benim hormonlar iyi..şubatta bakılmıştı
bi spermiyogram var bakılmayan onu da cumaya inşallah
cuma namazını müteakip...
Nedense hep eylül-aralık arasında doğmuş olmayı istemişimdir. Hani yaşıtlarına göre küçük oluyosun ya:))
Onun için çocuğu da o ara doğurmak ii olurdu:) Ama bundan sonrası için benim çocuk yüksek ihtimalle yaşıtlarına göre büyük olcak:))
Garip bi takıntı ama napim öle bir hissiyatım varr
Bende hep yaz bebeği olsun isterim.Yazın aman üşür mü hasta mı olur pek düşünmeyiz..Giydirirsin bi body atarsın arabaya ne güzel..
Hımm o da mantıklı ama bakış açılarımız farklı:)
Ya bu arada nisanda h. kalınca aralıkta doğum oluyo mu ki?
Kaç hafa sürüyo mu hamilelik?
38 haftayı buluyo benim bildiğim. O zaman da zaten aralığa yetişmiyo...Kafam karıştııı
hamilelik 40 hafta kuzum
sezeryanı 2 hafta önce 38 de alıolar
o kaldı heralde aklında
Hee şimdi anladım...Bi de üşenmedim saydım..Velev ki bu ay h.kalırsam , sat 25 Marttan saymaya başlayınca 40 hafta bitimi 30 Aralık:)) Yakalıyomuşum
Yalnız eşimin pozitivizmi bana da bulaştı:) Tüm hesaplar tamam da daha ortada bişi yokk
olur olur olurrr bal gibi olur
aman bişey değil şimdi işin yoksa mayıs topiğine isim düşün
peeeehhhhh
deli kadınnnn :)
izmirli zuzu
hoş geldin nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnn
ne yapıosun
burdayım craftyciiimm geldim yine aranızasizleri çok özledim aslında ama bööyle gebelik olayınca takıntılı hale gelmemk adına biraz uzak kalmak istedimm sizde ne var ne yokk bakemm
peeeehhhhh
Hee şimdi anladım...Bi de üşenmedim saydım..Velev ki bu ay h.kalırsam , sat 25 Marttan saymaya başlayınca 40 hafta bitimi 30 Aralık:)) Yakalıyomuşum
ii valla gezinioruz işte
aynı herşey şükür bende
bizdede aynı ama tek fark var canımcım eşim sperm testi yaptırdı sayısı çook iyi ama hiç hareketlisi yok ilaç kullanıyor bakalım bu ay ilaçlar fayda edermi etmezmi tabi daha ilk aydan çok beklentim yok ama kısmet adetime 10 gün var
peeeehhhhh
burdayım craftyciiimm geldim yine aranızasizleri çok özledim aslında ama bööyle gebelik olayınca takıntılı hale gelmemk adına biraz uzak kalmak istedimm sizde ne var ne yokk bakemm
Nedense hep eylül-aralık arasında doğmuş olmayı istemişimdir. Hani yaşıtlarına göre küçük oluyosun ya:))
Onun için çocuğu da o ara doğurmak ii olurdu:) Ama bundan sonrası için benim çocuk yüksek ihtimalle yaşıtlarına göre büyük olcak:))
Garip bi takıntı ama napim öle bir hissiyatım varr
hemen hemen keçi boynuzu kürü yapp adama
harekete çok ii gelio[/QUOTE
tamam araştırayımm klomen ve l-arginine diye bir toz kullanıyor birde ilişkiden önce bi hap içiyor
hayııır yanlış düşünüyosuuunnn ocakta doğmak avantajdır..
1985 ocak doğumlusun şuan kaç yaşındasın 2011-1985=26
1985 aralık doğumlusun şuan kaç yaşındasın 2011-1985=26
bebekken büyük olacak ama büyüyünce onun kaymağını yiyecek
mesela 6.5 yaşını geçtiği için ailesi onu okula gönderecek, o nüfus cüzdanına göre 6 yaşında olacak..
hatta ilerde arkadaşlarına hava atmak için erken gittim yerine 2. sınıftan başladım okula diyecek
benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?