Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

Tatlım kapalı derken kapalı kıyafeti gibi diil..Şöle yani, boyunda çatala inmicek, etek boyu diz altı olucak (ama oturunca dizim görünmicek, yoksa öküz gibi bakıyolar afedersin). Tam olarak abiye değil de başka zamanlarda da kullanabileceğim, içime de sinecek bişi olmasını istiyorum. Yani hem bana uyucak hem onlara
Ondan dolayı da siyah diz altı bir elbise üstüne ceket düşünüyorum. Elbiseyi çok amaçlı kullanabileyim, üstündeki ceketi de başka davetlerde kullanabileyim. Ceket göstersin kıyafeti anladın mı?

Son düzenleme:

heeee
ben tesettürlü gibi algıladım
O zaman bende yok bacım..ama kotonun elbiseleri güzel oluyo bence bi bakabilirsin
arkadaşım bütün söz nişan ve kına elbiselerini kotondan almıştı
ben de duyunca çok şaşırmıştım..hiç o gözle bakmamışım demekki kotona

benimde nişandaki takımım ve istemedeki pantolonum koton du

Hımm..Bi de kotona bakim orayı es geçmiştim...Ara boy elbise bulmak da çok zor ya. Ya uzun oluyo, ya da diz hizası en fazla..Çok güzel elbiseler takımlar buldum ama ben onları Konya'da giyersem olay olur

Kıyafet bakarken aklınızda bulunsun. Özellikle ceketlere bakarken:)

Bi de şöle bişi var, elbise ağır kıyafet olmuyomuş onlara göreİlla ki ceketli olucak

:)
hadi inşallahhhh
sabah spermlerin hareketi daha bi iyi olur diye biliyorum

İnşallah cnm..bu hafta çalışam haftası ama ben yine gerginim biraz.
Canım alışveriş yapmak istiyor,bahar gelince yeni şeyler almak istiyorum kendime ,mağazaları dolaşınca ne kadar çok şey istedğimi farkediyorum hangisini alacağıma karar veremeyip hiç bişey almadan çıkıyorum..Sigortalarım atıyo...Sonra işe gelirken ne giysem diye kuduruyorum...

bende kuduruorum
zaten kocamandım şimdi hepten büyüdüm
hiç bi kıyafet olmuo
3 pantolonu denek olarak kullanıp terzide hamile pantolonuna çevirtmeyi planlıorum
bakalım nasıl olacak

benimde nişandaki takımım ve istemedeki pantolonum koton du
bnm de söz kıyafetim kotondu ...Hem kaliteli hem uygun fiyatlar olunca çok tercih ediliyor..Ama ben bazen çok tercih edilen markalardan soğuyorum...

ama bu ara mango da da çok şık kıyafetler var
Mango ve zara bnm de favorim..Kıyafetler konuşuyo geçekten

Gerçi craftycim sen Ebru dan takılırsın artık

ahahaha
yok be kuzu hala tayt&tunik devam
zamanında oxxo dan aldığım uzun gömlekler şimdi çok işe yarıo
GEBE den bi kot aldım o da koca popolu gösterdi giyemiom 60 TL bayıldım öle kenarda duruo

bende kuduruorum
zaten kocamandım şimdi hepten büyüdüm
hiç bi kıyafet olmuo
3 pantolonu denek olarak kullanıp terzide hamile pantolonuna çevirtmeyi planlıorum
bakalım nasıl olacak

Ohh ne güzel almışsın bayağı kilo o zaman.Büyüyor yeğenimiz..

ahahaha
yok be kuzu hala tayt&tunik devam
zamanında oxxo dan aldığım uzun gömlekler şimdi çok işe yarıo
GEBE den bi kot aldım o da koca popolu gösterdi giyemiom 60 TL bayıldım öle kenarda duruo

anam en çokta popo büyüyor ya ama ne yapacaksın alışırsın zamanla.Bnm bi tanıdık dgm yağtı nerdeyse yapmamış gibiydi bütün kilo ona kaldı ama kendini çok zayıf zannediyodu..
..Bende Bakırköyde vitrinde gördüm hamile tunikleri vs. bayıldım.Eşim hamile kaldın mı burdan gelir alırız dedi..İnş rabbim göstersin...
Ben dar t-shırt giyen hamişleri pek sevmiyorum .KArın ufakken güzel duruyo ama son aylarda çıktı çıkacakken daracık giyince hoş durmuyo..

::ekol|on:: Lookbook2011 ::

bak bakalım
ekolü de beğenirim ben
nişan takımım ekoldendi

3. Resimdki cekete bayıldım
leopar olmasa gider alırım dicem ama kol boyu kısa benim için

5. Resimdeki kıyafetinin bütününe bayıldım

ilerdeki trikolara bayıldım

bi izmir caddesi yapayım ben erken çıktığım gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…