Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

Günaydın mistcim..Nasıl oldun bakiimm?iisin inş?

iyi sayılırım cnm...
biraz gergin bir gece geçirdim eşim baya bir üzüldü..ama bunun yanında çokda mutluyum.eşim terfi etmiş ve tayini çıkmış. bizim bebek gelmeden kısmeti gelmeye başladı.

Son düzenleme:
iyi sayılırım cnm...
biraz gergin bir gece geçirdim eşim baya bir üzüldü..ama bunun yanında çokda mutluyum.eşim terfi etmiş ve tayini çıkmış. bizim bebek gelmeden kısmeti gelmeye başladı.

hayırlı olsun canım
süper bi haber..diğer konuda boşuna üzülüyor bi daha versin bakalım daha sonra..eminim daha iyi çıkacak,
sonuçta sen bi kimyasal geçirdin, iş stresi o testi vereceği için bile girdiği stres yeter de artar bence

cnm benim gebeliğimdeki düşüğün sebebini doktor dün eşimin sperm durumuna bağladı.
Bende testin yenilenmesinden yanayım..dün craftynin dediği kaan aydosa mail atmıştım..cevap yollamış eşinizin tedavisi yapıldığında gebelik şansınız çok yüksek diye.birde telefonunu vermiş gelmek isterseniz buradan ulaşabilirsiniz bana demiş.

Eşin nerde verecek testi?şükranın ordamı başka bir yeremi gidecek?

bi ayakkabı beğendim

hotiçin yeni sezonuymuş sanırım çok pahalıdır..en iyisi hayalini kurmaya devam edeyim

süper o zaman canım
hemen vakit kaybetmeden kaan amcaya gidin

şükranın orda verecek..bakalım:44:

ay çok güzelmiş ama ayakkabı..bende çok beğendim.

Bir dahaki adet dönemime kadar eşimin sonuçlarını netleştirmekden yanayım bende.

şükran ablanın dedii doğru hakikaten sorun kadında olduğu kadar erkekte de olabilir
kadın muayeneye geldiği zaman erkek de spermiyogramını aynı gün vermeli diyodu..
bizimki 4 ay sonra verecek bakalım :44:
görecez 4 ay boşa mı kürek çektik..çekmedik mi..

ay çok güzelmiş ama ayakkabı..bende çok beğendim.

Bir dahaki adet dönemime kadar eşimin sonuçlarını netleştirmekden yanayım bende.

Tmm işte tatlım moral bozacak bişey yok kiii.Tedavisi olan bir şey bu demek ki.Kaan'a gidin siz..Boşuna vakit kaybetmeyin..

Evet ya ben de sinir oluyorum bu duruma..Hep en son onlar gidiyo...Ben de sölüyorum eşime. Niye vakit kaybedelim diyorum. Ben kaç kere gittim diyorum..O zaman da diyo ki, senin rahatsızlıkların vardı ondan gitmeni istedim iileşmen için...Hem neymş onda sorun çıkarsa ayrılırmış beyefendi. Nasıl bir erkek gururuyla yetiştiriliyolarsa artıkk...Hep bu annelerin yüzünden heppp
Ztn bu ay olmazsa bütün hinliklerimi kullanıcam ben de. Vakit kaybetmeye hiç niyetim yokkk

benimde sana sözüm vardı örgüden ciciler göndercektim bi ara adres işini ayarlayalım sözümü yemiyim

craftycim aynen bendee göndermek isterim hediyesiniii ne zamandır aklımda amaaa bir türlü söyleyemedim sanadaa mikimm benim hayırlısylaa sağlıkla gelsin inşallah

ANAMMM KUZULARIMMMM
Siz sağolun yeter teyzecikler :) Düşünmeniz bile çok çok çok mutlu etti beni :) hem daha büyütelim bakalım :) erken daha

Kaan'a git misti başkada bişi demiorum noktaaaaa

ANAMMM KUZULARIMMMM
Siz sağolun yeter teyzecikler :) Düşünmeniz bile çok çok çok mutlu etti beni :) hem daha büyütelim bakalım :) erken daha

