Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

iremcim gzelcim iyi diyelim iy olalım dıyorum inşallah. biraz depresıfım işte bunu da atlatmak zorundayım yaşamak için..
sana da çok geçmiş olsun tekrarını yaşatmasın kötü olayların Allahım

canım benim çok sağol,en kısa zamanda sen de inşallah anne olursun gerçkten çok güzel bir duyguymuş,ama sakın depresif olma öyle oldukça olmuyor,rahatlayınca oluyor,geç olsun güç olmasın canım..

Kızlar bir kaç gündür pek yazamıyorum hep izliyorum okuyorum arada...NE güzel herkes bir araya gelmiş eskisi gibi..Gurbet abla ,poti,medi,irm,mistral,akıllıbdk,drgk ve diğer kızlar..Çok sevindim hepinizi aynı anda görünce ..

bu pek de güzel bişey değil be pınar
yani bu topikte güzel değil
artık topikçe level atlamak ve hamileler topiğine geçmek istiyoruzzzzzzz!!!!:84:

evet canım ya sen de hoşgeldın bırbırımızden habersız bulustuk yıne burada :=)
paylaştıgımız seyler çok ve bu paylaşımlar bızlerı mutlu edıyor..
inşallah daha ıyı haberler verırız bırbırımıze

artık topikçe level atlamak ve hamileler topiğine geçmek istiyoruzzzzzzz!!!!:84:

KATILIYORUM ARKADAŞIM SANA...ARTIK BAŞKA TOPİKLERDE BULUŞALIM OLMAZMI?

BU ARADA KENDİMEDE KOCAMAN BİR TEBRİK KOYUYORUM.ONCA İŞİ HALLEDİP BİR YANDANDA BURAYA YETİŞİYORUM UMARIM YANLIŞ YERE PARA FALAN YOLLAMAM

Şaka mı yapıyorsun bıdık...Çok ağır bir kokusu var ben de hayatta yemem...Bazıları tek başına kızartıp yiyormuşş..ayyy yazarken midem bulandı valla:111:

çok ciddiyim yaa..valla seviyorum
ama tek başına kızartmam o kadar değil de
köfte et falan yaparken kullanıyorum

Ben de demin yazdım sonra sildim ama aslında üzüldüm de bi yandan saydım şöyle bi 9 ay olmuş sizlerle olalı..Aslında sayenizde anlamadan geçmiş zaman.
İnş hep birlikte bebeklerimizi büyüttüğümüz topiclerde yazarz kızlar..Ama şimdi bu neşemizi kaçırmasın..:13::13::13:

ben de ya ofistekiler akşama kadar uğraşıyo
ben takır takır yazıyorum aralarda çalışıyorum ama yine aynı işi çıkarıyoruz

biyerlerde yanlış yapmıyorumdur inşallah:44:

ahhh inşallah pınarcım inşallahhhh
ben de aralıktan beri buradayım 5. ayımdayım

daha dün gibi hatırlıyorum sorularıma cevap versinler diye
crafty ve mediye yağ çektiğim günleri

evet belki zararlı ama napim seviyorum üstüne bi limonlu soda içiyorum kolesterol molesterol herbişey dengeleniyo

tuz da zararlı ama ekiyoruz di mi

ahhh inşallah pınarcım inşallahhhh
ben de aralıktan beri buradayım 5. ayımdayım

daha dün gibi hatırlıyorum sorularıma cevap versinler diye
crafty ve mediye yağ çektiğim günleri

Vayy itiraf ediyosun yani seni yağcı seni...

hoşgeldin canım nasılsın?

hoşbulduk irmcim..Valla iyiyim ama bi şeyler oldu aban bu ara tembellik hastalığına yakalandım sanırım..Çok çalışkan biriyimdir aslında işte evde olsun bi an durmam ,düzenli ve tez canlıyımdır..Ama bu bebek fikrinden sonra herşeyi boşladım..Sanki sadece ona odaklandımm..Her gün bugün yeniden başlıcam diyorum ama olmuyo...İşler aldı başını birikti,ev de öyle camlar tüller beni bekliyo..
Saldım iyice toparlanmam lazım ama sanırım önce birinin beni sallaması lazım..(Patron gibi)

Sen nasılsın okudum geçmişte ..Çabuk toparlanırsın inş cnm..Sizin bir teselliniz var en azından hamiş kalabiliyorsunuz...

ben sendende eskiyim demek..ben eylülde falan geldim sanırım..:26:

eylülün sonunda biz yeni bırakmıştık korunmayı ama
o zamanlar ben kıl kapıp hemen lavaboya koşuyodum
kasımda da ovulasyon gününü falan öğrendim
aralıktan bu yana da engin bilgilerinizden faydalanarak bu güne geldim

yeni aralıktan beri dikiyorum havaya ayakları

sağol cnm inşallah toparlanıcaz bakalım..evet hamile kalabildiğini görmesi insanın güzel birşey ama..olupta gitmesi daha kötü tabii..ben de sürekli bebek düşüncesi içindeydim hamile kalmak için yumurtlama günlerini hesaplamaya başladıktan itibaren..ama en güzeli inan bana hiç beklememek ne regliyi ne yumurtlamayı ben tam aklımdan çıkarmayı başardığım an hamile kaldım..ve aklımda bir sürü soru vardı acaba spermden mi olmuyo acaba hormonlarımda mı bozukluk var diye..hıı tabiki takip et bazı şeyleri ama hep olursa olur de allah ne zaman isterse de,sen ne kadardır uğraşıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…