olmaz tabi,ama dedim bile bile de atlamayalım.çünkü çok sinyal verdi yumoş sağolsun..
Dua da ettim.rabbim kabul etsin inş...
tatlım kapalı derken kapalı kıyafeti gibi diil..şöle yani, boyunda çatala inmicek, etek boyu diz altı olucak (ama oturunca dizim görünmicek, yoksa öküz gibi bakıyolar afedersin). Tam olarak abiye değil de başka zamanlarda da kullanabileceğim, içime de sinecek bişi olmasını istiyorum. Yani hem bana uyucak hem onlara
Ondan dolayı da siyah diz altı bir elbise üstüne ceket düşünüyorum. Elbiseyi çok amaçlı kullanabileyim, üstündeki ceketi de başka davetlerde kullanabileyim. Ceket göstersin kıyafeti anladın mı?
heeee
ben tesettürlü gibi algıladım
O zaman bende yok bacım..ama kotonun elbiseleri güzel oluyo bence bi bakabilirsin
arkadaşım bütün söz nişan ve kına elbiselerini kotondan almıştı
ben de duyunca çok şaşırmıştım..hiç o gözle bakmamışım demekki kotona
heeee
ben tesettürlü gibi algıladım
O zaman bende yok bacım..ama kotonun elbiseleri güzel oluyo bence bi bakabilirsin
arkadaşım bütün söz nişan ve kına elbiselerini kotondan almıştı
ben de duyunca çok şaşırmıştım..hiç o gözle bakmamışım demekki kotona
:)
hadi inşallahhhh
sabah spermlerin hareketi daha bi iyi olur diye biliyorum
İnşallah cnm..bu hafta çalışam haftası ama ben yine gerginim biraz.
Canım alışveriş yapmak istiyor,bahar gelince yeni şeyler almak istiyorum kendime ,mağazaları dolaşınca ne kadar çok şey istedğimi farkediyorum hangisini alacağıma karar veremeyip hiç bişey almadan çıkıyorum..Sigortalarım atıyo...Sonra işe gelirken ne giysem diye kuduruyorum...
ama bu ara mango da da çok şık kıyafetler var
bnm de söz kıyafetim kotondu ...Hem kaliteli hem uygun fiyatlar olunca çok tercih ediliyor..Ama ben bazen çok tercih edilen markalardan soğuyorum...benimde nişandaki takımım ve istemedeki pantolonum koton du
Mango ve zara bnm de favorim..Kıyafetler konuşuyo geçektenama bu ara mango da da çok şık kıyafetler var
bnm de söz kıyafetim kotondu ...Hem kaliteli hem uygun fiyatlar olunca çok tercih ediliyor..Ama ben bazen çok tercih edilen markalardan soğuyorum...
Mango ve zara bnm de favorim..Kıyafetler konuşuyo geçekten
Gerçi craftycim sen Ebru dan takılırsın artık
http://shop.mango.com/ficha.faces?id=41100780&state=she_052_TR
Şu takım güzele benziyo ama etek boyu nasıl ki bunun
bende kuduruorum
zaten kocamandım şimdi hepten büyüdüm
hiç bi kıyafet olmuo
3 pantolonu denek olarak kullanıp terzide hamile pantolonuna çevirtmeyi planlıorum
bakalım nasıl olacak
ahahaha
yok be kuzu hala tayt&tunik devam
zamanında oxxo dan aldığım uzun gömlekler şimdi çok işe yarıo
GEBE den bi kot aldım o da koca popolu gösterdi giyemiom 60 TL bayıldım öle kenarda duruo
http://shop.mango.com/ficha.faces?id=41100780&state=she_052_TR
Şu takım güzele benziyo ama etek boyu nasıl ki bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?