Kaan'a git misti başkada bişi demiorum noktaaaaa

gidicez cnm.. eşim önce cumartesi günü benim randevu aldığım doktora gitmek istiyor..daha sonra başka yere gideyim diyor..çok sıkmak istemiyorum bende zaten dün yeterince morali bozuldu..iyice sıkmayayım adamı ama kaan beyede bir muayene olmanı istiyorum dedim tamam giderim dedi.

sen ona anlat bi şekilde
bu kaan için benim an az 3-4 arkadaşım ta buralardan geliyor.
Başka dr ile vakit geçirip kafa bulandırma bence.
Sen bilirsin ama deneyimli olarak tek önerim bu.
Benim eşimin tahlilleri de çözümlenebilir sorunlu olsaydı bende hiç düşünmeden Kaan a giderdim.

te Allahım yaa bi de böyle gurur yapar ya bu erkekler... Allah nasip etmişse eşin kısır olsa bile eder...etmemişse ayrılsan başkasıyla evlensen bile etmez..
eşin bilmiyo mu bunu ...hem sorun sendeyse bu sana git demek olmuyo mu??????

bizim komşunun 1 çocukla boşanmış bi kızı vardı..biri istedi onu adam özellikle çocuğu olan bi kadın istemiş çünkü ergenlikten sonra kızamık geçirdiği için çocuğun olmaz demiş doktor..o da ben hiç bi kadının günahına giremem bu halde, çocuk sevgisini tatmış bi kadınla evleneyim demiş..

buraya kadar herşey adamın mantığında normal
ama gel gelelim bunlar adamın kısırlığı yüzünden hiç korunmamışlar evliliğin başlarında pat diye kadın hamile kaldı!!! başta adam olmak üzere herkes şokkk
kızın ailesi başka birinden olduğunu bile düşündü ama adamın maşallahı var karımdan şüphem yok,Allahın dilemesine de inancım sonsuz dedi kapattı herkesin çenesini

sonra 2.-3. ve 4...
tam 4 tane çocukları oldu..
iyiki kısırmışım yoksa bi futbol takımı yapacakmışız diye dalga geçiyodu adam 4 çocuktan sonra

Bende sorun olursa ayrılmazmış...O zaman da ben ayrılayım di mi:)) Oysa böyle bir imtihan varsa bu iki kişinindir. Anlık bi tepkiydi onunki de..İnsan başına gelince neleri kabulleniyo...Allah yine de yaşatmaz inş. ama eşim benden çok daha fazla zorlanır...

Ama serde Konyalılık var, çocuk her şey onlar için..Az çok bilirsin. Hep ya olmazsa korkusuyla yaşıyolar, onun için de bizim 3 yıl beklememiz (eşim de dahil) onlara çok garip geldi:) Sanki 10 yıl geçmiş gibi:))

ayy kızlar dün kasıklarımda bir şişlik bir sancı özellikle tuvalette.Aynı klomen içitiğim dönemler gibi oldu ve akıntı ,kesin yumurta çatlıyor dedim..Daha önce bu kadar hissetmezdim acaba ilaçların etkisi hala sürüyormu 3 ay oldu bırakalı...Ya da kendimimi dinler oldum
Tam çatlama gününde kayınvalidem geldi sağolsun gelmez gelmez böyle günlerde gelir..Ben de yüzümü kızarrtım sabah ezanıyla açtım gözümü kocişe dadandım,adam ne olduğunu şaşırdı rüyamı gördüm ne diyo

bizim arkamıza kayınvalidenin kalktığını duydum kesin uyandı,çook utandım ama ne yapayım?
Hemen işe koştum görünmemek için.

Ya bu arada mayısın ilk haftası kaynımın düğünü var...Hem kapalı hem çok şık benim de içime sinecek birşeyler arıyorum. Kafamda siyah elbise üstü mini bi ceket var..Ceket kadife ya da şöle değişik modelli bişi olmalı.. Henüz tam kafamdakini bulamadım. Öneriniz var mı???

Bi yumurta nelere kaadir yarabbim Başka zaman olsa dünyada sabah ezanında çalışma olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…