Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

benim hormonlar iyi..şubatta bakılmıştı
bi spermiyogram var bakılmayan onu da cumaya inşallah
cuma namazını müteakip...

onunda sonuçları iyi çıkar inş. cnm...Benmde eşimde bişey çıkmadı bende de sorun yok.Ama erkekler sperm verince ve sonuç iyi çıkınca üstünden yükü atıyorlar.Biz her ay hamile kalamayan taraf oluyoruz ...Ama ne yapacaksın Allah vermeyince vermiyor.

Bende hep yaz bebeği olsun isterim.Yazın aman üşür mü hasta mı olur pek düşünmeyiz..Giydirirsin bi body atarsın arabaya ne güzel..

Bende hep yaz bebeği olsun isterim.Yazın aman üşür mü hasta mı olur pek düşünmeyiz..Giydirirsin bi body atarsın arabaya ne güzel..

Hımm o da mantıklı ama bakış açılarımız farklı:)
Ya bu arada nisanda h. kalınca aralıkta doğum oluyo mu ki?
Kaç hafa sürüyo mu hamilelik?
38 haftayı buluyo benim bildiğim. O zaman da zaten aralığa yetişmiyo...Kafam karıştııı

hamilelik 40 hafta kuzum
sezeryanı 2 hafta önce 38 de alıolar
o kaldı heralde aklında

deli kadınnnn :)

izmirli zuzu
hoş geldin nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnn
ne yapıosun

burdayım craftyciiimm geldim yine aranıza sizleri çok özledim aslında ama bööyle gebelik olayınca takıntılı hale gelmemk adına biraz uzak kalmak istedimm sizde ne var ne yokk bakemm

olur olur olurrr bal gibi olur

aman bişey değil şimdi işin yoksa mayıs topiğine isim düşün
peeeehhhhh

Hayırlısı olsuunnn...Hayırlı zamanda hayırlı sağlıklısı olsun hepimize işşallahh..
Bi arkadaş bütün aylar için başlık listesi çıkarmıştı. Nerde kaldıydı ki o?Mart topiğinde miydi du bakiim ben

Hee şimdi anladım...Bi de üşenmedim saydım..Velev ki bu ay h.kalırsam , sat 25 Marttan saymaya başlayınca 40 hafta bitimi 30 Aralık:)) Yakalıyomuşum

cnm martın sonu olunca aralık a yetişir senin ki ..Benim de SAT 1 nisan hamiş olursam yılbaşına denk geliyor...Ben 2012 bebeği olsun istiyorum zaten

ii valla gezinioruz işte
aynı herşey şükür bende

bizdede aynı ama tek fark var canımcım eşim sperm testi yaptırdı sayısı çook iyi ama hiç hareketlisi yok ilaç kullanıyor bakalım bu ay ilaçlar fayda edermi etmezmi tabi daha ilk aydan çok beklentim yok ama kısmet adetime 10 gün var

hemen hemen keçi boynuzu kürü yapp adama
harekete çok ii gelio

olur olur olurrr bal gibi olur

aman bişey değil şimdi işin yoksa mayıs topiğine isim düşün
peeeehhhhh

'anneler gününde anne olalım ' olabilir belki...
Ya da benzer bişey..Allahım anneler günü kutlanmayı nasip etsin bize:)))

burdayım craftyciiimm geldim yine aranıza sizleri çok özledim aslında ama bööyle gebelik olayınca takıntılı hale gelmemk adına biraz uzak kalmak istedimm sizde ne var ne yokk bakemm

Zuzu hoşgeldin cnm.Valla gecen ay pek bi hamişimiz oldu.Nİsana pek kimse kalmadı zati..Bi çoğumuzda yine bayrağı çekti.Mayısa hazırlanıyoruz...
Tabi güzel haberler verebilecek bir kaç arkadaşımız da var trılaylom gibi:)))

hayııır yanlış düşünüyosuuunnn ocakta doğmak avantajdır..

1985 ocak doğumlusun şuan kaç yaşındasın 2011-1985=26
1985 aralık doğumlusun şuan kaç yaşındasın 2011-1985=26

bebekken büyük olacak ama büyüyünce onun kaymağını yiyecek
mesela 6.5 yaşını geçtiği için ailesi onu okula gönderecek, o nüfus cüzdanına göre 6 yaşında olacak..
hatta ilerde arkadaşlarına hava atmak için erken gittim yerine 2. sınıftan başladım okula diyecek

benim gibi

Aralıkta doğan 26 demicek ki 25 dicek Aynı yıl doğanlar hep 26 derken o aralık gelene kadar 25 dicek..
Ve aynı yıl doğanlara göre okulunu erken bitirmiş olucak, ünve erken başlamış olucak, vs. Ocak doğumlu sadece okula erken başlarsa avantajlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…