Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

dimi ama
narçiçeği gibi rengi..bayılırım o renge

mayıs ayında eşimin işyerinden çok yakın iki arkadaşının düğünü var.bende şimdiden onu düşünüyorum ne giysem diye..sanki genişledim ya ben

mayıs ayında eşimin işyerinden çok yakın iki arkadaşının düğünü var.bende şimdiden onu düşünüyorum ne giysem diye..sanki genişledim ya ben

Allaaaahh keşke bizde de düğün olsa da ben de telaşa düşsem ama peeehhh
bütün kuzenler bitti sayılır

gezmekle olmuyor ben gezsem ekolu bu kadar şey beğenmezdim
doğru kombinlerle bütünleştirildiği için güzel görünüyolar

lacivert-kırmızı blazer ceketlerde gözüm kaldı

4.resimdeki krem takımı görmemiştim içindeki gömlekle süper olmuş.Ama etek boyu mühim:))
5.resimdeki kırmızımsı ceketi denemiştim. Aklımdaki seçeneklerden biri ztn. Büyük gelmişti ama daralttırırım. Ama elbisesi kısa Ya siyah dar etek, ya da elbise bulmama gerek içine...

tirilaylom online alışveriş bölümünde detayları ve fiyatları da var
ayrıca lookbookta olmayan kıyafetler de var

Allaaaahh keşke bizde de düğün olsa da ben de telaşa düşsem ama peeehhh
bütün kuzenler bitti sayılır

kuzenlerden bizdede pek kalmadı..
açıkcası eşimin iş çevresini kendi akrabalarımdan daha çok önemsiyorum.ne demişler her başarılı erkeğin arkasında başarılı bir kadın vardır
şaka bir yana eşimin müdür olmasını çok isterdim hep niyeyse...eşim bu gidişle 3 seneye kalmaz müdür olur rabbimin izniyle..

eşim iş arkadaşları sadece erkek erkeğe iş yerinde görüşüyolar
öyle eşleri tanıştırmak gibi bi gelenekleri yok..gerçi hemen hepsi bizden büyük 35-40 arasındalar
yaşıt olanlarla da ast-üst ilişkisi yüzünden samimi olmuyor

bu da bana yarıyo ben olmadan biyere gitmesine izin vermediğim için halısahadır yok sıra gecesidir hiçbir organizasyona katılamıyor :)

kızlae 246da takıldım kocayı gönderip okumaya devam.. :) peni çekiştirmişsiniz hoşuma gaçtı :) seviyorum hepinizi.. katılırım birazdan herhalde

kızlae 246da takıldım kocayı gönderip okumaya devam.. :) peni çekiştirmişsiniz hoşuma gaçtı :) seviyorum hepinizi.. katılırım birazdan herhalde

anam gözlerime inanamıyorum
koprina bir tarih yazdı ve kısa bir yazı yazdı

biz de severiz seni hadi sepetle de gel

slm kızlar, benimde kuzenlerin düğünü var ama hızla kilo alıyorum galiba, hiçbişey almak istemiyorum daha şimdiden 1bucuk kilo aldım, heralde 20 kilo alırım bu gidişle:18:

slm kızlar, benimde kuzenlerin düğünü var ama hızla kilo alıyorum galiba, hiçbişey almak istemiyorum daha şimdiden 1bucuk kilo aldım, heralde 20 kilo alırım bu gidişle:18:

doktorum çok kilo almışsın yaaaa
yapma böle aman
kaç kg sun şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…