bence senin strese bağlı olabilir,kafayı takıp çok düşünmezsen olucak,stres çok önemliymiş stresten vücutta farklı hormonlar devreye giriyor ve o hormonlar bebeğin tutunmasını engelliyor
çok olduu rüyayı göreli içimden yani şeyimden kobra çıkıyordu çekiyorum geliyo çekiyorum geliyo uzun bişey bi bakıyorum kafası elimde dilini çıkartıp tıslıyor ben de kafasına kafasına vuruyorum seni pis yılan geber diyorum çok komik kızım yaaa dövüyorum hayvanı ne işin var orda diyorum ehheheheh:)))
ay korkunçmuş şrem
bendde bi defanruyamda agzımdan solucan cıkarıyodum cekıyorum cekıyorum sonu gelmıyo up uzun solucan ay uyanınca kusmustum o denlı etkılenmiştim..
bu ruyanın anlamı bırının günahını almakmış
o gun bu gundur daha dıkkatlıyım ruyalarım işaretçidir benim
Bnm ki de sanırım öyle...Tedavi süreci beni daha da gerdi ,öncesinde hiç stresim yoktu,tedaviye başlayınca hemen oluvericek sandım,her olmadığında daha çok yıkıldım..sonra aşılamada da aynı yenilgiyi kaldıramam hemen diye pes ettim..Şimdi avutuyorum kendimi işte bişeylerle kafamı dağıtmaya çalışıyorum.
Hayır olsun cnm..Ben rüyalara çok inanırım hemen tabirine bakarım..
aşılamanın kolay ama etkisiz bi yöntem olduğunu belirtir, saygılarımı sunarım.
Not : Aşılama için ümitlenme die yazdım.
aşılamanın kolay ama etkisiz bi yöntem olduğunu belirtir, saygılarımı sunarım.
Not : Aşılama için ümitlenme die yazdım.
slm arkadaşlar benide aranıza alırmısınız gerçi katılmakta geç kaldım sanırım ama ...
evet cnm..araştırdığımdan anladığım öyleymiş..ama napalım umut dünyası..ölede bölede olmuyo...bir yolunu bulucaz mecbur
kafanı dağıt en güzeli bu inan bana o düşünceden uzaklaş o geleceği zamanı allah biliyor..
mistrallcim seni sormadım canım nasılsın görüşmeyeli keyfin nasıl?iş devam mı?
öyle irm cim beklemekten başka bi şey gelmiyor elden..Olmamasında da bir hayır vardır elbet..Dün perş.akşamı yasin okudum tüm bebek hasreti çekenler için...Dua ettim inş duam kabul olur .
saol cnm iyiyim sen nasılsın...bence bekle bakalım reglin gelir..düşükten sonra benimde az az geliyo.bu ay 2 gün oldum mesela..ki ben kürtaj olmadığım halde düzen bozuluyo.işe devam ediyorum cnm.patronum biraz şartlarımı düzeltti biraz daha rahatım artık..
süper şartların düzelmesine sevindim..ben iyiyim işte canım okumuşsundur yazdıklarımı,bakalım bir gelsin de regli ondan sonra bakıcaz duruma:))
psikolojik olarak ve vücutd olarak kolay bir dönem değil düşükden sonra yaşadıkların.bana doktorum geçen gün dediki kendine biraz zaman ver..haklı olduğunu çok sonra düşününce anladım.biz kadınlar malesef aceleciyiz.bugüne kadar kariyer için bebek istemeyen bizler (çoğumuz öyleyiz) şimdide olsun diye acele ediyoruz.
Kızlarrrrrr huhuuuuu biz geldikkkkkk :79:
Nasılsınız kızlar,özledinizmi bizi ?
Biz sizi çok özledik
Offff hey gidi günler heyyyyy bu topikten kimler geldi kimler geçti
Sabah Gurbet abla (Haydariye abla) bana mesaj atmış çok duygulandım nerede o eski dostlar
herkez bir yerlere dağıldı :97:
hoşgeldin canımmm,bugün ilk defa herkes buralardaydı galiba,ay maşallah canım kocaman olmuş bebişerkek mi kız mı nasılsın?
oğlu oluoo oğlu :)
ay maşallahhhh hadi bakalım:))bana bak senin içinden ne geçiyor?
benim erkek sanırım
içime doğan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?