canimmmmmm nasilsin gecer bunlarda gecer merak etmeee insanoglu herseyi yasiyorrr goruyorrrrKızlar gecen size eşimle aramdaki konuyu anlatmıştım ,paraları ayırma konusu..Sonra o herşeyi benden gizleyince durum daha kötüye gitti diye pişman olup özür dilemiştim.O da bana zaman vermişti.Biraz deneyelim görelim diye..Hala eskisi gibi devam ediyor.Arabayı sattı parayı ne yaptı bilmiyorum.Annesine kombi alınacak sanırım parasını ama soramıyorum ..Bu durum beni geriyo ufacık şeylerde tersliyorum bu sefer...Off nasıl çözecez bu sorunu bilmiyorum..
nasilsin canim benimmmmmmya millet nasıl yapıyo anlamıyorum ya..
eşim bazen diyo biz bişeyleri yanlış yapıyoruz sanırım diye..artık bende öle düşünmeye başlıycam
olmasim lazimdiii canimmmmmerhaba kızlar
moralim bozuk benim
klomen vermişti ya doktor 5 gün kullandım hemde günde 2 tane dün bitti bugün doktora gittim henüz bi yumurta yok dedi ya
olmalıydı dimi?
ohhhh supersin canooommmmmmmmcanım bugun aldım ikili testin sonucunu sorun yok ama bizim sıpa bagdaş kurmuş eli agzında dalga geçiyo sanki açmadı bacaklarını haha
hadi oynaaaaaa
kendi kendime oynayım bari..cnm çok sıkıldı
ne yapiyonnnn giiiiiiCnm bende her zaman senın yazdığın gibi yapıyodum bu tarifte un kavurup,sütle bir beğendi yapılıyor .SOnra patlıcanları ekleyip kaşar rendesiyle karıştırıyosun ..Üstüne de kıymalı sosu ..ama sanırım tarifte un miktarını fazla verdiler çünkü kıvamı çok kötü oldu..
ben yeni tariflere de pek meraklıyımdır..Ama bildiğim ustaların tariflerini denemekte fayda var işte.
günaydınlar herkese..
koprina hayırlı olsun tavşanın...
thank you bacım :)
nasılsın bacım.. eşine üzüldüm.. ama moralini yüksek tutmakta sana görev düşer biraz.. atlatırsınız allahın izniyle bu günleri de..
saol cnm..bende ilk duyduğumda çok üzülmüştüm ama çok şükür şimdi iyiyim.eşimde daha iyi..yarın randevumuz var bakalım ne olacak..eşleriniz mutlaka test versin bendeb tavsiye.crafty hep derdi ya artık benimde tek tavsiyem bu...erkeklerde doktora gitmeli..
bıdık, tirilaylom
günaydın kızlar..
Gündaşım benim de çenemde 2 gün önce bi sivilce çıktı..Sanırım fos bu ay.. Karnımda da acaip gaz sıkışması var..
ah o sivilceler yüzünden çenem neredeyse ayın kraterli yüzeyine döndü
Aman bakmayıverin aynaya bozmayın moralinizi
Koprim davşanın adı madem pamuk olacak
biraz şive kat da pambık olsun:26:
günaydın tontişler nasılsınız en son 15 mart adet günümdü.olmadım
günaydın tontişler nasılsınız en son 15 mart adet günümdü.olmadım
pambık ta neBambıh olcah Angaralı tavşanım benim Nüfüsa pamuk yazarız yine de
heheheheh
heh işte bambıhh
anam nüfusunuza da mı alcanız
resmi bebeniz olcak yani
napalım .. Onu beceremedikHerhalde biz de yanlış bişi yapıyoruz Barı tavşanı sevelim..
Bu gidişte zaten dükkan hayvanat bahçesine dönüşecek.. 30yıl sonraki halimi özetleyim..
Kendi başına babasının evinde oturan.. Hayvanlarından başkası olmayan yaşlı kadın.. Hayvan çeşitleri de çoğalır yıllarla..
şu anda 2 kuşum var (biri kaynımın) bakamıyolar diye bize kakaladılar.. Hem güya çiftleşsinler diye.. (töbe)
geçen yaz bahçeli ev kiraladıydık kaynanaya orda 2 köpek 3 kediye baktım bahçede .. Tabi kadın aldı hepsini attı sadece 1 kedi kaldıydı o da kaçtı evi kapatınca..
şimdi de tavşan.. Sıradaki ne olcak merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?