hedefine 15 ekle ben o kadarım zaten şimdi :)
78-79 la tedaviye başladım
86 ile hamile kaldım
pehhh çok fenayım ben
ben de 160 boya 71 kilo olup da 42 bedn giyebilen nadir insanlardanım
canım zaten tedavi şişmanlatmış seni, inşallah çok fazla almazsın ve doğumdan sonra rahat verirsin. benimde tek artım çok kilolu olmamam yani 20 kiloda aldam en fazla 72 olurum doğumdan sonra 10 kilo versem, 62... şu ara hiç midem boş durmuyor sürekli yiyorum 2 saat yemesem bi garip oluyor bulanıyor midem. ayrıca işin ilginç tarafı eşimde benimle beraber kilo alıyor1buçuk kiloda o almış
kilolardan konuşulmuş yine
bende dolapları temizledim malum bahar kıtafetlerimi havalandırdım
yazlık kıyafetlerimi bi deniyim dedim anamm hepsine zor gidim çok kilo almışım ben:84::84::84::84::84:
kısır kilo aldırırmıkı yaa bilen cevap yazsın bana çok canım istiyo bugün
aman bana kilo demeyin :) rejime başladıydım güya da .. herzaman istediğim yeşilliği meyveyi falan alamayınca.. mecburen bulduğumu yiyorum.. üstüne hareketsizliği ve kabızlığı katınca, 1 ay önce 72 kilo iken.. şimdi 75 olmuşum.. kendime bakamıyorum ... akşam saat 18den sonra yemek bile yemiyorum ne oluyor böle yarabbi
Biz evlendiğimizden beri eşim bana kilo aldırıcam derken hep kendisi alıyoGöbek aldı başını gitti
Ben önümdekini bitirene kadar onunki bitmiş oluyo, gözünü benimkine dikiyoBenimkinden de yiyo
Tanıştığımızda böyle değildi, zayıfsın biraz kilo al demiştim. Kilo alim diye mideyi büyütmüş büyütüş o büyütüşşD Şimdi senin yüzünden böle oldum der..Sanki her zaman sözümü dinliyo da
bacım kısır kilo aldırmaz mı :) ki zaten bulgur yani minicik görünce se midede acaip şişiyor.. bir de kısır hastası isen benim gibi bir oturuşta dolu bir tabak yersen.. kilo almıcan da ne etcen. ben öyle şeylerden uzak duruyorum.. 2 hafta önce kaynanama gittik .. etsiz çiğ köfte yaptım 1 tane bile yemedim :) sadece tadını tuzunu yokladım
ben de 3 kilo ile kaldım
yumurtlama zamanı yediklerime dikkat edecem diye kilo vermem durdu..
evlendiğimizde eşim 77 kiloydu ben 57 kilo; fark 20 kilo
evliliğimizin 3. yılında eşim 91-92 kilo ben 71 fark yine 20 kilo
off offf ne yicey ki
tatlı yeme kısır yeme hayat çok tatsız zaten durmadan da sebze yenmezki yani
şaka bi yana gerçekten zayıflamalıyım popo almış başını gitmiş
çokoprensler popo olarak geri dönmüş bana :82::82:
orantıyı yakalamışsınız yani
bu topikteki bir çok hatun 70 ve üzeri galiba
selam kızlar en fazla benim galiba 80 e dayandım
sanırım öle bişe var kuzum.. acep fazla kilolarımızdan dolayı mı hamiş kalamıyoruz diye aklıma takılıyor... boy 155 evlendiğimde 58 kg hafif balıketliydim.. eşim 73kg dı ozaman.. fark 15kg.. şimdi benim güncel kilo 75 olmuş eşim 85var bu işte bir iş.. onun kilosunu kovalıyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?