,hemen yıkanıyorum...Söz verdim kendime 5 gün gecikmeden test falan da yapmayacam artık...Kafam rahat şimdi,son haftalar stres başlar illaki ama zamanla bu duruma da alışıyor insan...

ben zaten en çok gelişini seviyorum bir ay evde olmayınca gelince yeni evli gibi oluyoruz
bide iyi tarafından bakıyorum evliliğimiz yıpranmıyo adam yokki evde kavga edelim
inşallah bu ay tutturursunuz hayırlısıyla
bende bu ay neler yaşıycam merak ediyorum her ay psikolojik olarak hamile hissediyodum kendini en azından olma ihtimali vardı bu ay bakalım regl olurken neler yaşıycam

sevsena yı merak ediyorum umarım iyidir :26:
ben kürtaj olmadım bilemem tabiki ama eltim aldırırken bütün gün ağlamıştım felaket bi gündü

bazen ufak ayrılılar işe yarıyor daha sıkı sarılıyorsun birbirine..
Biz burda sabratmeyi öğrendik öğrettik birbirimize,sığındık rabbimize inançla bekliyoruz..

gel sende benim gibi oluruna bırak.Sen 2.ciyi istiiyorsun benim olmadığı için böyle düşünüyorum. meselaa tvdeki olayları düşünüyorum 3 çocuğu kesti adi ........ herif.Aklımın sürekli onda olacağı bir çocuğum yok rahatım.Misafirliğe gittiğimde en rahat çayımı yudumlayan kafama göre hareket eden istediğimde her yere gidebilen biriyim.şu an bile rahat rahat nette takılıyorumm aman o kırılacak amann üstüne çayı dökecek amannn balkona çıkacak diyee gerim gerim gerilmiyorum ...Benden rahatı yok ee ne diyee üzülüp ağlayayaım olmuyor diyee olursaaa Rabbim hayırlısını versinn tabiki deli gibi sevinirim amaa gebe kalmayı silmem lazım aklımdan o yüzden rahatlığı düşünüyorum.Psikolojikmen gerçekten bitti ben bu defteri kapattım ilk defa doktora falan gitmedim hormon tahlili ilaç hepsini bıraktım.Kafam rahat rahim filmide temiz yumurtalarda çalışıyor eşimdede bişey yok.Tek şey beyindeki salgılanan acabaaaa?? gibii kafayı yoran olaylarr hamile kalmamı engelliyo olmazsa olmasın hiç probblem değil.Rabbim isteyen herkese versin inş....

bunları diyemiyorum işte ben
inşallah en yakın zamanda bu rahatlığının mükafatını alırsın canım

bunları diyemiyorum işte ben
inşallah en yakın zamanda bu rahatlığının mükafatını alırsın canım

bende diyemiyordum amaaa kafama iyice sokmak zorundayım bazı şeyleri bilmiyorum sizde oluyormuydu amaa bendee regl zamanı ve yumurtlama zamanı kafamda bir ağırlık oluyodu sanki ve inanılmaz başım ağrıyordu sterss yapıyordum nefes alamıyordum sıkıntıdan amaa hepsi geçti şükürr darısda sanaa kuzummm

bende de bi sinir bi sinir evde terör estiriyorum
eşim regl dönemlerinde sinirli oluyodun şimdi ortasında da sinirlisin, 1 ayn her gününde sinirlisin diyo:26:

bende de bi sinir bi sinir evde terör estiriyorum
eşim regl dönemlerinde sinirli oluyodun şimdi ortasında da sinirlisin, 1 ayn her gününde sinirlisin diyo:26:

evet işte o stresten kaynaklanıyorrr sende karar verr pozitif oll istemee boşver istesende işstemesende Rabbim alnımıza ne yazdıysa o olucak olacaksaaa ne mucizelerleee oluyorr hiç bilmiyorsun bileee amaaa artık pşini bıraktım benn yeter bu kadarı....

size bir fıkraaa

Otomatik Lamba:))
Adam geç saatte zil zurna sarhoş eve geldiKarısı uyuyorduTuvalet ihtiyacını gide...rdikten sonra karısının yanına geldi vekadını uyandırdı
-Karıcığım,
-Ne var?
-Sen ne mükemmel bir kadınsın be,birtanesin
-Ne oldu gene?
-Ne olacak tuvaletimize o otomatik lambayı ne zaman taktırdın?Harika olmuş
-Ne diyorsun sen ne lambası?
-Valla ne bileyim hayatım,tuvaletin kapısını açıncaışık yanıyor kapatınca sönüyor
Bunu duyan kadın öfkeyle yerinden fırladı:
-Allah belanı versin pis sahroş yinemi buzdolabına işedin!::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…