Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

bulunmazki burada öyle şeyler
normal çay bile fincanda yasak
anca ince bellide o da çay saatleri olan 10buçuk ve 3buçukta

aa çok ilginçç:44: Adaçayını da baya regl oluyosun sökülmesi rahat olsun diye demiştim..Yanında papatya bulundursan sıcak su koyup içemiyo musun şimdiiii

Mistim kim olsa ilk etapta morali bozulur ama muayene olmadan karalar bağlama hemen.Belki ufak bir ilaç veya ufak bir operasyonla herşey normale girer.Ya da aşılma bile olsa ne olacak dünyanın sonumu sanki.Ben hiç sebepsiz bebek olmuyo diye aşılama yaptıran bir sürü insan biliyorum nitekim bende yakında şılama yolcusu olacam sanırm..
Moralini bozma hemen daha bu ilk test ,tekrar test yapılır muayene falan olur düzelir herşey..

Kızlar çok sağolun iyi ki varsınız..
Eşimin başka bir şubeye tayini çıkmış.balgat şubesine..morali baya bozulmuş..çok iyi bir şubeymiş ama eşim şimdiki yerinden memnundu.bende üzülme taşınırız falan dedim.bakalım ne olacak..sperm olayı hakkında hiç bir yorum yapamıyorum.ne olur bilemiyorum.

Off başım çok ağrıyor..

mistik üzülme baska bir doktora gidin bakalım bir de elinizdekı sonuclarınızla beraber

ben de başka bir il diye düşündüm..
Oraya da alışır güzelim..taşınmanız gerekebilir oranın trafiği çok kötü oluyo
aslında belki de daha hayırlı senin de yolun kısalır

diğer konuda bişey söylemek için erkenmiş daha zaten

bencedeeeeeeee
spermiyograma 1 test ile aşılama olabilir diyenin aklına tükürürüm ben
+ hareket ve yapı bozukluğuna aşılama önerene ürolog die bidaha gitmem ben
ankara da sın sen
Kaan Aydos a git başkasına gitme millet istanbuldan kalkıp o adama gidio mistim

özel muayenesi var mı bilmiyorum ama ankara üni de ibn-i sinada o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…