hmm tamam o zaman... Aman beynin duymasın
Yok idi avatarım
hareketli bir avatar seçseydin daha mı güzel olurdu :26:
kızlar iyi akşamlar
maşallah ne kadar çok konuşmuşussunuz okuyamadım hepsini
hepinize teşekkür ederim daha iyiyim şimdi perşembe işbaşı yapıcam sevgiler
kızlar iyi akşamlar
maşallah ne kadar çok konuşmuşussunuz okuyamadım hepsini
hepinize teşekkür ederim daha iyiyim şimdi perşembe işbaşı yapıcam sevgiler
sağol nurdann amin duaların içinn
hayırlı sağlıklı bi bebeğin olması dileğiyle..
herkes öyle bir geçer zaman kiyeemi daldı neeeeeee
hiç bişi almadım
7. aya kadar da almam :)
amaaa
ilk hedieleri gelmiş
biri mekke den biri amerikadan :)
bana ulaşsın çeker koyarım :)
yaza kadarr kimmmmse kalmaz burda cicimmmm
çok ama çok canım sıkılıyorrEşim asker ve halaa gelmedii aydaa kaç kere nöbeti oluyor öyle üzülüyorum ki bu durumaaa keşkee normal bir işte çalışsaydıda hergün evine aynı saatte gelebilseydi bu saat oldu hala yok emir gelecekte eve gelecek herşeyimiz emir üstünee insan daralıyor bazenn tek başıma kalamıyorum çok zor bir durum psikolojim alt üst oluyor Hergün bir korkuyla eşini beklemek ayrı bir dert şimdide eylem hazırlığı varmışşş sıkı sıkı önlemler alınıyor gelde kafayı yemee Rabbimm herşeyin hayırlısını nasip etsin canı sağolsun.Kendimi geçtim tek düşüncem o. Çok yoruluyor dinlenemiyor bilee nöbet tutuyorr diyelim sabah gitti yarın gece saat 00.00 ye doğru anca geliyor yada 18.00de gece dersi olunca geç geliyor ayda 5 gün amaa 10 gibii ...Çok zor çokkkk koskoca demlik çayı tek başıma bitirmeye çalışıyorum bir içini dökebeileceğin çay içebileceğin bir komşu bilee yokk herkess kendi havasında kendi derdindeee...Kafayı yemek üzereyimmm
ah be güzelim ben de yalnızım diye sızlanırken senin durumda aynıymış ne diğim bizimde kaderimiz buymuş
rabbim sağ sağlım evlerine gelmeyi nasip etsin
eşin nöbetçiyken seninle kalabilecek kimse yok mu akrabalardan falan arada sırada gelseler belki biraz rahatlarsın
günaydınlar herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?