sağol cnm inşallah toparlanıcaz bakalım..evet hamile kalabildiğini görmesi insanın güzel birşey ama..olupta gitmesi daha kötü tabii..ben de sürekli bebek düşüncesi içindeydim hamile kalmak için yumurtlama günlerini hesaplamaya başladıktan itibaren..ama en güzeli inan bana hiç beklememek ne regliyi ne yumurtlamayı ben tam aklımdan çıkarmayı başardığım an hamile kaldım..ve aklımda bir sürü soru vardı acaba spermden mi olmuyo acaba hormonlarımda mı bozukluk var diye..hıı tabiki takip et bazı şeyleri ama hep olursa olur de allah ne zaman isterse de,sen ne kadardır uğraşıyosun?
2009 eylülde bıraktım korunmayıyaklaşık 1,5 yıl oldu işte..3 ay doktor kontrolünde ilaç tedavisi klomen kullandım.olmayınca aşılama dedi bende ara verdim üstüne 4 ay daha geçti işte...bekliyorum sabırla...
Bu yazı geçiririm herhalde..
bi baş agrısı musallat oldu bana öğlenden beri
kafa salatası oldum yaaaaaaa
kızlar bakın ne okudum
rüyalar; manevi hallerimizin haritalarıdır. anlayabilirsek...
gördüğümüz hayvanlar kendi nefsimizi temsil eder.
en bilineni rüyada köpek görmektir ki, bu en alt mertebeye, nefs-i emmareye işaret eder.
akrep dedikoduculuğumuza, yılan şehvet duygumuza işarettir.
kaplumbağa tembelliğimizin, kedi kıskançlığımızın aynasıdır rüyalarımızda...
cnm senin eşinde ve sende bir sorun yoktu demi doğru hatırlıyorum...
Niye aşılama düşünmedin..bak ben aşılatıcam kendimi :)
2009 eylülde bıraktım korunmayıyaklaşık 1,5 yıl oldu işte..3 ay doktor kontrolünde ilaç tedavisi klomen kullandım.Olmayınca aşılama dedi bende ara verdim üstüne 4 ay daha geçti işte...Bekliyorum sabırla...
bu yazı geçiririm herhalde..
kız ben bi kere ne gördüm biliyomusun?benim gibi manyak rüya gören yoktur heralde,söyliyim mi??
yok cnm 2 doktora gösterdim sonuçları hiç bir problem yok herşey normal...Herşey normal diye aşılamayı hemen düşünmedim aslında madem sorun yok doğal yolla bekleyelim dedim.Eğer ufacık bir sorun olduğunu düşünsem hiç beklemez aşılama yaptırırdım zaten..
bence senin strese bağlı olabilir,kafayı takıp çok düşünmezsen olucak,stres çok önemliymiş stresten vücutta farklı hormonlar devreye giriyor ve o hormonlar bebeğin tutunmasını engelliyor
bence aşılama deneyebilirsin artık,kolay bir işlemmiş hem de,eşinin kontrolü oldu mu peki bak o da önemli
hayırdır diyelim
gündüz niyetine
İşlem kolay ama ben korkuyorum doğru spermi seçebilecekler mi ya da bu işlem anomaliğe sebep olur mu?Doktora sordum ama sonuçta para kazanacak bu işte olumsuz konuşmaz diye düşündüm..Aşılama yaptırmak için istanbulde tecrübeli bi yere giderim herhalde...
yani ben büyütüyorum biraz kafamda ...Ondan erteliyorum..Bide yaz geldi şimdi son bi tadını çıkarayım demi kumun denizin...bodruma bebekle gidilmez şimdi
cnm senin eşinde ve sende bir sorun yoktu demi doğru hatırlıyorum...
Niye aşılama düşünmedin..bak ben aşılatıcam kendimi :)
işte bende o hormon tavan seviyesinde
hay bin beyin!!!!!
hayırdır inşallah iremcimçok olduu rüyayı göreli içimden yani şeyimden kobra çıkıyordu çekiyorum geliyo çekiyorum geliyo uzun bişey bi bakıyorum kafası elimde dilini çıkartıp tıslıyor ben de kafasına kafasına vuruyorum seni pis yılan geber diyorum çok komik kızım yaaa dövüyorum hayvanı ne işin var orda diyorum ehheheheh:)))
çok olduu rüyayı göreli içimden yani şeyimden kobra çıkıyordu çekiyorum geliyo çekiyorum geliyo uzun bişey bi bakıyorum kafası elimde dilini çıkartıp tıslıyor ben de kafasına kafasına vuruyorum seni pis yılan geber diyorum çok komik kızım yaaa dövüyorum hayvanı ne işin var orda diyorum ehheheheh:)))
çok olduu rüyayı göreli içimden yani şeyimden kobra çıkıyordu çekiyorum geliyo çekiyorum geliyo uzun bişey bi bakıyorum kafası elimde dilini çıkartıp tıslıyor ben de kafasına kafasına vuruyorum seni pis yılan geber diyorum çok komik kızım yaaa dövüyorum hayvanı ne işin var orda diyorum ehheheheh:)))
aşılamanın kolay ama etkisiz bi yöntem olduğunu belirtir, saygılarımı sunarım.
Not : Aşılama için ümitlenme die yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?