ay mistik nerdesin yawwwwwwwwwwwww
+ AKILLIM açamıom ben blog
mistim de doktora sonuç göstermeye gidecekti gelsin de versin haberleri
benden bi nane çıkmadı bari günün güzel haberi ondan olsun:26:
mistim hemen anlat ne dedi doktor???
moralim çok bozuk ....
doktorum izinliymiş bugün tüp bebek doktoruna+başka bir kadın doğumcuya+üroloji doktoruna sonuçları gösterdim.eşimin ileri hareketliler çok düşük ve şekil bozukluğuda varmış.üroloji doktoru bu koşullar altında hamile kalmanız çok zor dedi.eşimi muayene etmek istedi.cumartesiye randevu aldım.aşılamayı deneyebilirsiniz dedi direk
moralim çok bozuk ....
doktorum izinliymiş bugün tüp bebek doktoruna+başka bir kadın doğumcuya+üroloji doktoruna sonuçları gösterdim.eşimin ileri hareketliler çok düşük ve şekil bozukluğuda varmış.üroloji doktoru bu koşullar altında hamile kalmanız çok zor dedi.eşimi muayene etmek istedi.cumartesiye randevu aldım.aşılamayı deneyebilirsiniz dedi direk
1 şimdi bi sakin ol panikleme
2 hemen muayene olsun varikosel olabilir
3 aşılama vs unut onları
öperim üzülme emiiiiiiiiiiiiiiii
+ gerizekalı mı bu insanlar
en az 3 spermiyogram gerekli aşılama ve tüp bebek kararı için
spermler o kadar değişiklik gösteriyor ki anlatamam sana
stres yemek vs o kadar etkili ki
dellendirmesinler beni
1 ay ara ile 3 spermiyogram şart mistim
+ gerizekalı mı bu insanlar
en az 3 spermiyogram gerekli aşılama ve tüp bebek kararı için
spermler o kadar değişiklik gösteriyor ki anlatamam sana
stres yemek vs o kadar etkili ki
dellendirmesinler beni
1 ay ara ile 3 spermiyogram şart mistim
doktorun biri dedi zaten..tek bir test ile karar vermek zor ama üroloji doktorumuz bir görsün dedi..üroloji doktoruda değerler iyi ama ileri hareketliler çok yavaş dedi..şekil bozukluğuda var eşiniz burdaysa hemen bir muayeneye almak isterim dedi.ben dedim ama ben bir gebelik yaşadım düştü..işte sağlıklı olamaz böyle bir durumda zaten dedi.eşiminde morali bozuldu birde üstüne adamın tayini çıkmış bugün...off geldimi üst üste geliyo hepsi..
doktorun biri dedi zaten..tek bir test ile karar vermek zor ama üroloji doktorumuz bir görsün dedi..üroloji doktoruda değerler iyi ama ileri hareketliler çok yavaş dedi..şekil bozukluğuda var eşiniz burdaysa hemen bir muayeneye almak isterim dedi.ben dedim ama ben bir gebelik yaşadım düştü..işte sağlıklı olamaz böyle bir durumda zaten dedi.eşiminde morali bozuldu birde üstüne adamın tayini çıkmış bugün...off geldimi üst üste geliyo hepsi..
offf bel kasık bacak baldır
ne varsa ağrıyooooo
offf bel kasık bacak baldır
ne varsa ağrıyooooo
Adaçayı ve papatya çayı iççç
hayırrrrrr
sakın adaçayı içme
ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?