Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

canimmmmmm nasilsin gecer bunlarda gecer merak etmeee insanoglu herseyi yasiyorrr goruyorrrr
ya millet nasıl yapıyo anlamıyorum ya..
eşim bazen diyo biz bişeyleri yanlış yapıyoruz sanırım diye..artık bende öle düşünmeye başlıycam
nasilsin canim benimmmmmm

merhaba kızlar
moralim bozuk benim
klomen vermişti ya doktor 5 gün kullandım hemde günde 2 tane dün bitti bugün doktora gittim henüz bi yumurta yok dedi ya
olmalıydı dimi?
olmasim lazimdiii canimmmm
canım bugun aldım ikili testin sonucunu sorun yok ama bizim sıpa bagdaş kurmuş eli agzında dalga geçiyo sanki açmadı bacaklarını haha
ohhhh supersin canooommmmmmmm

kendi kendime oynayım bari..cnm çok sıkıldı
hadi oynaaaaaa
ne yapiyonnnn giiiiii
kizlar neredeeeeee canlarrrr elmam falan goremedim onlariiii ayri yerdee mi yaziyorlarrrr
hamisleri tekrardan kutluyorummmmmmmmm

Günaydın sabah şekerlerim ... Cumanız hayrolsun.. bu güzel günde hepimizin duaları kabul olsun..

açılışı ben yapayım dedim bugün :) son 2-3 gündür ihmal ettiim sizleri... koca da sabah erkenden batıkente gitti.. bende 8,30da açtım tükkanı
fazla konuşmıcam... sadece dün eşimden aldığım hediyeyi söyleyim :) herifim bana dün beyaz tavşan almış (canlı)
okadan mı sevimli bişi olur yarabbim.. akşam da görümceme gittik kutusuyla oraya götürdük.. çocuklar ısrar etti bizde kalsın dediler bende kırmadım.. akşama geri alıcam ama :)

tavşanıma isim aranıyor.. ama sanırım bu gidişle "pamuk"tan başka isim yakışmıcak hayvana..

thank you bacım :)
nasılsın bacım.. eşine üzüldüm.. ama moralini yüksek tutmakta sana görev düşer biraz.. atlatırsınız allahın izniyle bu günleri de..

saol cnm..bende ilk duyduğumda çok üzülmüştüm ama çok şükür şimdi iyiyim.eşimde daha iyi..yarın randevumuz var bakalım ne olacak..eşleriniz mutlaka test versin bendeb tavsiye.crafty hep derdi ya artık benimde tek tavsiyem bu...erkeklerde doktora gitmeli..

aynen canım katılıyorum.. şubatta eşime dedim de.. şu anda ssk falan işlemiyor ikimizin de durumumuz da ne olacak belli değil .. ama yaza kadar toparlarız herhalde.. zaten eşimde ağustos eylül gibi daha ciddi düşünürüz diyor.. denemelere devam da, şimdilik bebek olsa da olur olmasada .. zaten eylülde de 1 yıl olmuş olacak denemelere başlayalı... bakalım neler yaşatıcak rabbim

bıdık, tirilaylom
günaydın kızlar..

gündaşım benim de çenemde 2 gün önce bi sivilce çıktı.. sanırım fos bu ay.. karnımda da acaip gaz sıkışması var..

bıdık, tirilaylom
günaydın kızlar..

Gündaşım benim de çenemde 2 gün önce bi sivilce çıktı.. Sanırım fos bu ay.. Karnımda da acaip gaz sıkışması var..

ah o sivilceler yüzünden çenem neredeyse ayın kraterli yüzeyine döndü
Aman bakmayıverin aynaya bozmayın moralinizi

ah o sivilceler yüzünden çenem neredeyse ayın kraterli yüzeyine döndü
Aman bakmayıverin aynaya bozmayın moralinizi

bakmaya fırsat kalmıyor zaten.. evim karanlık, hiç güneş görmüyor yan binanın gölgesinde dip kat... adam akıllı aynanın önüne geçmiyorum.. dükkanda da ufak bir duvar aynası var o da aklıma gelmiyor.. allahtan kaşlarımı almıyorum yoksa acaip bakımsız kalırdım herhalde.. bir de yüzümde hiç sivilce yoktur.. şu adet olmama yakın 5-7gün içince başka biri oluyorum sanki enem 21inde mi adet olcam.. olcaksam da inşalla günümde olurum.. olmaycaksam da artık bebek yüzünden 1-2 yıl sonra olayım

heheheheh
heh işte bambıhh

anam nüfusunuza da mı alcanız
resmi bebeniz olcak yani

napalım .. onu beceremedik herhalde biz de yanlış bişi yapıyoruz barı tavşanı sevelim..
bu gidişte zaten dükkan hayvanat bahçesine dönüşecek.. 30yıl sonraki halimi özetleyim..
kendi başına babasının evinde oturan.. hayvanlarından başkası olmayan yaşlı kadın.. hayvan çeşitleri de çoğalır yıllarla..
şu anda 2 kuşum var (biri kaynımın) bakamıyolar diye bize kakaladılar.. hem güya çiftleşsinler diye.. (töbe)
geçen yaz bahçeli ev kiraladıydık kaynanaya orda 2 köpek 3 kediye baktım bahçede .. tabi kadın aldı hepsini attı sadece 1 kedi kaldıydı o da kaçtı evi kapatınca..
şimdi de tavşan.. sıradaki ne olcak merak ediyorum

ne güzel onlar da can taşıyo
bence çok sevap alıyosun bakmakla

sen onların ihtiyaçlarını gideriyosun allah da senin ihtiyaclarını gidersin canım

Sevsena hoş geldin balım.. geçmiş olsun canım..
Hakkında hayırlısını diliyorum.. doktor 3 ay korunun demiş sanırım.. su gibi akıp gider.. sen güçlü bir hatunsun... seni seviyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…