Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

mistim de doktora sonuç göstermeye gidecekti gelsin de versin haberleri
benden bi nane çıkmadı bari günün güzel haberi ondan olsun:26:

mistim hemen anlat ne dedi doktor???

moralim çok bozuk ....
doktorum izinliymiş bugün tüp bebek doktoruna+başka bir kadın doğumcuya+üroloji doktoruna sonuçları gösterdim.eşimin ileri hareketliler çok düşük ve şekil bozukluğuda varmış.üroloji doktoru bu koşullar altında hamile kalmanız çok zor dedi.eşimi muayene etmek istedi.cumartesiye randevu aldım.aşılamayı deneyebilirsiniz dedi direk

1 şimdi bi sakin ol panikleme
2 hemen muayene olsun varikosel olabilir
3 aşılama vs unut onları

Öperim üzülme emiiiiiiiiiiiiiiii

+ gerizekalı mı bu insanlar
en az 3 spermiyogram gerekli aşılama ve tüp bebek kararı için
spermler o kadar değişiklik gösteriyor ki anlatamam sana
stres yemek vs o kadar etkili ki

dellendirmesinler beni
1 ay ara ile 3 spermiyogram şart mistim

canım canım dur bi hemen üzülme
çözümü var herşeyin..ilaç vitamin bişey önerir
olmayacak dememiş ya..en azından öğrendiniz ona göre hareket edeceksiniz
daha fazla zaman kaybetmeyeceksiniz..

olacak mistim inşallah dualarımız var bizim olacak

1 şimdi bi sakin ol panikleme
2 hemen muayene olsun varikosel olabilir
3 aşılama vs unut onları

öperim üzülme emiiiiiiiiiiiiiiii

doktorun biri dedi zaten..tek bir test ile karar vermek zor ama üroloji doktorumuz bir görsün dedi..üroloji doktoruda değerler iyi ama ileri hareketliler çok yavaş dedi..şekil bozukluğuda var eşiniz burdaysa hemen bir muayeneye almak isterim dedi.ben dedim ama ben bir gebelik yaşadım düştü..işte sağlıklı olamaz böyle bir durumda zaten dedi.eşiminde morali bozuldu birde üstüne adamın tayini çıkmış bugün...off geldimi üst üste geliyo hepsi..

o zaman gerçekten saçmalamışlar aşılama diye!!!!!!

muayenesini olsun, 1 ay sonra bi daha yaptırsın
bu arada daya bacım keçiboynuzunu enişteye

ne??kimin tayini çıktı
nereye çıktı???
noluyo yaaa

Cnmm lütfen bi derin nefes all bi sakinleşşş...Kendin de üzülme, eşine de destek ol...Hem crafty nin de dediği gibi bu daha ilk test...Tayin de iidir biz de tayin çıksa da gezsek diyoruz mesela..Ne güzel işte.

tayin demeyinnn banaaaaaaaaaa mayıs geliyor doğu görevi yaklaşıyorrrrr:96::96::96::96:

bu arada spermiogram çok tuhaf bişey bizde 180 milyon olan sperm 80 milyona düştü sonra yine çıktı aynı borsa gibi değişkennn canımm canınızı sıkmayınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…