Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

kızlar iyi akşamlar
maşallah ne kadar çok konuşmuşussunuz okuyamadım hepsini
hepinize teşekkür ederim daha iyiyim şimdi perşembe işbaşı yapıcam sevgiler

kızlar iyi akşamlar
maşallah ne kadar çok konuşmuşussunuz okuyamadım hepsini
hepinize teşekkür ederim daha iyiyim şimdi perşembe işbaşı yapıcam sevgiler

canımmm çok geçmiş olsun işlem bitti sanırımmm:97: Rabbim hakkında hayılrısını nasip etsin

hiç bişi almadım
7. aya kadar da almam :)
amaaa
ilk hedieleri gelmiş
biri mekke den biri amerikadan :)

bana ulaşsın çeker koyarım :)

benimde sana sözüm vardı örgüden ciciler göndercektim bi ara adres işini ayarlayalım sözümü yemiyim

craftycim aynen bendee göndermek isterim hediyesiniii ne zamandır aklımda amaaa bir türlü söyleyemedim sanadaa mikimm benim hayırlısylaa sağlıkla gelsin inşallah

çok ama çok canım sıkılıyorr Eşim asker ve halaa gelmedii aydaa kaç kere nöbeti oluyor öyle üzülüyorum ki bu durumaaa keşkee normal bir işte çalışsaydıda hergün evine aynı saatte gelebilseydi bu saat oldu hala yok emir gelecekte eve gelecek herşeyimiz emir üstünee insan daralıyor bazenn tek başıma kalamıyorum çok zor bir durum psikolojim alt üst oluyor Hergün bir korkuyla eşini beklemek ayrı bir dert şimdide eylem hazırlığı varmışşş sıkı sıkı önlemler alınıyor gelde kafayı yemee Rabbimm herşeyin hayırlısını nasip etsin canı sağolsun.Kendimi geçtim tek düşüncem o. Çok yoruluyor dinlenemiyor bilee nöbet tutuyorr diyelim sabah gitti yarın gece saat 00.00 ye doğru anca geliyor yada 18.00de gece dersi olunca geç geliyor ayda 5 gün amaa 10 gibii ...Çok zor çokkkk koskoca demlik çayı tek başıma bitirmeye çalışıyorum bir içini dökebeileceğin çay içebileceğin bir komşu bilee yokk herkess kendi havasında kendi derdindeee...Kafayı yemek üzereyimmm

ah be güzelim ben de yalnızım diye sızlanırken senin durumda aynıymış ne diğim bizimde kaderimiz buymuş
rabbim sağ sağlım evlerine gelmeyi nasip etsin
eşin nöbetçiyken seninle kalabilecek kimse yok mu akrabalardan falan arada sırada gelseler belki biraz rahatlarsın

malesefff hiç kimse yok ne anne ne baba nede akrabaaaa eşim ve bennn başka kimsecikler yk herkesss başka yerlerdeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…