iremcim gzelcim iyi diyelim iy olalım dıyorum inşallah. biraz depresıfım işte bunu da atlatmak zorundayım yaşamak için..
sana da çok geçmiş olsun tekrarını yaşatmasın kötü olayların Allahım
Kızlar bir kaç gündür pek yazamıyorum hep izliyorum okuyorum arada...NE güzel herkes bir araya gelmiş eskisi gibi..Gurbet abla ,poti,medi,irm,mistral,akıllıbdk,drgk ve diğer kızlar..Çok sevindim hepinizi aynı anda görünce ..
Kızlar bir kaç gündür pek yazamıyorum hep izliyorum okuyorum arada...NE güzel herkes bir araya gelmiş eskisi gibi..Gurbet abla ,poti,medi,irm,mistral,akıllıbdk,drgk ve diğer kızlar..Çok sevindim hepinizi aynı anda görünce ..
en sevdiğim şeydir...
onsuz pişmiş ete et demem
bu pek de güzel bişey değil be pınar
yani bu topikte güzel değil
artık topikçe level atlamak ve hamileler topiğine geçmek istiyoruzzzzzzz!!!!:84:
Şaka mı yapıyorsun bıdık...Çok ağır bir kokusu var ben de hayatta yemem...Bazıları tek başına kızartıp yiyormuşş..ayyy yazarken midem bulandı valla:111:
artık topikçe level atlamak ve hamileler topiğine geçmek istiyoruzzzzzzz!!!!:84:
evet canım ya sen de hoşgeldın bırbırımızden habersız bulustuk yıne burada :=)
paylaştıgımız seyler çok ve bu paylaşımlar bızlerı mutlu edıyor..
inşallah daha ıyı haberler verırız bırbırımıze
KATILIYORUM ARKADAŞIM SANA...ARTIK BAŞKA TOPİKLERDE BULUŞALIM OLMAZMI?
BU ARADA KENDİMEDE KOCAMAN BİR TEBRİK KOYUYORUM.ONCA İŞİ HALLEDİP BİR YANDANDA BURAYA YETİŞİYORUMUMARIM YANLIŞ YERE PARA FALAN YOLLAMAM
Ben de demin yazdım sonra sildim ama aslında üzüldüm de bi yandan saydım şöyle bi 9 ay olmuş sizlerle olalı..Aslında sayenizde anlamadan geçmiş zaman.
İnş hep birlikte bebeklerimizi büyüttüğümüz topiclerde yazarz kızlar..Ama şimdi bu neşemizi kaçırmasın..:13::13::13:
çok ciddiyim yaa..valla seviyorum
ama tek başına kızartmam o kadar değil de
köfte et falan yaparken kullanıyorum[/QUOTE
Tmm damak tadı farklıdır da sağlığına zararlı be bıdık...Sen de mi Konyalılar gibi oldun:44:
çok ciddiyim yaa..valla seviyorum
ama tek başına kızartmam o kadar değil de
köfte et falan yaparken kullanıyorum[/QUOTE
Tmm damak tadı farklıdır da sağlığına zararlı be bıdık...Sen de mi Konyalılar gibi oldun:44:
ahhh inşallah pınarcım inşallahhhh
ben de aralıktan beri buradayım 5. ayımdayım
daha dün gibi hatırlıyorum sorularıma cevap versinler diye
crafty ve mediye yağ çektiğim günleri
en sevdiğim şeydir...
onsuz pişmiş ete et demem
hoşgeldin canım nasılsın?
ben sendende eskiyim demek..ben eylülde falan geldim sanırım..:26:
Vayy itiraf ediyosun yani seni yağcı seni...
hoşbulduk irmcim..Valla iyiyim ama bi şeyler oldu aban bu ara tembellik hastalığına yakalandım sanırım..Çok çalışkan biriyimdir aslında işte evde olsun bi an durmam ,düzenli ve tez canlıyımdır..Ama bu bebek fikrinden sonra herşeyi boşladım..Sanki sadece ona odaklandımm..Her gün bugün yeniden başlıcam diyorum ama olmuyo...İşler aldı başını birikti,ev de öyle camlar tüller beni bekliyo..
Saldım iyice toparlanmam lazım ama sanırım önce birinin beni sallaması lazım..(Patron gibi)
Sen nasılsın okudum geçmişte ..Çabuk toparlanırsın inş cnm..Sizin bir teselliniz var en azından hamiş kalabiliyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?