Aralıkta doğan 26 demicek ki 25 dicekAynı yıl doğanlar hep 26 derken o aralık gelene kadar 25 dicek..
Ve aynı yıl doğanlara göre okulunu erken bitirmiş olucak, ünve erken başlamış olucak, vs. Ocak doğumlu sadece okula erken başlarsa avantajlı.
'anneler gününde anne olalım ' olabilir belki...
Ya da benzer bişey..Allahım anneler günü kutlanmayı nasip etsin bize:)))
Zuzu hoşgeldin cnm.Valla gecen ay pek bi hamişimiz oldu.Nİsana pek kimse kalmadı zati..Bi çoğumuzda yine bayrağı çekti.Mayısa hazırlanıyoruz...
Tabi güzel haberler verebilecek bir kaç arkadaşımız da var trılaylom gibi:)))
selam canım ekledim listeye
kasım anneleri topiğinden tanıyorum seni hoşgeldin :80:
6. his kuzum
yapılan bişi diil yani
geçen ayki umut&beklentimi biliosun
bu kızın 6 ncı hissinden tırsıyom artık ben kendi adıma bu kaçıncı kehanet oldu bi daha test yaparken craftye sorcam başka yolu yok
bıdıkçım hayırlısı olsun sen fazla üzülmeyince bizede umut oluyosun canım rabbim hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşallah
bu arada unutmadan selammmm
Aralıkta doğan 26 demicek ki 25 dicekAynı yıl doğanlar hep 26 derken o aralık gelene kadar 25 dicek..
Ve aynı yıl doğanlara göre okulunu erken bitirmiş olucak, ünve erken başlamış olucak, vs. Ocak doğumlu sadece okula erken başlarsa avantajlı.
akıllım küstün mi bana sen kızdın mı
cevap yazmadın daaa
slm cnm hoşgeldin..Nasılsın?
hoşbuldum canım iyiyim
eşim gidince bi dağıldım ama şimdi toparlandım yalnızlık çok zor valla
sen nasılsın
Mesafe kötü tabi ama kavuşması güzel olur..Benım bi arkadaşım eşi 1 hafta tatile gitmişti,dönüşte bebeği patlattılar senın de öyle olur inş cnm.
Ben ovulasyon dönemine girdim cnm çalışmalara devam ama hesap kitap yapmıyrum eskisi gibi bıraktım.Yatakta bile yatmıyorum,hemen yıkanıyorum...Söz verdim kendime 5 gün gecikmeden test falan da yapmayacam artık...Kafam rahat şimdi,son haftalar stres başlar illaki ama zamanla bu duruma da alışıyor insan...
ben zaten en çok gelişini seviyorum bir ay evde olmayınca gelince yeni evli gibi oluyoruz
bide iyi tarafından bakıyorum evliliğimiz yıpranmıyo adam yokki evde kavga edelim
inşallah bu ay tutturursunuz hayırlısıyla
bende bu ay neler yaşıycam merak ediyorum her ay psikolojik olarak hamile hissediyodum kendini en azından olma ihtimali vardı bu ay bakalım regl olurken neler yaşıycam
ben zaten en çok gelişini seviyorum bir ay evde olmayınca gelince yeni evli gibi oluyoruz
bide iyi tarafından bakıyorum evliliğimiz yıpranmıyo adam yokki evde kavga edelim
inşallah bu ay tutturursunuz hayırlısıyla
bende bu ay neler yaşıycam merak ediyorum her ay psikolojik olarak hamile hissediyodum kendini en azından olma ihtimali vardı bu ay bakalım regl olurken neler yaşıycam
gel sende benim gibi oluruna bırak.Sen 2.ciyi istiiyorsun benim olmadığı için böyle düşünüyorum. meselaa tvdeki olayları düşünüyorum 3 çocuğu kesti adi ........ herif.Aklımın sürekli onda olacağı bir çocuğum yok rahatım.Misafirliğe gittiğimde en rahat çayımı yudumlayan kafama göre hareket eden istediğimde her yere gidebilen biriyim.şu an bile rahat rahat nette takılıyorumm aman o kırılacak amann üstüne çayı dökecek amannn balkona çıkacak diyee gerim gerim gerilmiyorum ...Benden rahatı yok ee ne diyee üzülüp ağlayayaım olmuyor diyee olursaaa Rabbim hayırlısını versinn tabiki deli gibi sevinirim amaa gebe kalmayı silmem lazım aklımdan o yüzden rahatlığı düşünüyorum.Psikolojikmen gerçekten bitti ben bu defteri kapattım ilk defa doktora falan gitmedim hormon tahlili ilaç hepsini bıraktım.Kafam rahat rahim filmide temiz yumurtalarda çalışıyor eşimdede bişey yok.Tek şey beyindeki salgılanan acabaaaa?? gibii kafayı yoran olaylarr hamile kalmamı engelliyo olmazsa olmasın hiç probblem değil.Rabbim isteyen herkese versin inş....
bunları diyemiyorum işte ben
inşallah en yakın zamanda bu rahatlığının mükafatını alırsın canım
bende diyemiyordum amaaa kafama iyice sokmak zorundayım bazı şeyleri bilmiyorum sizde oluyormuydu amaa bendee regl zamanı ve yumurtlama zamanı kafamda bir ağırlık oluyodu sanki ve inanılmaz başım ağrıyordu sterss yapıyordum nefes alamıyordum sıkıntıdan amaa hepsi geçti şükürrdarısda sanaa kuzummm
bende de bi sinir bi sinir evde terör estiriyorum
eşim regl dönemlerinde sinirli oluyodun şimdi ortasında da sinirlisin, 1 ayn her gününde sinirlisin diyo:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?